Dodaj do ulubionych

drryn, drryn

31.08.03, 16:09
W jaki sposób wytrzeć kulturalnie buty przed wejściem kiedy wycieraczki nie
widzę?
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: drryn, drryn 31.08.03, 16:16
      zakładamy, że jest sucho i nikt błota nie naniesie :)
    • daffne Re: drryn, drryn 31.08.03, 16:21
      r.richelieu napisała:

> W jaki sposób wytrzeć kulturalnie buty przed wejściem kiedy wycieraczki nie
      > widzę?

moze ostukac buty o kant sciany przed samym wejsciem ? :))))))))
      • aankaa Re: drryn, drryn 31.08.03, 16:26
        albo zostawić - jak przed meczetem ?
        • daffne Re: drryn, drryn 31.08.03, 16:32
          a wiadomo jacy sasiedzi sa ? :) Moze buty sie spodobaja komus.....
          • summa Re: drryn, drryn 31.08.03, 16:39
            to najlepiej od razu na bosaka przylecieć :))

witamy!
            • daffne Re: drryn, drryn 31.08.03, 16:42
              summa napisała:

> to najlepiej od razu na bosaka przylecieć :))
              >
              > witamy!

hehehe a po sladach beda sprawdzac czy mamy plaskostopie czy tez nie :))))))

a wlasnie witamy witamy !!! :)))
            • aankaa Re: drryn, drryn 31.08.03, 16:44
              summa napisała:

> to najlepiej od razu na bosaka przylecieć :))

pewnie, przynajmniej obcasów się nie połamie :)
    • betty-bt Re: drryn, drryn 31.08.03, 17:48
      witamy :-)
    • aankaa wchodź, nie przejmuj się butami 31.08.03, 18:30
      przeciągi hulają przy tyle czasu otwartych drzwiach
    • anahella No co ty? 31.08.03, 19:11
      Mamy samoczyszczace sie dywany;) Witaj:)
    • silvanca Re: drryn, drryn 31.08.03, 22:06
      r.richelieu napisała:

> widzę?

najlepiej o porcięta :-) ale kto by się tam butami przejmował..
      witam serdecznie
    • drzazga1 Re: drryn, drryn 31.08.03, 22:32
      Witamy... witamy...
      Czy Ty jesteś ta Ryszelie z * może?
      :-)
      • koaa Re: drryn, drryn 31.08.03, 22:36
        Drzazga a na koncercie byłaś?
      • betty-bt Re: drryn, drryn 31.08.03, 22:39
        drzazga1 napisała:

> Witamy... witamy...
        > Czy Ty jesteś ta Ryszelie z * może?
        > :-)

tak, to ona :)
        >
        • losiu4 Re: drryn, drryn 01.09.03, 12:48
          betty-bt napisała:

> drzazga1 napisała:
          >
          > > Witamy... witamy...
          > > Czy Ty jesteś ta Ryszelie z * może?
          > > :-)

> tak, to ona :)

nigdy nie miałem śmiałości o to zapytać, ale teraz korzystając z okazji, rzucę: czy z TYCH Richelieu?

Pozdrawiam

Losiu
          • daffne Re: drryn, drryn 01.09.03, 12:53
            Ktos mi kiedys powiedzial , ze dywany sa dla ludzi a nie ludzie dla dywanow ....czy jakos takos :))
            • losiu4 Re: drryn, drryn 01.09.03, 13:00
              daffne napisała:

> Ktos mi kiedys powiedzial , ze dywany sa dla ludzi a nie ludzie dla dywanow ...
              > .czy jakos takos :))

wraża propaganda jest to... uwierz ;)))

Pozdrawiam

Losiu
    • malen_a Re: drryn, drryn 01.09.03, 12:56
      r.richelieu napisała:

> widzę?

witam, wietam... z butow juz chyba po takim czasie bloto samo odpada :-))
      • daffne Re: drryn, drryn 01.09.03, 13:02
        malen_a napisała:

> witam, wietam... z butow juz chyba po takim czasie bloto samo odpada :-))

A jak ten ktos mieszka wyzej niz na parterze to zanim sie wejdzie na gore to na butach nic juz nie ma :-)))
        Hmmm jamieszkam na 4 pietrze , moze trza mi zlikwidowac wycieraczke ?:)))
        • anahella Re: drryn, drryn 01.09.03, 13:18
          daffne napisała:

> A jak ten ktos mieszka wyzej niz na parterze to zanim
          > sie wejdzie na gore to na
          > butach nic juz nie ma :-)))
          > Hmmm jamieszkam na 4 pietrze , moze trza mi zlikwidowac
          > wycieraczke ?:)))

Tak, zabrac Ci wycieraczke i oddac tym z parteru;) to w
          ramach wprowadzania systemu sprawiedliwosci spolecznej;)
    • r.richelieu szur, szur 01.09.03, 19:32
      ajaj, wszystko tu jest. samoczyszczące dywany, ściany, które nie obtynkowują
      się gdy o nie wytrzepywać buty. Samoodnawialny dobry humor

po drugie sto razy lepiej pisać mi jako Richelieu*, ale kto po wsi chodzi sam
      sobie szkodzi. do portalu gazety musiałam dojrzeć żeby zajrzeć, a zajrzałam
      zanim i tak dojrzałam, niedojrzałe jabłko przedwcześnie spadnięte

a po trzecie, do łosia, czy jestem z Tych Richelieu. Nie jestem z Tych, ale
      całkiem blisko. choć pisze się chyba z Tychów

a po czwarte. już wytarłam buty o wycieraczkę zniesioną z czwartego piętra w
      ramach sprawiedliwości społecznej dla uciśnionej, stojącej i nie mającej
      śmiałości
      • raszefka Re: szur, szur 01.09.03, 21:18
        Na wszelki wypadek jednak załóż ciapetki, o te tutaj, a buciki postaw na gazcie
        (hłęhłę)

I witaj nam, droga Riszelie :)))))) z gwiazdką
        • aankaa masz babo placek :( 01.09.03, 21:49
          znowu Ją gdzieś wywiało ...
          • betty-bt Re: masz babo placek :( 01.09.03, 21:52
            aankaa napisała:

> znowu Ją gdzieś wywiało ...

bedziemy ja scigac :)
            • aankaa Re: masz babo placek :( 01.09.03, 22:07
              ale w którą stronę pobiec na początek ? :((
              • betty-bt Re: masz babo placek :( 01.09.03, 22:08
                aankaa napisała:

> ale w którą stronę pobiec na początek ? :((

do sasiadow na FK, albo cosmo
                • aankaa Re: masz babo placek :( 01.09.03, 22:09
                  spróbuję na urodzie :)
                  • aankaa nigdzie Jej nie ma :( 01.09.03, 22:16
                    wyłączyła się, jak nic, albo podgląda zza węgła ;)
                    • betty-bt Re: nigdzie Jej nie ma :( 01.09.03, 22:18
                      no nie ma :( tez sie rozgladalam
                      • r.richelieu pojawiam się i znikam i znikam i znikam 01.09.03, 22:47
                        • aankaa Re: pojawiam się i znikam i znikam i znikam 01.09.03, 22:49
                          ło matko, znowu :((

uważaj, bo do dywanu Cię przykleimy ;)
                        • betty-bt mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 22:51

• aankaa Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 22:53
                            a mnie cholera bierze ;)
                            • r.richelieu Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 22:57
                              aankaa napisała:

> a mnie cholera bierze ;)

nim zmówię trzy pacierze
                              wejdę nareszcie w dźwierze
                              i nigdy nie uwierze
                              że mnie do dywanu butaprenem przykleicie
                              takie to już życie
                              ref. jejeje jejeje jejeje
                              • betty-bt Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 22:59
                                wracaj mi tutaj natychmiast! przestan mi sie po cosmowatych.. wloczyc!
                                • r.richelieu Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:03
                                  betty-bt napisała:

> wracaj mi tutaj natychmiast! przestan mi sie po cosmowatych.. wloczyc!

kiedy ja lubię się po cosmowatych włóczyć, powiedzieć czarne to od razu
                                  dziewczynki się pokłócą że białe. a ja tak lubię drzeć koty z pyskatymi
                                  moja chrzesna Ty

i jeszcze
                                  dajcie się sobą nacieszyć nacieszyć nacieszyć
                                  i tysiąc razy zgrzeszyć i zgrzeszyć i zgrzeszyć

• aankaa Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:07
                                    r.richelieu napisała:

> i jeszcze
                                    > dajcie ...
                                    > i tysiąc razy zgrzeszyć i zgrzeszyć i zgrzeszyć

to już lepsze :)
                                  • betty-bt Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:08
                                    r.richelieu napisała:

> kiedy ja lubię się po cosmowatych włóczyć, powiedzieć czarne to od razu
                                    > dziewczynki się pokłócą że białe. a ja tak lubię drzeć koty z pyskatymi
                                    > moja chrzesna Ty

ja tez tam sobie pyskuje czasem :) moja idolka jest matka_joanna i wredny
                                    matkojebca :)))

>
                                    >
                                    > i jeszcze
                                    > dajcie się sobą nacieszyć nacieszyć nacieszyć
                                    > i tysiąc razy zgrzeszyć i zgrzeszyć i zgrzeszyć

siedem! nie chce sie czepiac, ale jestem pewna, ze siedem :)

• aankaa Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:10
                                      betty-bt napisała:

,> > i tysiąc razy zgrzeszyć i zgrzeszyć i zgrzeszyć
                                      >
                                      > siedem! nie chce sie czepiac, ale jestem pewna, ze siedem :)

czepiasz się !
                                      tysiąc jest lepsze (przynajmniej w przypadku grzeszenia) niż siedem :))))
                                    • r.richelieu Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:13
                                      betty-bt napisała:

>
                                      > >
                                      > >
                                      > > i jeszcze
                                      > > dajcie się sobą nacieszyć nacieszyć nacieszyć
                                      > > i tysiąc razy zgrzeszyć i zgrzeszyć i zgrzeszyć
                                      >
                                      > siedem! nie chce sie czepiac, ale jestem pewna, ze siedem :)

wiem, że Beacie chodziło o siedem, ale mi siedem jakoś strasznie mało, nawet
                                      gdyby było siedem z Morganem Freemanem i tym drugim blądansem
                                      • betty-bt Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:17
                                        r.richelieu napisała:

> wiem, że Beacie chodziło o siedem, ale mi siedem jakoś strasznie mało, nawet
                                        > gdyby było siedem z Morganem Freemanem i tym drugim blądansem

ale ja sobie na wiecej niz siedem (z twojej strony) nie pozwole!
                                        nie dostaniesz przepustki na wyjsie ;-P

ps. jak zaczniecie o grzeszeniu rozprawiac, to znowu dzis nie zasne :(((
                                        • r.richelieu Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:24
                                          betty-bt napisała:

> ale ja sobie na wiecej niz siedem (z twojej strony) nie pozwole!
                                          > nie dostaniesz przepustki na wyjsie ;-P

aż siedem razy zgrzeszyć mogę twoim kosztem? hmmmmm, znaczy sieden razy mogę
                                          okraść ci mieszkanie?

przepustki na wyjście? znaczy że ja już wpadłam jak śliwka w kompot

>
                                          > ps. jak zaczniecie o grzeszeniu rozprawiac, to znowu dzis nie zasne :(((
                                          >
                                          >
                                          >

jeśli mówisz o niezaśnięciu trzeba zrobić o tak: ;))))), a nie tak: ;((((
                                          • betty-bt Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:29
                                            r.richelieu napisała:

> aż siedem razy zgrzeszyć mogę twoim kosztem? hmmmmm, znaczy sieden razy mogę
                                            > okraść ci mieszkanie?

*strach ci na to nie pozwoli, he he.

> przepustki na wyjście? znaczy że ja już wpadłam jak śliwka w kompot

*krotko mowiac- jestes udupiona :) moi ludzie depcza ci po pietach!

