r.richelieu 31.08.03, 16:09 W jaki sposób wytrzeć kulturalnie buty przed wejściem kiedy wycieraczki nie widzę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: drryn, drryn 31.08.03, 16:16 zakładamy, że jest sucho i nikt błota nie naniesie :) Odpowiedz Link
daffne Re: drryn, drryn 31.08.03, 16:21 r.richelieu napisała: > W jaki sposób wytrzeć kulturalnie buty przed wejściem kiedy wycieraczki nie > widzę? moze ostukac buty o kant sciany przed samym wejsciem ? :)))))))) Odpowiedz Link
daffne Re: drryn, drryn 31.08.03, 16:32 a wiadomo jacy sasiedzi sa ? :) Moze buty sie spodobaja komus..... Odpowiedz Link
summa Re: drryn, drryn 31.08.03, 16:39 to najlepiej od razu na bosaka przylecieć :)) witamy! Odpowiedz Link
daffne Re: drryn, drryn 31.08.03, 16:42 summa napisała: > to najlepiej od razu na bosaka przylecieć :)) > > witamy! hehehe a po sladach beda sprawdzac czy mamy plaskostopie czy tez nie :)))))) a wlasnie witamy witamy !!! :))) Odpowiedz Link
aankaa Re: drryn, drryn 31.08.03, 16:44 summa napisała: > to najlepiej od razu na bosaka przylecieć :)) pewnie, przynajmniej obcasów się nie połamie :) Odpowiedz Link
aankaa wchodź, nie przejmuj się butami 31.08.03, 18:30 przeciągi hulają przy tyle czasu otwartych drzwiach Odpowiedz Link
silvanca Re: drryn, drryn 31.08.03, 22:06 r.richelieu napisała: > W jaki sposób wytrzeć kulturalnie buty przed wejściem kiedy wycieraczki nie > widzę? najlepiej o porcięta :-) ale kto by się tam butami przejmował.. witam serdecznie Odpowiedz Link
drzazga1 Re: drryn, drryn 31.08.03, 22:32 Witamy... witamy... Czy Ty jesteś ta Ryszelie z * może? :-) Odpowiedz Link
betty-bt Re: drryn, drryn 31.08.03, 22:39 drzazga1 napisała: > Witamy... witamy... > Czy Ty jesteś ta Ryszelie z * może? > :-) tak, to ona :) > Odpowiedz Link
losiu4 Re: drryn, drryn 01.09.03, 12:48 betty-bt napisała: > drzazga1 napisała: > > > Witamy... witamy... > > Czy Ty jesteś ta Ryszelie z * może? > > :-) > tak, to ona :) nigdy nie miałem śmiałości o to zapytać, ale teraz korzystając z okazji, rzucę: czy z TYCH Richelieu? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
daffne Re: drryn, drryn 01.09.03, 12:53 Ktos mi kiedys powiedzial , ze dywany sa dla ludzi a nie ludzie dla dywanow ....czy jakos takos :)) Odpowiedz Link
losiu4 Re: drryn, drryn 01.09.03, 13:00 daffne napisała: > Ktos mi kiedys powiedzial , ze dywany sa dla ludzi a nie ludzie dla dywanow ... > .czy jakos takos :)) wraża propaganda jest to... uwierz ;))) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
malen_a Re: drryn, drryn 01.09.03, 12:56 r.richelieu napisała: > W jaki sposób wytrzeć kulturalnie buty przed wejściem kiedy wycieraczki nie > widzę? witam, wietam... z butow juz chyba po takim czasie bloto samo odpada :-)) Odpowiedz Link
daffne Re: drryn, drryn 01.09.03, 13:02 malen_a napisała: > witam, wietam... z butow juz chyba po takim czasie bloto samo odpada :-)) A jak ten ktos mieszka wyzej niz na parterze to zanim sie wejdzie na gore to na butach nic juz nie ma :-))) Hmmm jamieszkam na 4 pietrze , moze trza mi zlikwidowac wycieraczke ?:))) Odpowiedz Link
anahella Re: drryn, drryn 01.09.03, 13:18 daffne napisała: > A jak ten ktos mieszka wyzej niz na parterze to zanim > sie wejdzie na gore to na > butach nic juz nie ma :-))) > Hmmm jamieszkam na 4 pietrze , moze trza mi zlikwidowac > wycieraczke ?:))) Tak, zabrac Ci wycieraczke i oddac tym z parteru;) to w ramach wprowadzania systemu sprawiedliwosci spolecznej;) Odpowiedz Link
r.richelieu szur, szur 01.09.03, 19:32 ajaj, wszystko tu jest. samoczyszczące dywany, ściany, które nie obtynkowują się gdy o nie wytrzepywać buty. Samoodnawialny dobry humor po drugie sto razy lepiej pisać mi jako Richelieu*, ale kto po wsi chodzi sam sobie szkodzi. do portalu gazety musiałam dojrzeć żeby zajrzeć, a zajrzałam zanim i tak dojrzałam, niedojrzałe jabłko przedwcześnie spadnięte a po trzecie, do łosia, czy jestem z Tych Richelieu. Nie jestem z Tych, ale całkiem blisko. choć pisze się chyba z Tychów a po czwarte. już wytarłam buty o wycieraczkę zniesioną z czwartego piętra w ramach sprawiedliwości społecznej dla uciśnionej, stojącej i nie mającej śmiałości Odpowiedz Link
raszefka Re: szur, szur 01.09.03, 21:18 Na wszelki wypadek jednak załóż ciapetki, o te tutaj, a buciki postaw na gazcie (hłęhłę) I witaj nam, droga Riszelie :)))))) z gwiazdką Odpowiedz Link
betty-bt Re: masz babo placek :( 01.09.03, 21:52 aankaa napisała: > znowu Ją gdzieś wywiało ... bedziemy ja scigac :) Odpowiedz Link
aankaa Re: masz babo placek :( 01.09.03, 22:07 ale w którą stronę pobiec na początek ? :(( Odpowiedz Link
betty-bt Re: masz babo placek :( 01.09.03, 22:08 aankaa napisała: > ale w którą stronę pobiec na początek ? :(( do sasiadow na FK, albo cosmo Odpowiedz Link
aankaa nigdzie Jej nie ma :( 01.09.03, 22:16 wyłączyła się, jak nic, albo podgląda zza węgła ;) Odpowiedz Link
aankaa Re: pojawiam się i znikam i znikam i znikam 01.09.03, 22:49 ło matko, znowu :(( uważaj, bo do dywanu Cię przykleimy ;) Odpowiedz Link
aankaa Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 22:53 a mnie cholera bierze ;) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 22:57 aankaa napisała: > a mnie cholera bierze ;) nim zmówię trzy pacierze wejdę nareszcie w dźwierze i nigdy nie uwierze że mnie do dywanu butaprenem przykleicie takie to już życie ref. jejeje jejeje jejeje Odpowiedz Link
betty-bt Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 22:59 wracaj mi tutaj natychmiast! przestan mi sie po cosmowatych.. wloczyc! Odpowiedz Link
r.richelieu Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:03 betty-bt napisała: > wracaj mi tutaj natychmiast! przestan mi sie po cosmowatych.. wloczyc! kiedy ja lubię się po cosmowatych włóczyć, powiedzieć czarne to od razu dziewczynki się pokłócą że białe. a ja tak lubię drzeć koty z pyskatymi moja chrzesna Ty i jeszcze dajcie się sobą nacieszyć nacieszyć nacieszyć i tysiąc razy zgrzeszyć i zgrzeszyć i zgrzeszyć Odpowiedz Link
aankaa Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:07 r.richelieu napisała: > i jeszcze > dajcie ... > i tysiąc razy zgrzeszyć i zgrzeszyć i zgrzeszyć to już lepsze :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:08 r.richelieu napisała: > kiedy ja lubię się po cosmowatych włóczyć, powiedzieć czarne to od razu > dziewczynki się pokłócą że białe. a ja tak lubię drzeć koty z pyskatymi > moja chrzesna Ty ja tez tam sobie pyskuje czasem :) moja idolka jest matka_joanna i wredny matkojebca :))) > > > i jeszcze > dajcie się sobą nacieszyć nacieszyć nacieszyć > i tysiąc razy zgrzeszyć i zgrzeszyć i zgrzeszyć siedem! nie chce sie czepiac, ale jestem pewna, ze siedem :) Odpowiedz Link
aankaa Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:10 betty-bt napisała: ,> > i tysiąc razy zgrzeszyć i zgrzeszyć i zgrzeszyć > > siedem! nie chce sie czepiac, ale jestem pewna, ze siedem :) czepiasz się ! tysiąc jest lepsze (przynajmniej w przypadku grzeszenia) niż siedem :)))) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:13 betty-bt napisała: > > > > > > > i jeszcze > > dajcie się sobą nacieszyć nacieszyć nacieszyć > > i tysiąc razy zgrzeszyć i zgrzeszyć i zgrzeszyć > > siedem! nie chce sie czepiac, ale jestem pewna, ze siedem :) wiem, że Beacie chodziło o siedem, ale mi siedem jakoś strasznie mało, nawet gdyby było siedem z Morganem Freemanem i tym drugim blądansem Odpowiedz Link
betty-bt Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:17 r.richelieu napisała: > wiem, że Beacie chodziło o siedem, ale mi siedem jakoś strasznie mało, nawet > gdyby było siedem z Morganem Freemanem i tym drugim blądansem ale ja sobie na wiecej niz siedem (z twojej strony) nie pozwole! nie dostaniesz przepustki na wyjsie ;-P ps. jak zaczniecie o grzeszeniu rozprawiac, to znowu dzis nie zasne :((( Odpowiedz Link
r.richelieu Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:24 betty-bt napisała: > ale ja sobie na wiecej niz siedem (z twojej strony) nie pozwole! > nie dostaniesz przepustki na wyjsie ;-P aż siedem razy zgrzeszyć mogę twoim kosztem? hmmmmm, znaczy sieden razy mogę okraść ci mieszkanie? przepustki na wyjście? znaczy że ja już wpadłam jak śliwka w kompot > > ps. jak zaczniecie o grzeszeniu rozprawiac, to znowu dzis nie zasne :((( > > > jeśli mówisz o niezaśnięciu trzeba zrobić o tak: ;))))), a nie tak: ;(((( Odpowiedz Link
betty-bt Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:29 r.richelieu napisała: > aż siedem razy zgrzeszyć mogę twoim kosztem? hmmmmm, znaczy sieden razy mogę > okraść ci mieszkanie? *strach ci na to nie pozwoli, he he. > przepustki na wyjście? znaczy że ja już wpadłam jak śliwka w kompot *krotko mowiac- jestes udupiona :) moi ludzie depcza ci po pietach! > jeśli mówisz o niezaśnięciu trzeba zrobić o tak: ;))))), a nie tak: ;(((( *taaa. obok mnie lezy siedmiolatek! Odpowiedz Link
r.richelieu Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:37 betty-bt napisała: >> *strach ci na to nie pozwoli, he he. > a strach to ma wielkie > > przepustki na wyjście? znaczy że ja już wpadłam jak śliwka w kompot > > *krotko mowiac- jestes udupiona :) moi ludzie depcza ci po pietach! no tak, moje pięty achillesowe będą przez twoich ludzi wystrugane jak marchewski, a potem odciski kto będzie leczył? > > > jeśli mówisz o niezaśnięciu trzeba zrobić o tak: ;))))), a nie tak: ;(((( > > *taaa. obok mnie lezy siedmiolatek! > > siedmiolatek to ;((( ? to też ;))) + rozczulenie bo to co prawda się wierci, ale inne atrakcje już się skończyły Odpowiedz Link
betty-bt Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:49 r.richelieu napisała: >> no tak, moje pięty achillesowe będą przez twoich ludzi wystrugane jak > marchewski, a potem odciski kto będzie leczył? wrocisz- bedziemy lizac rany :) fuj :) > siedmiolatek to ;((( ? to też ;))) + rozczulenie bo to co prawda się wierci, > ale inne atrakcje już się skończyły ":(((" jest wtedy, jakby sie ":)))))" chcialo, a tu zaplute takie i krotkie obok... ;) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:57 betty-bt napisała: >> wrocisz- bedziemy lizac rany :) fuj :) > > stopy po powrocie rzeczywiście są fuj, a stopy procentowe jakie są? jak je dobrze w 40% wymoczyć Odpowiedz Link
betty-bt Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 02.09.03, 00:17 r.richelieu napisała: > stopy po powrocie rzeczywiście są fuj, a stopy procentowe jakie są? jak je > dobrze w 40% wymoczyć smakowicie! to dobre wyjscie. badz tak dobra i odkaz sie troche jak wracasz z wariatkowa (do tutejszych szalencow) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 02.09.03, 00:30 betty-bt napisała: > r.richelieu napisała: > > > stopy po powrocie rzeczywiście są fuj, a stopy procentowe jakie są? jak je > > > dobrze w 40% wymoczyć > > smakowicie! to dobre wyjscie. badz tak dobra i odkaz sie troche jak wracasz z > wariatkowa (do tutejszych szalencow) > nic z tego, kiedy było zagrożenie BSE na każdej granicy odkażano. Teraz znowu wróciło do normy. I wpuszczają czyś wariat czyś wariat inaczej. Bylebyś stosowny papierek miał. Żółty papierek też się liczy Odpowiedz Link
betty-bt Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 02.09.03, 00:46 r.richelieu napisała: > nic z tego, kiedy było zagrożenie BSE na każdej granicy odkażano. Teraz znowu > wróciło do normy. pamietam. takie wielgasne szmaciory porozwijali i kazdemu pieczatke stawiali w paszporcie. I wpuszczają czyś wariat czyś wariat inaczej. Bylebyś > stosowny papierek miał. Żółty papierek też się liczy ty jestes tak zgryzliwa i jadowita istota, ze powinni przyznac tobie okragle papierki. zabys sama sobie krzywdy nie zrobila :))) Odpowiedz Link
ulalka Re: drryn, drryn 01.09.03, 22:29 r.richelieu napisała: > W jaki sposób wytrzeć kulturalnie buty przed wejściem kiedy wycieraczki nie > widzę? przyjedz samochodem, to nie musisz wycierac butow :D Odpowiedz Link
r.richelieu Re: drryn, drryn 01.09.03, 23:38 aankaa napisała: > do nas to raczej powozem :) powozem? a kto będzie robił za konia? Odpowiedz Link