sagittarius954 21.08.09, 06:46 dzisiaj piątek , pora na zakupy na targu , poprzedni wątek mocno zakurzony leży w lochach , dlatego odnawiam go i oczekuję na wieści z waszych targów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Dzień targowy 21.08.09, 08:30 Mój dzień targowy, to tylko wyedy, kiedy znajdę sie kolo targu. A zdarza sie to kilka razy w raku maksymalnie i do tego zawsze na wyjeździe. Sprawia mi to dużą radosść, gdyż wydaje mi się, ze tam wszystko lepsze i ładniejsze, mimo że otoczenie na ogół jest be. Wczoraj np. zakupiłam byłam "bawole serca" 30km od domu. U nas ich nie ma, a są tak pyszne, ze mogłabym sie głównie nimi żywić. Innym targiem, który odwiedzam znajduje się w Krakowie na Lea i zawsze tam coś ciekawego z żarcia znajdę. Tak więc Wy lećcie na targowiska, a ja w plener. Odpowiedz Link
natla Re: Dzień targowy 21.08.09, 08:56 ".....w dzień targowy takie słyszy sie rozmowy: niech że się pan o mnie oprze, pan tak więdnie panie koprze".... Odpowiedz Link
misia007 Re: Dzień targowy 21.08.09, 13:04 No więc byłam dziś na targowisku, na Wolumenie.Daleko dość ale dojazd wygodny i z sympatyczną znajomą.Po co , no po owoce.tam jest tak tanio,ze nie rozumiem jaki mają w tym interes ,ze tam stoją.Wiśnie po 1,50, ogromne słodkie, gruchy po 3 zł, brzoskwinie po 2 a moje ukochane dyski , czy saturny jak kto woli po 6.Darmo dają.Pomidory, ogórki tez taniocha.A ludzi, tłumy, ściski, wrzask i pisk.Cóż bazarowy folklor. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dzień targowy 22.08.09, 18:33 U mnie sa dwa dni targowe w tygodniu w środę i sobote. Odpowiedz Link