Dodaj do ulubionych

Pogaduszki do poduszki

04.01.09, 04:11
Jak w temacie , ale ponieważ zrobiłem się senny to już biegnę bez gadania
zaszyć się w ciepełku miłym smile
Obserwuj wątek
    • muraszka1 Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 06:58
      Nie spałeś jeszcze?
      A myślałam,ze zaparzę Ci kawy.
      Cóż wypije sama wink
      • natla Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 09:31
        Rany, doba sie Wam chyba poprzestawiała. Ja z tym dość skutecznie
        walczę, bo potem dnia mi brakuje.
        • del.wa.57 Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 16:52
          Sagi o 4-tej rano,można być sennymbig_grin big_grin
          A może ty dopiero do domu nad ranem wróciłeś,ale się szlajasz!smile
          • natla Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 17:00
            O wiiiiiidzisz Delwo, na to nie wpadłam. Przeceiż karnawał mamy i
            Sagi szaleje.
            Sagi! Ty se uważaj, bo będziemy zazdrosne!.........a taki niby
            chory.....no, popatrz, popatrz.....wink
            • wiga2008 Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 18:01
              Ale te *baby* są okropne.Hi,hi big_grin big_grin big_grin
              • del.wa.57 Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 18:33
                Okropne,zaraz okropne,zapytać nie można gdzie to sie nasz Admnin
                szlaja,zara...zara może ty też tam byłaś,że tak bronisz Sagiego he?
                big_grin big_grin
                • wiga2008 Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 18:56
                  Aaaa...to możliwe. Toć i ja z Warszawy, chociaż z innego chyba bieguna. Więc może jakieś nieświadome spotkanie...big_grin
                  • del.wa.57 Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 19:09
                    Ha! wiedziałam big_grin big_grin
                    • natla Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 19:28
                      No i wyszło! Pokonanie takich biegunów, to betka.
                      • danske Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 20:59
                        sagi mnie pokonał, ja wytrzymuję tylko do 2:30smile
                        • wiga2008 Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 21:37
                          Nie ma się czemu dziwić. Facet jak to facet, śpi cały dzień, to później i do rana może...dyżurować. wink
                          • sagittarius954 Re: Pogaduszki do poduszki 05.01.09, 23:53
                            I załóż tu człowieku wątek nie dość że nie na temat to jeszcze człowieka
                            posądzają , a w zasadzie to niby źle że drugiego człowieka staram się
                            uszczęśliwić big_grin
                            No prosze facet to facet śpi ech te kobiety nic tylko u fryzjera by teraz
                            siedziały a spać idą trzymając głowę w uwięzi co by trwała się nie rozleciała ,
                            też potrafię być uszczypliwy a cobig_grin no rusz taką .... makabra
                            • del.wa.57 Re: Pogaduszki do poduszki 06.01.09, 13:28
                              Wiadomo nie od dziś,że najlepszą obroną jest atak!smile
                              Ty się lepiej przyznaj od razu,gdzie? z kim? aaaaaa to już wiemy,że
                              Wiga gdzieś tam w pobliżu była,zupełnie przypadkiem ...zresztąwink
                              A nie prawda!głowę na ja poduszce kładę albo.....na ,nie ważnewink
                              A trwałej to siem teraz nie robi,chyba tylko babcie moherowebig_grin big_grin

-----------------------------------------------------
                              Nierozsądnie jest kierować się tylko rozsądkiem.
                              Karol Bunsch.
                              • wiga2008 Re: Pogaduszki do poduszki 06.01.09, 17:06
                                Łaaaaaał, trwała. To jest to. Takie malutkie loczki na całej głowie.
                                A na to siateczka zabezpieczająca, żeby fryzurka nie uległa destrukcji.
                                To mi się podoba. No to pa...Lecę do fryzjera. wink

--------------------------------------------------------
                                Jestem na dwóch dietach, bo na jednej strasznie głoduję.
                                (zasłyszane, autor nieznany)
                                • bogatka1 Re: Pogaduszki do poduszki 07.01.09, 03:24
                                  Oj, w taką mroźną noc przydałby się ktoś gorący, żeby zagrzał łóżko big_grin A gdyby jeszcze umiał ładnie kłamać... ech, marzenia, sio!
                                  • natla To może być ciekawe i ładne 07.01.09, 08:05
                                    Jak pogaduszki, to pogaduszki........przecież i w dzień można się
                                    przytulić do poduszki......więc....
                                    akcesoria.groszki.pl/filc-0-t142.htm
                                    Takie kapelusze mogą byc bardzo twarzowe i choć nie naszam niczego
                                    prawie nigdy na głowie (poza włosami....mam!), to chętnie bym taki
                                    kapelusz przymierzyła.
                                    • polnaro Re: To może być ciekawe i ładne 07.01.09, 11:25
                                      Bardzo oryginalna kolekcja, ciekawe jakie te korale w dotyku ? Chyba nie "gryzą"?
                                      Do kapeluszy ciągle nie dojrzałam jeszcze.
                                    • bogatka1 Re: To może być ciekawe i ładne 07.01.09, 11:30
                                      Kapelusz mam, jeden ulubiony na okazje. A w Groszkach nie bardzo mi się podobał, taki lejbowaty. A może to nie o ten chodziło?
                                      Natomiast zwróciłam uwagę na ładne kwiatowe broszki.
                                      • natla Re: To może być ciekawe i ładne 07.01.09, 12:06
                                        Ten ten, Bogatko. Trza by było przymierzyć. Podejrzewam, że może być
                                        bardzo twarzowy.
                                        • del.wa.57 Re: To może być ciekawe i ładne 07.01.09, 13:47
                                          Ja też nie noszę nic na głowie,oprócz włosów,jednak przy dużym
                                          mrozie,założyłabym czapko-kapelusz Jedwabno-filcowy,tylko cena mnie przeraża
                                          176zł,za to cacko? To juz lepszy i tańszy Golfo-kaptur za 50 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka