Dodaj do ulubionych

Sierpniowe Dzień dobry;

02.08.09, 12:04
Słonecznie witam wszystkich w letni upalny, niedzielny poranek.
Sierpień już mamy i zadaję sobie pytanie; czemu czas wlókł się
niemiłosiernie w wieku kilkunastu lat, a od pewnego czasu tak
przyspieszył ?
Na dobry dzień piękna pobudzająca wspomnienia i marzenia piosenka.

https://www.youtube.com/watch?v=xcpOPAihcT4&feature=related
Obserwuj wątek
    • super222 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 02.08.09, 12:11
      poranek?
      Już południe odegrano w Krakowie
      (12,04). Tak bardzo się zaspało?

Mam prośbę: podaj tytuł utworu ew. wykonawcę.
      Dlaczego tak bardzo ciebie pobudziła do
      wspomnień i marzeń?
      Również pozdrawiam. smile
      • izis52 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 02.08.09, 12:27
        Przepraszam źle wkleiłam piosenkę Al Bano-Romina Power "Liberta".
        Posłuchaj ma coś w sobie, choć stara i nagranie średnie.
        Masz rację południe odtrabiono. Ja już po kościółku i przejażdżce
        rowerowej.

www.youtube.com/watch?v=fiHVM_hi_DY
        Tyle uczuć mieści się między jednym uderzeniem serca a drugim.
    • cieplanata Re: Sierpniowe Dzień dobry; 02.08.09, 14:46
      Witam Was serdecznie jestem już po spacerze, Harry Potterze nastawiona
      przyjaźnie do WSZYSTKICH ludzismile
      --------
      Poranna http://i44.tinypic.com/16hp6id.jpg
      ~ Ab ovo ~ http://i9.tinypic.com/48xoc5w.jpg
      • izis52 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 02.08.09, 16:13
        Harry Potter z wyboru ? Podziwiam.
        • del.wa.57 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 02.08.09, 16:24
          Witam,witamsmile
          U mnie dzisiaj cudnie za oknem,chmury,słońce,pokropi od czasu do czasu,lubię
          taką pogodęwink
          • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 02.08.09, 17:03
            Też witam w leniwe, sierpniowe popołudnie!!!!
            • regine Re: Sierpniowe Dzień dobry; 02.08.09, 20:35
              Właściwie to już Dobry Wieczór sierpniowy smile
              Po tak długiej niebytności na forum, nie umię się odnaleźć. A to na
              dobry początek. Może już o mnie zapomniano...
              www.youtube.com/watch?v=HnbMYzdjuBs&NR=1

• sagittarius954 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 02.08.09, 20:45
                O patrzcie sąsiadka wpadła smile
                • super222 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 03.08.09, 07:50
                  Dzień dobry!
                  Czytam, że zalało, zagrzmiało, błyskało?
                  A u mnie, w kierunku na południe od W-wy
                  noc spokojna, ochłodziło się przyjemnie.
                  Podobno burze przechodzą na wschód.
                  Myślę o dziewczynie z Mazur.
                  Dlaczego milczy?
                  Wszystkich pozdrawiam. Taka cisza po wczorajszych
                  uroczystościach na forum...wszyscy śpią?
                  • izis52 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 03.08.09, 09:33
                    Uprzejmie donoszę; pogoda w Malopolsce w sam raz. ok.23 st. Chmurki
                    chwilami przesłaniają słoneczko, a wiatr umiarkowany, w porywach
                    więcej niż umiarkowany.Po porannej kawie na tarasie próbuję obudzić,
                    co poniektórych lecz trzykrotnie prąd wyłączono i za chwilę
                    właczono. Może to zapowiedź dłuższej przerwy ?
    • bogatka1 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 03.08.09, 10:02
      https://srv82.odsiebie.com/MTI0OTI3ODc0Ng==/MTI0OTI2NjM2NTIxLmdpZg==/1508446k5xf85ci7q.gif

