Dodaj do ulubionych

szukam dziewczyny

10.04.12, 18:27
Witam,

Mam na imię Michał, mam 29 lat. Szukam dziewczyny z Krakowa lub okolic w wieku 26-29lat tylko i wyłącznie poważnie myślącą o życiu (nie interesują mnie żadne chwilowe znajomości). Więcej szczegółów chętnie udzielę poprzez mojego maila.

michal.emkrak@gmail.com

Pozdrawiam smile

Obserwuj wątek
    • michal.em Re: szukam dziewczyny 11.04.12, 19:30
      Cóż,
      Może napiszę tutaj coś więcej o sobie. Jestem raczej spokojnym facetem średniego wzrostu, lubiącym przede wszystkim podróże (zwłaszcza te trochę dalsze) oraz fotografię (co się dobrze przydaje przy moim pierwszym hobby - bo jak tu wracać z różnych podróży bez jakiegokolwiek ich uwiecznienia? smile). Na co dzień pracuję w dużej, znanej firmie budowlanej zajmującej się obecnie realizacją kontraktów drogowych.
      Wracając do sedna sprawy, prawda jest taka, że niemal wszyscy wokół mnie (znajomi z liceum, studiów czy pracy) już co najmniej na etapie zaręczyn, co powoduje we mnie jeszcze większego doła i coraz mniejszą nadzieję na znalezienie tej jedynej.
      Jeżeli jesteś osobą mającą podobny problem (nie wiem czy to nie za mocne słowo na taki stan rzeczy smile) to zachęcam do kontaktu.
      • nom73 Re: szukam dziewczyny 11.04.12, 21:18
        michal.em napisał(a):

> Jeżeli jesteś osobą mającą podobny problem (nie wiem czy to nie za mocne słowo
        > na taki stan rzeczy smile) to zachęcam do kontaktu.

A umawiasz się na spotkania z kobietami? Chodzisz gdzieś, choćby do klubów, dyskoteki (ja nie przepadam, ale tam jest dużo kobiet smile ).
        Jak byłem w Twoim wieku to dość sporo się umawiałem na takie spotkania, nawet poza moim miastem. Nie nastawiaj się, że od razu spotkasz "tą jedyną". Traktuj to jak spotkania koleżeńskie, chodzi o to, żeby miło spędzić czas a nie stresować się, że się źle wypadnie. smile
        • michal.em Re: szukam dziewczyny 13.04.12, 17:55
          Owszem bywam w różnego typu dyskotekach czy klubach ale tam na ogół (są oczywiście wyjątki) możesz spotkać dziewczyny / kobiety o cechach charakteru powodujących, że związki z nimi na dłuższą metę nie mają sensu (lub wręcz nie mają prawa bytu) - takie jest przynajmniej moje skromne zdanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka