sagittarius954 15.01.08, 14:39 Zostałem rencistą , nie wiem czy to powód do dumy , zapewne do przemysleń , pierwszą myśl która mnie opanowała była pytaniem ; ciekawe ile będziesz tym rencistą ) A to na poprawę humoru ) www.wrzuta.pl/audio/4BzlSZCIvE/dom_rencisty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: acha :))))))):(((((((((: 15.01.08, 16:11 No i dobrze! Zaczynasz nowy, lepszy etap życia, Szefie Przynajmniej masz pewne pieniądze na chlebek, może nawet z masłem? Odpowiedz Link
inka-1 Gratulacje..tak juz dziwnie jest w tym .. 15.01.08, 16:18 kraju ze byc rencista to ,,dobra fucha"i o prace latwiej...szczesciarz z Ciebie Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Gratulacje..tak juz dziwnie jest w tym .. 15.01.08, 16:22 nikt mnie niestety nie zatrudni. Oprócz tego forum ))) Czas wymysleć jakiś podatek , kogo proponujecie na ministra skarbu forum ?) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Gratulacje..tak juz dziwnie jest w tym .. 15.01.08, 18:38 Gratuluje Szefie!!!!! Masz szczęście,ze nie musisz iśc do ''Bezdżystej jesieni'' hehehehehe jestes Panem na swoich włościach a i pracę masz,nawet awansowałeś Szefem sie ostałeś Na ministra skarbu proponuje Humorka naszego))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Gratulacje..tak juz dziwnie jest w tym .. 15.01.08, 18:47 Z tym szefem to żartujecie sobie - tak?))) Humor ) Słyszysz ?) Ode mnie klucze dostaniesz na forum i będziesz zbierał daniny )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Gratulacje..tak juz dziwnie jest w tym .. 15.01.08, 18:57 No co Ty? Szefie!! żarty stroić z władzy? nigdy w życiu!! )))))) Odpowiedz Link
e-baba Re: Gratulacje..tak juz dziwnie jest w tym .. 15.01.08, 19:21 inka-1 napisała: > ...szczesciarz z Ciebie Inka, jaki szczęściarz, jaki szczęściarz? Wolę swoje zdrowie i siły niż chorobę i rentę. Zdrowie najważniejsze. Jeżeli jego brakuje - nic go nie zastąpi. A ja Ci, Sagi, gratuluję, że już masz za sobą mitręgę biurokratyczną, niezbędną dla uzyskania statusu rencisty. Teraz tylko przywyknąć do tego stanu rzeczy i umieć doszukać się w nim dobrych stron. Bo przecież sa i takie - jesteś panem własnego czasu, a i chleb z masłem (co do szynki sięnie wypowiadam)- masz zapewniony. Niech tylko zdrowie dalej sie nie psuje... Odpowiedz Link