Witam i o zdrowie pytam. Po wczorajszym balu z okazji szczęśliwego powrotu Delwy dobrze spałam, zaraz muszę do sklepu.
      • izis52 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 03.08.09, 11:04
        Też wybywam na rower. Jeszcze awanturę zrobię energetykom.
        Zapomniałam jak zrobić wściekłą minę ?
        • del.wa.57 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 03.08.09, 14:50
          Pogoda u mnie podobna,chmury,słońce i tylko 23st,cudnie!
          Miłego popołudnia życzęsmile
          • sagittarius954 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 03.08.09, 18:35
            to znów mówimy dzień dobry ? Ciekawe jak długo smile
            • izis52 Re: Sierpniowe Dobry wieczór. 03.08.09, 22:45
              Wieczór u mnie całkiem, czego wszystkim życzę. Porowerkowałam jakieś
              3 godzinki i parę fotek z mojej wioski podsyłam:
              Panorama okolicy, staw w lesie i szczenię huski sąsiadów, które lubi
              z nami wędrować i jeszcze ruiny zamku obronnego zburzonego przez
              Szwedów.

http://i26.tinypic.com/30b0l7t.jpg

http://i27.tinypic.com/abp853.jpg

http://i27.tinypic.com/2v2tsfk.jpg

http://i27.tinypic.com/30bpy1j.jpg
              • tamaryszek44 Re: Sierpniowe Dobry wieczór. 04.08.09, 10:48
                Witam sierpniowo. Miłego dnia, a najlepiej całego miesiąca bo to już ku schyłkowi lata się zbliża.
                https://img263.imageshack.us/img263/9868/dsc00399motyle.png
                • misia007 Re: Sierpniowe Dobry wieczór. 04.08.09, 11:25
                  Witam, no jeszcze trochę letnich dni przed nami a póżniej da Bóg złota, polska
                  jesień.
                  • izis52 Re: Sierpniowe Witam 04.08.09, 12:42
                    Zamieszania narobiłam z dzień dobry i dobry wieczór.
                    Witam więc i cieszę się z wszystkimi miłym dniem.
                    U mnie pogoda w sam raz na zadbanie ogrodu - 25 st. nieco chmurek na
                    niebie i wokół, gdy ścierają się koncepcje podstrzyżenia roślinek. :-
                    D
                    • regine Re: Sierpniowe Witam 04.08.09, 13:13

[img=http://img38.imageshack.us/img38/4505/daliazmotylem.th.jpg]

Miłego dnia klikającym i czytającym życzę smile
                      • anoagata Re: Sierpniowe Witam 04.08.09, 21:32
                        Witam wieczorowo poro i sezonowo ogorkowo,pozdrawiam was wszystkich ze
                        spokojnych Mazur.Super222 siedze w krzaczkach.
                        • bona0601 Re: Sierpniowe Witam 05.08.09, 06:21
                          Switdobry/jak by powiedział p. Kret/ z pochmurnego dziś niestety Białegostoku.
                          Życzę wszystkim miłego dnia i lepszej niż u mnie aury oraz pogody ducha .
                          • natla Re: Sierpniowe Witam 05.08.09, 06:59
                            Też pochmurne ale z to chłodniejsze dzieńdobry.smile
                            • del.wa.57 Re: Sierpniowe Witam 05.08.09, 14:07
                              Witam słoneczniesmile
                              U mnie ani jeden chmurki,trochę grzeje,myślę,że przeżyjesmile
                              • regine Re: Sierpniowe Witam 05.08.09, 20:05
                                Witam Wszystkich ciepło smile
                                http://i30.tinypic.com/11ipap2.jpg
                                ____________________________________________________
                                ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~
                                Vittorio Alferi
                                • izis52 Re: Sierpniowe Witam 06.08.09, 09:15
                                  Cieplutko witam choć do mnie chmurki od Delwuni suną wolno po niebie
                                  i ma się na deszcz. Do miasta dziś muszę...
                                  A dla Was - zostawiam do poogladania slajd ze starszych zdjęć z
                                  Synaju i Sharmu w Egiptowie. Wykopałam go dla pewnej niespokojnej o
                                  dziecię mammy z sąsiedniego forum na dowod, ze nie ma tam
                                  kanibali. big_grin