> jeśli mówisz o niezaśnięciu trzeba zrobić o tak: ;))))), a nie tak: ;((((

*taaa. obok mnie lezy siedmiolatek!
                                            • r.richelieu Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:37
                                              betty-bt napisała:

>> *strach ci na to nie pozwoli, he he.
                                              >

a strach to ma wielkie

> > przepustki na wyjście? znaczy że ja już wpadłam jak śliwka w kompot
                                              >
                                              > *krotko mowiac- jestes udupiona :) moi ludzie depcza ci po pietach!

no tak, moje pięty achillesowe będą przez twoich ludzi wystrugane jak
                                              marchewski, a potem odciski kto będzie leczył?

>
                                              > > jeśli mówisz o niezaśnięciu trzeba zrobić o tak: ;))))), a nie tak: ;((((
                                              >
                                              > *taaa. obok mnie lezy siedmiolatek!
                                              >
                                              >

siedmiolatek to ;((( ? to też ;))) + rozczulenie bo to co prawda się wierci,
                                              ale inne atrakcje już się skończyły
                                              • betty-bt Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:49
                                                r.richelieu napisała:

>> no tak, moje pięty achillesowe będą przez twoich ludzi wystrugane jak
                                                > marchewski, a potem odciski kto będzie leczył?

wrocisz- bedziemy lizac rany :) fuj :)

> siedmiolatek to ;((( ? to też ;))) + rozczulenie bo to co prawda się wierci,
                                                > ale inne atrakcje już się skończyły

":(((" jest wtedy, jakby sie ":)))))" chcialo, a tu zaplute takie i krotkie
                                                obok... ;)
                                                • r.richelieu Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 01.09.03, 23:57
                                                  betty-bt napisała:

>> wrocisz- bedziemy lizac rany :) fuj :)
                                                  >
                                                  >

stopy po powrocie rzeczywiście są fuj, a stopy procentowe jakie są? jak je
                                                  dobrze w 40% wymoczyć
                                                  • betty-bt Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 02.09.03, 00:17
                                                    r.richelieu napisała:

> stopy po powrocie rzeczywiście są fuj, a stopy procentowe jakie są? jak je
                                                    > dobrze w 40% wymoczyć

smakowicie! to dobre wyjscie. badz tak dobra i odkaz sie troche jak wracasz z
                                                    wariatkowa (do tutejszych szalencow)
                                                  • r.richelieu Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 02.09.03, 00:30
                                                    betty-bt napisała:

> r.richelieu napisała:
                                                    >
                                                    > > stopy po powrocie rzeczywiście są fuj, a stopy procentowe jakie są? jak je
                                                    >
                                                    > > dobrze w 40% wymoczyć
                                                    >
                                                    > smakowicie! to dobre wyjscie. badz tak dobra i odkaz sie troche jak wracasz
                                                    z
                                                    > wariatkowa (do tutejszych szalencow)
                                                    >

nic z tego, kiedy było zagrożenie BSE na każdej granicy odkażano. Teraz znowu
                                                    wróciło do normy. I wpuszczają czyś wariat czyś wariat inaczej. Bylebyś
                                                    stosowny papierek miał. Żółty papierek też się liczy

• betty-bt Re: mam na twym punkcie bzika, mam bzika :) 02.09.03, 00:46
                                                    r.richelieu napisała:

> nic z tego, kiedy było zagrożenie BSE na każdej granicy odkażano. Teraz znowu
                                                    > wróciło do normy.

pamietam. takie wielgasne szmaciory porozwijali i kazdemu pieczatke stawiali w
                                                    paszporcie.

I wpuszczają czyś wariat czyś wariat inaczej. Bylebyś
                                                    > stosowny papierek miał. Żółty papierek też się liczy

ty jestes tak zgryzliwa i jadowita istota, ze powinni przyznac tobie okragle
                                                    papierki. zabys sama sobie krzywdy nie zrobila :)))
    • ulalka Re: drryn, drryn 01.09.03, 22:29
      r.richelieu napisała:

> widzę?

przyjedz samochodem, to nie musisz wycierac butow :D
      • aankaa Re: drryn, drryn 01.09.03, 22:30
        do nas to raczej powozem :)
        • r.richelieu Re: drryn, drryn 01.09.03, 23:38
          aankaa napisała:

> do nas to raczej powozem :)

powozem? a kto będzie robił za konia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka