martoos 22.02.05, 12:19 Chcialabym dowiedziec sie czym jest sprawnosc sektora bankowego. Jak sie go mierzy? Czy jest to zupelnie co innego niz efektywnosc sektora bankowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatta13 Re: sprawność sektora bankowego 22.02.05, 12:30 www.cfconsulting.pl/calcul/calculators.php?lg=pl Albo weź pierwszą lepszą książkę do rachunkowości, w każdej to znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
labadz1 Re: sprawność sektora bankowego 22.02.05, 22:34 gatta13 napisała: > www.cfconsulting.pl/calcul/calculators.php?lg=pl > Albo weź pierwszą lepszą książkę do rachunkowości, w każdej to znajdziesz. A czy potrafilabys to odniesc do bankow? bo niestety link ktory podalas jest odnosnie przedsiebiorstw, a kazda ksiazka z rachunkowosci, czy poruszajaca temat analizy bankow nie zawiera tematu sprawnosci bankow Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: sprawność sektora bankowego 23.02.05, 11:55 Świderski J., Finanse banku komercyjnego, Biblioteka menedżera i bankowca, Warszawa, 1998 Jest jeszcze taka książeczka, której niestety nie pamiętam tytułu ani autora, a nie wykorzystałam jej w swojej pracy, więc nie zapisałam. Mała książeczka, formatu sporo mniejszego od A5, zawierająca wyłącznie analizę finansową banku. Wszystkie wskaźniki policozne na przykładach i opisane. Wiem, że sam format to mało informacji, mogę jeszcze podać, która szkoła ma ją na pewno w swojej bibliotece. Odpowiedz Link Zgłoś