http://i28.tinypic.com/2l887rs.gif
                                  • misia007 Re: Sierpniowe Witam 06.08.09, 12:32
                                    Witam a już z miasta , z przyjemnością pooglądam.
                                    • del.wa.57 Re: Sierpniowe Witam 06.08.09, 16:35
                                      Co się napatrzyłam-to mojebig_grin
                                      Dzięki Izis,zrobiło mi się chłodniej,przyjemnie,chociaż dzisiaj u mnie mocno
                                      grzeje,czekam na deszczwink
                                      • regine Re: Sierpniowe Witam 07.08.09, 08:54
                                        Dzień Dobry i życzę miłego dnia Wam i sobie smile Słoneczko świeci od
                                        rana, więc pogoda murowana, humor również smile
                                        Vittorio Alferi
                                        • wiga2008 Re: Sierpniowe Witam 07.08.09, 22:56
                                          Witam sierpniowo, wieczorowo i radośnie.

• natla Re: Sierpniowe Witam 08.08.09, 06:51
                                            Ja na odmianę witam sierpniowo, porannie i radoście smile
                                            • dorka_1962 Re: Sierpniowe Witam 08.08.09, 07:47
                                              I ja witam sobotnio i urlopowo
                                              https://img223.imageshack.us/img223/7797/25637700.gif
                                              • anoagata Re: Sierpniowe Witam 08.08.09, 08:41
                                                Też serdecznie was pozdrawiam miłego dnia życzę i znikam,nara.
                                                • izis52 Re: Sierpniowe Witam 08.08.09, 08:47
                                                  Cieplutko, kontemplacyjnie. Jak tu nie rozmyślać, gdy z tarasu takie
                                                  widoczki:

http://i27.tinypic.com/jfww2w.gif
                                                  • regine Re: Sierpniowe Witam 08.08.09, 09:33
                                                    Miłej soboty z przepięknym słońcem życzę smile
                                                    http://i27.tinypic.com/s5aiqh.jpg
                                                    Vittorio Alferi
                                                  • del.wa.57 Re: Sierpniowe Witam 09.08.09, 16:32
                                                    Witam i miłego popołudnia życzęsmile
                                                    U mnie pogoda wymarzona,mało słońca,chmurki a wczoraj przyjemnie popadał
                                                    deszcz,spałam jak niemowlębig_grin
                                                  • regine Re: Sierpniowe Witam 09.08.09, 20:20
                                                    Witam w niedzielny wieczór smile
                                                    Vittorio Alferi
                                                  • del.wa.57 Re: Sierpniowe Witam 10.08.09, 15:41
                                                    Dzień dobry!!
                                                    big_grin big_grin
                                                  • regine Re: Sierpniowe Witam 10.08.09, 19:21
                                                    Witam Szanownych klikających i czytających, w piękne poniedziałkowe
                                                    popołudnie, życząc Wszystkim miłego wieczoru smile
                                                    Vittorio Alferi
                                                  • sagittarius954 Re: Sierpniowe Witam 10.08.09, 19:25
                                                    erdecznie witam Sąsiadeczkę A ja s
                                                    Ciska mnie to ciągłe opóźnianie się treści sadsad
                                                  • izis52 Re: Sierpniowe Witam 10.08.09, 19:41
                                                    Cieplutko witam wszystkich i życzę miłego wieczoru.
                                                  • izis52 Re: Sierpniowe Witam 11.08.09, 09:07
                                                    Witam;
                                                    I już kolejny sierpniowy ranek, taki deszczowy, ponury. Chmurzyska
                                                    paskudne i nie zapowiada się, aby słonko wychyliło buźkę. Do mnie
                                                    zawita na chwilkę moje małe słoneczko, które odwieziemy na lotnisko
                                                    do Pyrzowic.
                                                  • anoagata Re: Sierpniowe Witam 11.08.09, 09:26
                                                    Dzień dobry!!choć wcale nie taki dobry bo na Mazurach zimno i sucho.Nastąpiła
                                                    też klęska urodzaju ogórków i innej zieleniny co trzeba to wszystko przetworzyć,
                                                    życzę sobie i wam miłej pracy i dnia,pozdrawiam.
                                                  • misia007 Re: Sierpniowe Witam 11.08.09, 15:41
                                                    Witam a ja właśnie wróciłam z parasolem od mojego słoneczka.Dobra pogoda żeby
                                                    .....poczytać.
                                                  • izis52 Re: Sierpniowe Witam 11.08.09, 15:50
                                                    A co się ostatnio czyta Misiu ?
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe Witam 11.08.09, 16:25
                                                    Witam sierpniowo....jak to w śierpniu.
                                                  • bona0601 Re: Sierpniowe Witam 11.08.09, 18:29
                                                    Aniu!Sąsiadko miła. Zlituj się nad próbującą ciągle - daj jakiś dobry przepis
                                                    na przetwórstwo zieleniny jakiejkolwiek.Wszystko przyjmę z dużą pokorą
                                                    .Przeżyłam kilka tam lat i ciagle ta zielenina niekoniecznie mi wychodzi. A Ty
                                                    na pewno na tym się znasz. Może reszta zdolnych dziewczyn tez się dołozy w tym
                                                    zakresie. Dziękuję z góry.
                                                  • misia007 Re: Sierpniowe Witam 11.08.09, 18:41
                                                    Czytam Izis Lisy Unger "Piękne kłamstwa"dobry triller psychologiczny, trzymający
                                                    w napięciu.To dziś a jutro, pojutrze cos innego.Mam świetną bibliotekę ,dwa
                                                    kroki od domu.Same nowości,czyli raj dla...mola książkowego jakim jestem.
                                                  • wiga2008 Re: Sierpniowe Witam 11.08.09, 22:10
                                                    Witam o pięknej wieczorowej porze. Niebo nadal zasnute chmurzyskami.
                                                    Meteorytów ani widu ani słychu.
                                                  • sagittarius954 Re: Jakby 11.08.09, 22:15
                                                    meteory było widac i słychac to już po nas by było smile
                                                  • anoagata Re: Sierpniowe Witam 12.08.09, 08:31
                                                    Dzień dobry!!dziś dla odmiany jest zimno i mokro to mam dzień wolny,życzę miłego
                                                    dnia wszystkim.
                                                  • izis52 Re: Sierpniowe Witam 12.08.09, 09:49
                                                    Witam; u mnie rześko. Nie pada, ale to chmurki, to
                                                    słoneczko "półgębkiem" wygląda. Mimo duuużej expresso ciężko się
                                                    pozbierać.
                                                  • super222 Re: Sierpniowe Witam 12.08.09, 10:03
                                                    Witam.
    • bogatka1 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 12.08.09, 10:39
      https://i30.tinypic.com/5mxv0i.jpg

