jowitta17 30.05.06, 20:07 łoboże dlaczego jest tak zimno? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania1022 Re: zimno mi............ 30.05.06, 20:13 jowitta, przyjedz do mnie u mnie podobno z wilgotnocia ma byc +40 stopni. Mozna nie tylko sie ogrzac ale nawet rozpuscic :)) Odpowiedz Link
jowitta17 Re: zimno mi............ 30.05.06, 20:40 Aniu straszny zmarżlak ze mnie ,powinnam mieszkać w ciepłym kraju,u nas w Katowicach +8st, w mieszkaniu chłód. Pozdrawiam i przesyłam do Ciebie ten chłód Odpowiedz Link
ania1022 Re: zimno mi............ 30.05.06, 20:55 Osiem stopni to zimnooooooo, jak na koniec maja. Tez nie lubie jak jest zimno ale +40 to bez klimatyzacji nie da sie zyc. Odpowiedz Link
kendo Re: zimno mi............ 30.05.06, 20:58 majowa pogoda plata figla zimnego, czekam na ciepelko,jak na jakies zbawienie;)) odkrecilam system grzewczy by sie dogrzac z braku ciepla slonecznego.:)) Odpowiedz Link
jowitta17 Re: zimno mi............ 30.05.06, 21:05 ooooooooo jesteś szczęśliwcem ,że możesz nastawić system grzewczy w naszym kochanym kraju takie dobnrodziejstwa nie zdarzają się, chociaż płacimy za nie caly rok Odpowiedz Link
tadeuszx Re: zimno mi............ 30.05.06, 21:14 Jowitka, u mnie w mieszkaniu ciepło. Nie dość, że dogrzewają, to jeszcze ja jestem chłopak gorący;) Odpowiedz Link
jowitta17 Re: zimno mi............ 30.05.06, 22:03 serio Tadeuszu grzeją? to może i umnie się zlitują,ja biedna chuda jestem to nie ma mnie co grzać ,ale dobrze że gorąca woda leci to jakoś sobie poradziłam ,cale 30 min leżałam. A co mi tam policzą mnia za tą wodę,oj policzą Odpowiedz Link
tadeuszx Re: zimno mi............ 30.05.06, 23:24 A ja grzeję za darmo i jeszcze się wpraszam;)) Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: Do grzechow nie namawiam, ale 31.05.06, 13:16 Futerko bys Jowitce zasponsorowal, no nawet jakies ekologiczne ale z klasa, jesli zwierzaczki szanujesz a Ty jakies lisie fortele z podgrzewaniem oferujesz.:) Odpowiedz Link
tadeuszx Daaaamo, przecież wiesz, że najbardziej 31.05.06, 16:41 skuteczne działania są wtedy, gdy jakąś korzyść odnoszą obie strony;) Odpowiedz Link
framberg Re: Daaaamo, przecież wiesz, że najbardziej 01.06.06, 01:03 He, he ;-) A ja grzeję sam. Siekiera do ręki i za chwilę się pali. I ciepło, i można przyrządzić coś co wymaga długiego gotowania lub duszenia. Np żołądki gęsie (lub indycze) w curry - bite trzy godziny duszenia. Odpowiedz Link
tadeuszx No tak. To tez jest metoda. 01.06.06, 11:23 Ale... w parze zawsze razniej i przyjemniej;) Nooo Frambergu, po takim opisie dania, mozesz miec problem z wykarmieniem wszystkich chetnych sprobowania;))) Odpowiedz Link
framberg Re: No tak. To tez jest metoda. 02.06.06, 11:06 W parze do siekiery ?!! Chcę jeszcze pożyć ;-) Z drugiej strony zdarza mi się rąbać a luba podaje mi kawę. I tak szczytem było wycinanie pokrzyw szablą ;-) Ponieważ jest dość zimno liczę na jeszcze jedną porcję żołądków duszonych curry. Potem zmiana, - potrawy letnie. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: zimno mi............ 31.05.06, 14:38 Jowitto,u mnie też jest bardzo zimno,na południu spadł śnieg/koniec świata/ale mogę sobie zawsze w każdej chwili odkręcić grzejniki i właśnie od paru dni ogrzewam się,życzę ciepełka i słoneczka sobie rówież. Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link
ania1022 Re: Cieplo i deszczowo 01.06.06, 17:23 Chociaz dzis troche chlodniej bo 26 stopni. Mam nadzieje ze nie bede musiala wlaczac grzejnikow tego lata :)) Odpowiedz Link
