jowitta17 13.05.06, 12:20 Ja tam tadziux wygórowanych wymagań w stosunku do mężczyżn nie mam wystarczy,żeby był dobry,wrażliwy,czuły Jak myślisz, są jeszcze tacy milionerzy? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Jeśli oczekujesz takich cech 13.05.06, 13:44 od milionera, to... Nie, nikogo nie należy pozbawiać złudzeń, marzeń, fantazji. W tych warunkach wypada mi odpowiedzieć, słowami biblijnymi "szukajcie a znajdziecie":))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Jeśli oczekujesz takich cech 13.05.06, 15:13 A co ''władca buszu''bez mamony?? a zagoń Ty Tadziu te małpiszony do roboty,wszak jesteś tam BOSS niech prostują te banany;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
grenka1 Delwuniu 13.05.06, 15:28 Jeśli chodzi o zaganianie tych małpiszonów, to chyba raczej do pracy, a nie do roboty. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do roboty...do roboty:)))) 13.05.06, 15:38 Te banany to pretekst:))) do roboty ''wystawić''te małpiszony Grenuś,do roboty.gazeta na pysio i ....niektórzy lubią ''puszyste''ciało no nie? :))))) :)))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Słusznie Grenia mówi... 13.05.06, 16:08 ...małpiszony do pracy!!! A szef do roboty:)))))))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Deluś, dziecko, bez tak wielkiego 13.05.06, 16:06 entuzjazmu dla tych "prostych bananów" proszę:( Bo jestem święcie przekonany, ze wystarczyłby Ci jeden ale dobry... i odpowiednio pracowity. No... i po co to zaraz banany, banany... Jeden Deluś, jeden Dobry i napewno wystarczy:)))))))))))))) Odpowiedz Link
jowitta17 Re: Jeśli oczekujesz takich cech 13.05.06, 16:17 to był oczywiście kawał bardzo stary,który sobie przypomniałam, chociaż jest bardzo na czasie nie mam zamiaru niczego szukać ,bo tak jak jest - jest bardzo dobrze Odpowiedz Link
jowitta17 Re: Nie?????????? No cos Ty!!!! 13.05.06, 16:25 od nadmiaru mogła by mnie glowa rozboleć, to już lepiej jak boli co innego Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Nie?????????? No cos Ty!!!! 13.05.06, 16:37 Tadzieńku!!! Toć to nie dla mnie te wszystkie banany ale.....jakby mnie mnie miała głowa boleć,jak mowi Jowittka to...to lepiej niech co inne boli:)))) Nie wiedziałam,ze małpy na technice sie znają:)))))) Odpowiedz Link
tadeuszx O! I to się nazywa właściwe 13.05.06, 18:58 podjęcie tematu!!! Brawoooooo!!! Niech lepiej co innego boli... ale raczej tak przyjemnie, rozkooooooooooooosznie;))))))))))))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: O! I to się nazywa właściwe 13.05.06, 19:02 Yes....yes..a co pomarzyć juz nam nie wolno!!!!! :))))) Odpowiedz Link
grenka1 Re: 13.05.06, 19:18 W ciemnym parku rozlega się krzyka: "Ratunku !!! Gwałcą, gwałcą !!!" Przybiega policjant i widzi starszą panią. "Kto gwałci, gdzie, kogo ??? !!!!" A starsza pani na to: "No co ??? !!! To już pomarzyc sobie przy świetle księzyca nie można ??? !!!" Odpowiedz Link
tadeuszx Spoko... ja tam zawsze jestem 13.05.06, 19:20 optymistą! Tak się wiesz, najpierw marzy, później kombinuje jak, a następnie przechodzi do fazy czynów! I już! Proste??? No widzisz, będzie oki :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
grenka1 Re: Spoko... ja tam zawsze jestem 13.05.06, 19:25 Nieee mylisz się. Najpierw się marzy, później kombinuje jak, a następnie zastanawia się CZYM. Odpowiedz Link