Sagittarius, mnie też wkurza opóźnienie pisania w otwartym okienku do odpowiedzi, dlatego od kiedy gazeta.pl dodała te znaczniki powyżej okienka, piszę tylko w niektórych wątkach.
      • natla Re: Sierpniowe Dzień dobry; 12.08.09, 10:46
        Co znaczy..."opóźnienie pisania w otwartym okienku do odpowiedzi"?
        Wprawdzie info dla Sagiego, ale też scę zrozumieć wink
        • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 12.08.09, 12:47
          Witam, u nas lało ale nam się udało zakupy zrobić przed.I pewnie jeszcze poleje
          bo ...ciemno.
          • wiga2008 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 12.08.09, 13:45
            Witam wczesnym popołudniem. Pochmurno, rześko i będzie lało.
            Jak u Misi.smile
            • regine Re: Sierpniowe Dzień Dobry:) 12.08.09, 14:27
              Witam Wszystkich i miłego pogodnego dnia życzę smile
              Wczoraj popadało, wieczór i noc z mgłą tuż przy ziemi, bez deszczu.
              Z rana z lekka się chmurzyło a teraz świeci słoneczko.
    • bogatka1 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 12.08.09, 15:30
      Natlu, chodzi o czekanie, aż załadują się znaczniki BBcode nad okienkiem Treść gdy otworzy się okienko Odpowiedzi.
      Jeśli zacznie pisać się wcześniej, zanim załadują się te znaczniki, to w pierwszej linijce tekstu wychodzą chece. Ty tak nie masz?
      Nie tylko na moim kompie jest ten problem.
      Po prostu pamiętam, że dopóki nie było znaczników, pisać można było od razu, bez takiego przestawiania kawałka wersu.

