kabra21 22.05.03, 16:36 na czym polega inwestycja w fundusze inwestycyjne?? czy jest bardziej oplacalna niz lokata?? jakei sa warunki?? prosze o odpowiedz poniewaz nie wiem jak ulokowac moje oszczednosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.macierzynski Re: TFI 01.06.03, 09:56 > na czym polega inwestycja w fundusze inwestycyjne?? czy jest bardziej > oplacalna niz lokata?? jakei sa warunki?? prosze o odpowiedz poniewaz nie > wiem jak ulokowac moje oszczednosci. Witam. Odpowiedz na to pytanie wymagałoby trochę więcej miejsca – dlatego polecam zapoznać się z materiałami umieszczonymi na przeróżnych stronach internetowych. Ja sam osobiście mogę powiedzieć, że oszczędzanie w TFI jak najbardziej opłaca się (sam tak inwestuję). Należy tylko określić ryzyko jakiego się podejmujemy (co łączy się z potencjalnym zyskiem). Z materiałów mogę polecić na przykład: www2.gazeta.pl/edukacja/576399,37171,0.html?str=1 www.fundusze.mbank.com.pl/abcfund.html www.efund.pl/kompendium.asp Pozdrawiam serdecznie! MM Odpowiedz Link Zgłoś