tadeuszx Zgroza!!! Greniuuu, Greneczko... 13.05.06, 19:29 ... to jest wyraźna prowokacja!!!! Ostrzegam!!! Wygląda na to, że hehehehe, "nie mając innego wyjścia" trzeba udowodnić!!!:))))))))))))))) Odpowiedz Link
skrzydlate Re: do tadeuszx 15.05.06, 15:10 taki dowcip ohydny lata po necie: czuły ,troskliwy, serdeczny, wrazliwy, co to za mężczyzna? odp nr 1: gej, odp nr 2: cudoziemiec ;)) paskudny, co? Odpowiedz Link
tadeuszx Ahaaaaaaa i pewnie jeszcze 15.05.06, 17:11 na skrzydłach skrzydlatej??:)))))))) Booooooooosze, Ona nie widziała jeszcze Polaka "starej daty"?! Tu jestem, tutaj..:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
charyzmatek Re: dla ulubienca pan hehehehehe 21.05.06, 14:09 Nauczycielka wchodzi do klasy i widzi, że Małgosia wychodzi zza firanki i poprawia sobie spódniczkę. Po chwili wychodzi Tadzio i podci±ga sobie rozporek. Pani pyta Tadzia: - Co wy tam z Małgosia robili¶cie za t± kotar±? - Nie wiem, jak to się nazywa, ale to będzie moje hobby do końca życia! Siemanko Taddy...:)) Odpowiedz Link
tadeuszx Siemka Charazmatek! 21.05.06, 17:03 Pewnie Tadzio w realu miałby chęć mieć takie hobby, jak ten w bajeczce. Tylko... rozumiesz, współpraca tych tam różnych Małgoś, szwankuje dość mocno:((( Za dobre i budujące słowa - dzięki wielkie. A na linku, tak coś akurat w temacie: img518.imageshack.us/img518/9552/podaniepenisa7po.jpg Odpowiedz Link
graga21 Re: Siemka Charazmatek! 21.05.06, 21:26 Cudownie, chłopy, cudownie! Teraz już wcale nie dziwię się, że zawsze wolałam towarzystwo chłopaków: albo wlali jak należy, albo dawali fory. I wtedy nic nie było ważniejsze ponad tę właśnie chwilę. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Siemka Charazmatek! 21.05.06, 23:26 Dobra nasza! Charyzmatek, puścimy jeszcze coś ciekawego dla dziewczyn? Odpowiedz Link
charyzmatek Re: Siemka Charazmatek! 22.05.06, 00:08 siem staram jako moge ale teraz to sie wyloguje Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Siemka Charazmatek! 23.05.06, 17:06 Puścimy Paniom gierkę malutką. Aaaaaa, niech se dziewczyny ulżą i wyłuką trochę tego.. s001.wyslijto.pl/index.php?file_id=00539323056426274057&act=&gk=adsense Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Ale masz ogonka:)))))) 23.05.06, 22:10 Tadziu,coś Ty narozrabiał co? ,że tak Cię ściga ten trol-ogoniasty:)))) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Ale masz ogonka:)))))) 23.05.06, 23:42 Nie jestem pewien Deluś, którego ogonka masz na myśli. Bo mnie się widzi, że to jest ten z jednym tylko:)))))))))))))))))))) A ściga mnie bo mnie lubi Deluś. Lubi, rozumiesz? I jeśli to jest ten, o którym teraz myślę, to śmiało powiem, że z wzajemnością:))))))))))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Deluś i inne Foremki i Forumowicze 24.05.06, 11:15 Widzę, że tu niezbędny jest tzw. "wykład tadziowy" w temacie. Oki, będzie wykład;)) Kilka słów wyjaśnienia o naszym pupilku trolliku. Bez ściemy to mówię. *Naprawdę*. Sądzę, że jest to ktoś z elity. Zauważcie, że przychodzi otwarcie, jawnie (vide nick). Stać go na to!. Czy wiecie, co to znaczy? Że TO FORUM jest w obrębie jego zainteresowań! To jest wyróżnienie, nobilitacja i reklama!!! No, ile forów na całym portalu, może sie tym pochwalić, że ma własnego trolla??. Maaaaało, baaaaardzo