del.wa.57 30.06.08, 20:41 www.almacarioca.com.br/arte528.htm Andrea Bocelli''Caruso'' i nie tylko jest tam mnóstwo filmików,różni artyści,bardzo ciekawy link. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natlaa Re: Muzyka poważna (video) 30.06.08, 22:52 Super, jak znajdziesz coś jeszcze, to wklejaj. Poszukaj mi z łaski swojej wszystkie sonaty Bethovena ....a ja tymczasem posłucham.... Odpowiedz Link
ovaka Sonaty.. 01.07.08, 09:44 i znów mamy cos razem..ja kocham sonaty Bethovena .A te 3 najsławniejsze(Patetyczna, Apasionata i Księzycowa) to koniecznie chciałam nmiec na jednej płycie - i mam , w wykonaniu Barenboima ! Zrobie ci! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sonaty.. 01.07.08, 11:55 Dzięki Ovaka Mam dwie sonaty w wav-e i nie wkleje ich tutaj. Odpowiedz Link
natlaa Re: Sonaty.. 01.07.08, 13:09 Cię Ovaka wybawiła! ) Dzięki Ovaka, bedę Ci serdecznie wdzięczna, bo jakoś nie mogę od lat skompletować. Tylko te otrzaskane są. Buźka. Odpowiedz Link
ovaka Wklejaj Delwa, 01.07.08, 14:45 ja mam tylko te trzy , bo sie na nie uparłam , i dotycza troche wspomnieniowej czarnej płyty nagranej przez Baksta,(duzo lepszy niz Barenboim!) bardzo ja lubiłam , i osobe od której dostałam... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Wklejaj Delwa,jak?? 01.07.08, 15:05 Jak mam wkleić plik wav? za diabła nie wiem,poza tym to te same sonaty Ovaka. Odpowiedz Link
ovaka Re: Wklejaj Delwa,jak?? 01.07.08, 17:10 a ja tez nie wiem,ale poniewaz napisałas ..tak zrozumiałam..ze skoro ja mam , no to ty nie wklejasz.no to wywnioskowałam ,ze zamierzałas..)) Ot 3 nieporozumienia stylistyczne! Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Muzyka poważna (video) 02.07.08, 13:55 .................... mmmmmmmmmm..........fajne Odpowiedz Link