Ale Sagittariusowi chodziło raczej o to, że jeśli w wątku jest dużo foto o większym formacie, to te zdjącia otwierają się z opóźnieniem i tekst ucieka - przesuwa się w dół o wielkość opóźnionego foto.
      Tak sie dzieje w przypadku otwierania z drzewka.
      • del.wa.57 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 12.08.09, 20:10
        Witam wieczorową porąsmile
        U mnie trochę pokropiło,ale jest ciepło,padać zacznie na pewno,wymyłam dwa oknasmile
        Bogatka ma rację,trzeba czekać,aż załadują się znaczki,ale o dziwo! wcale mnie
        to nie drażni. big_grin big_grin
    • bogatka1 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 13.08.09, 01:03
      13 sierpnia witam Was pierwsza, ale zaraz idę spać.
      • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 13.08.09, 09:32
        No to ja witam jako druga ale zaraz wybywam.Najpierw po strawę duchową do
        biblioteki a potem leczo warzyć będę.Miłego dnia wszystkim.
        • izis52 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 13.08.09, 09:50
          Witam, witam w ponury trzynasty dzień miesiąca. Wszyscy
          chwalą się osiagnięciami w porządkowaniu, więc zabiorę się za szafy,
          w których składowane są skarby na "drugie życie", czyli rzeczy, w
          których się nie chodzi, ale mogą się przydać. Na obiad wybiorę
          sie do Misi, bo uwielbiam leczo, a po paprykę i bakłażany (mam tylko
          2 papryki) do miasta nie mam ochoty się wybierać
          . smile
          • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 13.08.09, 12:27
            zapraszam ,tyle,ze zamiast bakłażana jest kabak ale wszystko na ukończeniu,
            dochodzi....
            • del.wa.57 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 13.08.09, 20:06
              Witam i pozdrawiam,miłego klikania zyczęsmile
              • natla Re: Sierpniowe Dzień dobry; 13.08.09, 20:11
                Też witam i donoszę, że plener mi sie dziś nie udał.....a miało
                być tak ładnie, ale.......było i tak cudnie. Łepetyna wprawdzie dała
                mi i daje nadal jak nigdy w kość, ale mimo to wspólny dzień z dwiema
                przyjaciółkami był bardzo udany.
                • izis52 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 14.08.09, 08:30
                  Dzień dobry, słonko na swoim miejscu, ale jesień czuć. Na
                  termometrze 9 st. Lubię jesień choć szkoda lata smile
                  • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 14.08.09, 12:36
                    Witam, u mnie tez za zimno.Niby słonko ale wichry jakieś lodowate .
                    • izis52 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 15.08.09, 09:37
                      Bardzo światecznie WITAM WSZYSTKICH smile i gdyby ktoś zapomniał to
                      podrzucam bukiet ziół do poświęcenia i zatknięcia, gdzie tam możecie.
                      Pochwalcie się Warszawiacy, czy na Madonnę polujecie
                      gdziesik ?big_grin

http://i28.tinypic.com/2qsm1id.jpg
                      • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 15.08.09, 11:32
                        Witam, bukiet cudny.Na Madonnę nie polujemy skąd.Koncert w sumie będzie nie tak
                        daleko od nas ale pewnie za daleko,żeby coś usłyszeć.
                      • del.wa.57 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 16.08.09, 17:41
                        Witam i pozdrawiam smile
                        • izis52 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 16.08.09, 18:51
                          Witam późnym niedzielnym popoludniem. U mnie słonecznie, upalnie i
                          wreszcie w domu.
                          • regine Re: Sierpniowe Dzień dobry; 16.08.09, 20:17
                            Witam w niedzielny wieczór, jeszcze gorący, jeszcze letnismile Podobno
                            tylko Hiszpania nas dziś w tak pięknej pogdodzie przegoniła...
                            Vittorio Alferi
                            • izis52 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 17.08.09, 10:25
                              Witam w kolejny słoneczny dzionek. Ptaszki ćwierkają, motylki
                              fruwają, tylko dzikie wino na murku i płocie czerwienieje
                              przypominając, że jesień niebawem zawita.smile
                              • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 17.08.09, 16:51
                                Witam chyba przed burzowo, tak mi jakoś wygląda.
                                • del.wa.57 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 17.08.09, 18:34
                                  Witam u mnie też miało się na burzę,ale przeszło obok.
                                  • sagittarius954 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 17.08.09, 18:39
                                    dzisiejszy dzień w ogóle jest takim dniem przed burzą smile
                                    Witam i ja wypada powiedzieć choć od czasu do czasu dzień dobry smile
                                    • izis52 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 18.08.09, 08:52
                                      Dzień dobry; powiem z angielska o pogodzie; wietrznie i
                                      półsłonecznie.
    • dorka_1962 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 18.08.09, 09:00
      Witam z rana z pachnącą, gorącą kawusią
      https://img269.imageshack.us/img269/4896/9cx8jq2esl6.gif