mało!! No weźcie i napiszcie gdzieś na innych forach, że na forum Seniorum mamy własnego trolla (tylko nie pisać np. kochanego trollika, czy śliczniaka-trollika!). Trzeba pisać *Trolla*! Z dużej litery, żeby w domyśle zaznaczyć, że nie byle jakiego! To dodaje sytuacji powagi i grozy! Zwiększa efekt propagandowy! Jeśli taką informację zamieścicie, zobaczycie ile ludzi tu natychmiast przyjdzie?! No... spróbujcie, zobaczycie! Dlatego mówię: Nie, nie, nie wolno go tępić, płoszyć, zniechęcać! Bo się wreszcie wkurzy... i ucieknie. A my... zostaniemy z bez taaaaakiego atutu! Tym bardziej, że mamy *prawdziwego, jawnego, elitarnego* Trolla.!!! A nie jakieś podszyte tchórzem, bidniutkie trollątko. Wiwat Troll!!! E-e, chwila, moment, a może byś tak nasz kochany pupilku, przywabił, przywołał tu jeszcze kilka??? Ale... damy trollice najlepiej by Tadziowi pasowały:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Tylka ta starsza, ta moderatorka, to pozorantka jest:(( Truje, nawija, bajer kręci, a jak już, już coś konkretnego zaczyna się wykluwać, tchóóóóóóóóóórzy! Tchóóóóóóóóórzy w sposób abssssssssolutnie niegodny trollicy!:((((( Zresztą ta młoda, taka suuuuuuuper, też nie lepiej robi. Jak coś to zaraz.... ojojoj, Tadziu ja mam chłopaka????!!! A co mnie to obchodzi??? A co ja jej bronię, zabieram, odganiam??? Przecież przez internet go ze mną nie zdradzi??! Póki co, to nikomu się jeszcze nie udało przez sieć zgwałcić czy wy... wykochać dziewczyny. Mówię Wam ... ale co tu gadać! To trza przeżyć! Tylko, że... jakoś te trolle, tak na końcu... nie mogły uwierzyć??? Jakieś to zaskoczone było, czy mało kumate??? Bo musiałem im wyjaśniać, że 2+2=4 ??!!! Żołądek mi się od tego wywracał podszewką do góry:((((( Żenujące i żałosne, żeby tak nie rozumieć i nawet nie zadać sobie trudu, żeby sprawdzić, zbadać??!!! No! Skutkiem tego BANA oni ode mnie dostali! I mają go! Ban jest mocny, Tadziowy. Piedziesieciolatki np. wiedzą, że prawdziwy! Tylko mam taką nadzieję, że... będzie okresowy?? Rok, kwartał?? Nie wiem. Zobaczymy, czy potrafią i ew. jakie wnioski wyciągną z tej mojej nauki. Trzeba wierzyć w ludzi, trzeba wierzyć... Odpowiedz Link
landslajt Re: trolle forumowe 24.05.06, 13:16 Naprawde coraz trudniej przebrnac przez wpisy trolli, nie wiem do konca o co chodzi, ze czesto sie tutaj prezentuja. Mam duzy potencjal tolerancji i ignorancji, trolle male czy giganty tez zyc chca i powinny. Wazne, zeby nikomu nie dokuczaly osobiscie. Jesli sie przydazy, bedzie tez banicja. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: trolle forumowe 24.05.06, 13:33 O właśnie!!! To jest moim zdaniem słuszne stanowisko! Tak jest, jeżeli w granicach przyzwoitości, dla zabawy, rozrywki itp. to niech jest!! Niech rozrabia, prawda?? Właśnie tak uważam!:)))))))))))))) Niestety wielu adminów, już na sam dźwięk słowa troll, dostaje uczulenia. Dlaczego??? To są ... niektórzy... inteligentni ludzie! Poważnie mówię. Nie widzę żadnego powodu, by za samo określenie troll, byli szykanowani. To właśnie byłby przejaw braku tolerancji i wąskich horyzontów myślowych Odpowiedz Link
tadeuszx Re: trolle forumowe 24.05.06, 13:37 Aha, adminka, nie bój żaby:) Ja nie jestem trollem, hehehee, ale byłem tam u nich!!! Pisałem nawet wątki!! Ale jako *gość*!!! :))))))))))))))))) Odpowiedz Link