sagittarius954 04.01.09, 04:11 Jak w temacie , ale ponieważ zrobiłem się senny to już biegnę bez gadania zaszyć się w ciepełku miłym Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muraszka1 Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 06:58 Nie spałeś jeszcze? A myślałam,ze zaparzę Ci kawy. Cóż wypije sama Odpowiedz Link
natla Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 09:31 Rany, doba sie Wam chyba poprzestawiała. Ja z tym dość skutecznie walczę, bo potem dnia mi brakuje. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 16:52 Sagi o 4-tej rano,można być sennym A może ty dopiero do domu nad ranem wróciłeś,ale się szlajasz! Odpowiedz Link
natla Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 17:00 O wiiiiiidzisz Delwo, na to nie wpadłam. Przeceiż karnawał mamy i Sagi szaleje. Sagi! Ty se uważaj, bo będziemy zazdrosne!.........a taki niby chory.....no, popatrz, popatrz..... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 18:33 Okropne,zaraz okropne,zapytać nie można gdzie to sie nasz Admnin szlaja,zara...zara może ty też tam byłaś,że tak bronisz Sagiego he? Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 18:56 Aaaa...to możliwe. Toć i ja z Warszawy, chociaż z innego chyba bieguna. Więc może jakieś nieświadome spotkanie... Odpowiedz Link
natla Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 19:28 No i wyszło! Pokonanie takich biegunów, to betka. Odpowiedz Link
danske Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 20:59 sagi mnie pokonał, ja wytrzymuję tylko do 2:30 Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Pogaduszki do poduszki 04.01.09, 21:37 Nie ma się czemu dziwić. Facet jak to facet, śpi cały dzień, to później i do rana może...dyżurować. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Pogaduszki do poduszki 05.01.09, 23:53 I załóż tu człowieku wątek nie dość że nie na temat to jeszcze człowieka posądzają , a w zasadzie to niby źle że drugiego człowieka staram się uszczęśliwić No prosze facet to facet śpi ech te kobiety nic tylko u fryzjera by teraz siedziały a spać idą trzymając głowę w uwięzi co by trwała się nie rozleciała , też potrafię być uszczypliwy a co no rusz taką .... makabra Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Pogaduszki do poduszki 06.01.09, 13:28 Wiadomo nie od dziś,że najlepszą obroną jest atak! Ty się lepiej przyznaj od razu,gdzie? z kim? aaaaaa to już wiemy,że Wiga gdzieś tam w pobliżu była,zupełnie przypadkiem ...zresztą A nie prawda!głowę na ja poduszce kładę albo.....na ,nie ważne A trwałej to siem teraz nie robi,chyba tylko babcie moherowe ----------------------------------------------------- Nierozsądnie jest kierować się tylko rozsądkiem. Karol Bunsch. Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Pogaduszki do poduszki 06.01.09, 17:06 Łaaaaaał, trwała. To jest to. Takie malutkie loczki na całej głowie. A na to siateczka zabezpieczająca, żeby fryzurka nie uległa destrukcji. To mi się podoba. No to pa...Lecę do fryzjera. -------------------------------------------------------- Jestem na dwóch dietach, bo na jednej strasznie głoduję. (zasłyszane, autor nieznany) Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Pogaduszki do poduszki 07.01.09, 03:24 Oj, w taką mroźną noc przydałby się ktoś gorący, żeby zagrzał łóżko A gdyby jeszcze umiał ładnie kłamać... ech, marzenia, sio! Odpowiedz Link
natla To może być ciekawe i ładne 07.01.09, 08:05 Jak pogaduszki, to pogaduszki........przecież i w dzień można się przytulić do poduszki......więc.... akcesoria.groszki.pl/filc-0-t142.htm Takie kapelusze mogą byc bardzo twarzowe i choć nie naszam niczego prawie nigdy na głowie (poza włosami....mam!), to chętnie bym taki kapelusz przymierzyła. Odpowiedz Link
polnaro Re: To może być ciekawe i ładne 07.01.09, 11:25 Bardzo oryginalna kolekcja, ciekawe jakie te korale w dotyku ? Chyba nie "gryzą"? Do kapeluszy ciągle nie dojrzałam jeszcze. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: To może być ciekawe i ładne 07.01.09, 11:30 Kapelusz mam, jeden ulubiony na okazje. A w Groszkach nie bardzo mi się podobał, taki lejbowaty. A może to nie o ten chodziło? Natomiast zwróciłam uwagę na ładne kwiatowe broszki. Odpowiedz Link
natla Re: To może być ciekawe i ładne 07.01.09, 12:06 Ten ten, Bogatko. Trza by było przymierzyć. Podejrzewam, że może być bardzo twarzowy. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: To może być ciekawe i ładne 07.01.09, 13:47 Ja też nie noszę nic na głowie,oprócz włosów,jednak przy dużym mrozie,założyłabym czapko-kapelusz Jedwabno-filcowy,tylko cena mnie przeraża 176zł,za to cacko? To juz lepszy i tańszy Golfo-kaptur za 50 zł. Odpowiedz Link