tadeuszx Zgroza! 26 stopni w Kanadzie, a tu ledwo 01.06.06, 20:34 16!?. Oj, trza sie bedzie przeniesc do tej tam... Kanaaaady. I przy Ani dokladnie sie wygrzac;) Odpowiedz Link
jowitta17 Re: Zgroza! 26 stopni w Kanadzie, a tu ledwo 01.06.06, 21:09 w Katowicach niektóre spółdz. grzeją,niestety nie moja. gdzie Tadeuszy masz 16st? u mnie cały dzień był 8st,i padał deszcz do tego porywisty wiatr więc tem odczuwalna ok 4st Tadeusz żeby nie kupować mi futerka woli myknąć do Kanady :)))) Odpowiedz Link
ania1022 Re: 8 stopini??? 01.06.06, 21:50 I nie grzeja ?? Wspolczuje Ci jowitto. Bardzo nie lubie zimna. No wisz z tym futrem to jest tak: kupi Ci futro to podem cadilaka bedzie musial dokupic do futra :))) Odpowiedz Link
jowitta17 Re: 8 stopini??? 01.06.06, 22:06 Aniu i ja nie lubię zimna,więc udam się do ciepłego łóżeczka z książką bo tam najbezpieczniej. niewiele poczytam bo mam zakropione oczy do jutrzejszego badania, tymczasem wszystkich Was pozdrawiam i życzę miłego klikania Odpowiedz Link
ania1022 Re: Zgroza! 26 stopni w Kanadzie, a tu ledwo 01.06.06, 21:25 Tadeusz, przy mnie to sie mozna rozplynac nawet a nie tylko ugrzac :))) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Zgroza! 26 stopni w Kanadzie, a tu ledwo 01.06.06, 22:33 Aniu, Aaaaaaaaniuuuuu... Nie prowokuj! Czy Ty wiesz jak ja kooooocham się rozplywać przy mieciutkiej, dziewczynie??? Rozkosz, sama rozkosz;)))))))))) Odpowiedz Link
fisiula Re: Zgroza! 26 stopni w Kanadzie, a tu ledwo 03.06.06, 22:03 tadeuszx napisał: > 16!?. Oj, trza sie bedzie przeniesc do tej tam... Kanaaaady. I przy Ani > dokladnie sie wygrzac;) To co już Ci twoja Zośka nie wystarcza ??? Teraz na stare lata jak 70 na karku to Ani Ci się zachciewa ??? Odpowiedz Link
tadeuszx Coś takiego?:)))) To o to chodzi fisiuli!;))) 04.06.06, 11:03 Zazdrosna jest o Tadzia!!:))). Baba jedna. Sama ma męża i już czworo wnuków, a jeszcze pewnie z Tadziem, seksu jej się zachciało;)))) Dooooobra pisiula, daj namiary i spełnię Twoją zachciankę;))) A wstawiając ten kit o wieku... hehehe... chcesz sobie oczyścić pole?;)) I wypłoszyc... nie?;)) Odpowiedz Link
kendo Re: Cieplo i deszczowo 01.06.06, 20:38 aniu, to macie nareszcie lato, tu deszczowo i chlodno, niemniej jednak w powietrzu czuje sie,ze cieplo gdzies juz w drodze. Odpowiedz Link
ania1022 Re: Cieplo i deszczowo 01.06.06, 21:54 Kendo, tak w koncu mamy lato. Juz caly tydzien to lato trzyma, mam nadzieje ze zostanie na dluzej:) Odpowiedz Link
fisiula Re: zimno mi............ 03.06.06, 16:41 Jak ci zimno to "wejdź w g....o, a z g....a w piekło, bedzie ci ciepło. Odpowiedz Link
tadeuszx Czy ktoś zna tego nicka fisiula? 03.06.06, 19:32 Co to jest? Troll? Bo chyba nie człowiek!? Odpowiedz Link
fisiula Re: Czy ktoś zna tego nicka fisiula? 03.06.06, 22:01 tadeuszx napisał: > Co to jest? Troll? Bo chyba nie człowiek!? A BO ??? !!! Odpowiedz Link
tadeuszx A BO ??? !!! - A bo się dziwię. 04.06.06, 10:49 Pytam czy troll? Bo też mi nie pasuje:( Znam trolle. Są inteligentne. A to tu, jest prymitywne?:( Odpowiedz Link
fisiula Re: A BO ??? !!! - A bo się dziwię. 04.06.06, 12:32 Co za "to"? Dziś jest niedziela i ja sam do siebie mowie "prosze Pana". Odpowiedz Link
tadeuszx ...sam do siebie mowie "prosze Pana" 04.06.06, 18:45 fisiula napisała: > Co za "to"? Dziś jest niedziela i ja sam do siebie mowie "prosze Pana" ----------> Kurcze, no i zas wtopa! Przepraszam Panią-Pana. Odpowiedz Link
fisiula Re: ...sam do siebie mowie "prosze Pana" 04.06.06, 19:14 tadeuszx napisał: > ----------> Kurcze, no i zas wtopa! Przepraszam Panią-Pana. A co to znaczyć "zas wtopa" u nos tak nie godajom. A w żadnym słowniku nie ma takich wyrazów. Odpowiedz Link