Robię listę zakupów, kupić coś komuś?
      • sagittarius954 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 18.08.09, 09:06
        Ja poproszę o masełko , własnie zabrakło mi na razowca , i jakoś ciężko mi sie
        podnieść i ruszyć 150metrów przed siebiebig_grin Z góry dziękuję za wirtualne smile
        • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 19.08.09, 11:28
          Witam, pusto i cicho dzisiaj.Śpicie jeszcze????Ja działam od świtu, juz nawet
          mam obiad na jutro.No nic niedługo wychodzę ,zajrzę po południu.Miłego dnia.
          • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 20.08.09, 09:37
            www.youtube.com/watch?v=I_Gqj5yE31U
            to będzie dobry dzień
            • sagittarius954 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 20.08.09, 09:43
              Oj to sie jeszcze zobaczysmile Dzień dobry smile
              • wiga2008 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 20.08.09, 14:56
                Witam w piękny, słoneczny dzień u schyłku, niestety, lata. smile
                • del.wa.57 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 20.08.09, 15:22
                  Witam w duszy i bardzo,bardzo gorący dzień,nie znoszę takiej pogody!
                  • del.wa.57 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 22.08.09, 18:07
                    Kłaniam się i pozdrawiam Wszystkichsmile
                    • del.wa.57 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 23.08.09, 13:58
                      Witam i pięknego dnia zyczę,wybywam z domu za chwilę na rowery,pogoda cudna,nie
                      za gorąco,słońce i chmury.
                      • izis52 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 24.08.09, 09:36
                        Witam cieplutko w wietrzny, prawie jesienny dzień. Oj wywołałam
                        wczoraj wilka z lasu, tym pożegnaniem lata.smile Poetycką piosenkę
                        podsyłam w wątku muzycznym.
                        • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 24.08.09, 12:14
                          Witam ze słonecznej Warszawy.Na wstępie informuję mieszkających z kotami ,że
                          jest nader interesująca promocja w Telekarmie czyli 2*1,5 kg Profilum za 19 zł,
                          czyli darmo dają.Są dwie opcje z kurczakiem adult i dla kastratów.Właśnie
                          zamówiłam dla połowy domu, tej od kotów.
                          • izis52 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 24.08.09, 12:22
                            Misiu, ja moim kotom przybłędom zaserwowałam resztki z grila i
                            formalnie się czubiły o żarcie.
                            • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 24.08.09, 12:45
                              Moje rozpuszczone ,Czarek je tylko Profilum a normalnie za 1,5 kg płacę ok.30
                              zł.Miki uznaje tylko Purinę (czytać chyba umie bo innej karmy nie ruszy) a
                              burskie wszystko na szczęście.
                              • del.wa.57 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 24.08.09, 17:54
                                Witam w bardzo gorący poniedziałek,jedyny plus,to miły wietrzyk,inaczej ugotowana jestem big_grin
                                • izis52 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 25.08.09, 08:32
                                  Witam wszystkich w mglisty poranek. Na polu, czy też na dworzu
                                  (środkowopolskie) - mglisto, pochmurnie, bardzo jesiennie.
                                  A w okienku gadali o powrocie lata od poniedziałku ?
                                  • natla Re: Sierpniowe Dzień dobry; 25.08.09, 08:33
                                    No co Ty Izis opowiadasz! Piękne słońce i ani ciut ciut jesiennej
                                    mgiełki.
                                    • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 25.08.09, 11:36
                                      U nas cudnie,tak spokojnie ciepło.Od rana szalałam ze śliwkami i mam
                                      talerz placków i gar kompotu.Zapraszam!!!!
                                      • del.wa.57 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 25.08.09, 17:03
                                        Piękny dzień dzisiaj u mnie,ciepło i od czasu do czasu,deszczyk popada.
                                  • izis52 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 25.08.09, 19:13
                                    Zwracam honor tym od pogody, od ok. 10-ej mgiełki w górę i cudne
                                    słońce i cieplutko. Ściano-okna w mieście myliśmy. Aniołek z drabiny
                                    wielgaśną ściagaczką i skrobaczką od kuchenki pozostałości farby z
                                    elewacji, a ja dopieszczałam tetrową pieluchą. Myła je taka tam
                                    kobitka, ale bała się stać na drabinie big_grin
                                    • bona0601 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 26.08.09, 06:21
                                      Dzień dobry jeszcze sierpniowo! Dzień zapowiada się piękny więc i ja pięknie
                                      wszystkich witam i życzę miłego dnia.
                                      • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 26.08.09, 10:33
                                        Bono jak wcześnie wstałaś, witam śpiochów, do których i ja dziś należę.
                                        • del.wa.57 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 26.08.09, 12:09
                                          Witam i miłego dnia życzęsmile
                                          O szóstej rano to ja obracam się na drugi bok big_grin
                                        • bona0601 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 26.08.09, 18:29
                                          Ja po prostu lubię poranki i zawsze wstawałam wcześnie. Ponadto mój ukochany
                                          kot mnie budzi świtem, bo w samotności po prostu się nudzi.
                                          • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 26.08.09, 18:31
                                            Spraw mu kumpla.Nasza czwórka nigdy nas nie budzi.
                                            • bona0601 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 27.08.09, 06:57
                                              Zachmurzyło się , popadało , ale obmyty deszczem świat też jest piękny.Miłego
                                              dnia życzę.
                                          • izis52 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 27.08.09, 07:55
                                            Dzień dobry - rannym ptaszkom i nocnym markom. Śmiga ten czas;
                                            ledwie chwilkę temu poniedziałek, a już weekend jutro. Na
                                            rozpoczęcie wątku wydaje się przedwczoraj, pisałam, że to
                                            niesprawiedliwe i zdania nie zmieniam. A wrzesień tuż. Słonecznego
                                            dnia życzę wszystkim.
                                            • wiga2008 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 27.08.09, 11:37
                                              Witam bliżej południa. Dzień pochmurny i rześki
                                              po wcześniejszej ulewie. Miłego dnia. smile
                                            • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 27.08.09, 11:43
                                              Witam po porannej ulewie.Lalo straszliwie i kto wie co dalej będzie.Udało mi się
                                              jednak względnie sucha nogą dostać się do biblioteki więc.....jestem przygotowana.
                                              • del.wa.57 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 27.08.09, 14:20
                                                Jaka ulewa? słonecznie z miłym wiaterkiem i nie za gorącosmile
                                                Miłego popołudnia życzę.
                                                • del.wa.57 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 28.08.09, 14:27
                                                  Witam i pozdrawiamsmile
                                                  • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 28.08.09, 16:43
                                                    Słonecznie z miłym wiaterkiem , to jest dzisiaj.Witam
                                          • wadera1953 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 29.08.09, 08:45
                                            Witam wszystkie dobrodziejki i dobrodziejów.Życzę udanego dnia.Do wieczora ,bo
                                            ja zaraz do pracy. Po tym jak w każdą sobotę 45km na rowerze.ŻEBY TYLKO NIE
                                            PADAŁO. Cholera wszystko w tej chałupie pomalowane.
                                            • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 29.08.09, 12:43
                                              Witam, u mnie pada, czasem leje dla urozmaicenia i dobrze mam co czytać, oj
                                              mam!!!!Waderko, suchej drogi życzę!!!
                                              • del.wa.57 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 30.08.09, 16:36
                                                Witam,witamsmile
                                                U mnie wietrznie,pada z przerwami,ale na jutro zapowiadają pogodę bez deszczu.
                                                • izis52 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 31.08.09, 08:35
                                                  Witam; w piękny ostatnio-sierpniowy poranek. Niebo zapowiada
                                                  słoneczny, ciepły dzionek.
                                                  • misia007 Re: Sierpniowe Dzień dobry; 31.08.09, 10:26
                                                    Witam, rzeczywiście cudnie, żeby tylko jeszcze ciut cieplej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka