Dodaj do ulubionych

Trójmiasto

16.02.07, 21:43
No hej dziewczyny. Tak sobie myślę o małej powtórce z ostatniego tanca. Co wy
na to...............
Obserwuj wątek
    • libra22 Re: Trójmiasto 16.02.07, 22:29
      bardo chętnie, kiedy?
      • pomimo1 Re: Trójmiasto 16.02.07, 22:34
        do srody ciezko pracuej POMIMO urlopu, gdyz przygotowuje projekt dla pewnego
        slawnego podroznika,ale po srodzie mam fuul czasu i moge sie spotkac. jesli
        macie ochote - to u mnie. mieszkam w centrum aglomeracji.
        • pomimo1 Re: Trójmiasto 16.02.07, 22:37
          a tak poza tym, to po drodze mamy sledzika i w sumie, to mam w d******* co
          podroznik pomysli o moim oddechu alkoholowymsmile
          moge zarezerwowac jakies fajne miejsce albo miejsce na mojej kanapie i
          tagiatelle ze świeżą rucoląsmile
          • libra22 Re: Trójmiasto 17.02.07, 11:38
            Aż mi slina poleciała na to tagiatellesmile Ale ja juz na sledzika wychodzę.
            Jakby co - dołączę innym razemsmile
            Ja mogłabym chyba w piatek lub sobote.
            • dzidzia803 Re: Trójmiasto 17.02.07, 11:43
              Nooo, mi tez. Ja tez moge w piatek i w sobote. Hmm..... jest tyle fajnych knajp.
              No i małe prawdopodobienstwo,ze trafie na mezusia ze swoja lola. Heh.....
              • alicjaaleksandra Re: Trójmiasto 17.02.07, 12:16
                ja moge w sobotę. smile
                • pomimo1 Re: Trójmiasto 17.02.07, 15:27
                  o ile nie przyjada do mnie znajomi na weekend, to ja tez moge w przyszlym
                  tygodniu. Tylko jesli jednak w knajpie, to w jakiejs cichej,gdzie mozna pogadac.

Libra!
                  A tagiatelle pyszne mozna kupic w Lidluwink gotowca w zielonej paczce 750 g
                  Tagiatelle Ruccola i do tego opakowanie swiezej rucoli na dodatek ( tez w lidlu
                  za 3,49). Razem 10 zl i uczta wysmienita. A Lidla masz pod nosem.
                  O ichniejszych pysznych winach nie wspomnę.

To nie byla reklamasmile
                  • libra22 Re: Trójmiasto 17.02.07, 17:40
                    dziękismile
                    • dzidzia803 Re: Trójmiasto 17.02.07, 20:15
                      .... a juz myslałam,ze fajnie mi zlecial dzien. A tu maz ci..... Kochany mezus
                      zadzwonil dzisiaj i powiedział(chyba z przyzyczajenia albo chwilowego
                      zamroczenia)slonce .... cisza.... w tym tygodniu nie mysl sobie,ze zabiore
                      malego bo wyjezdzam i bede dopiero w poniedzialek. Wiec nie rob mu metliku w
                      glowie jak mnie nie bedzie. Ja mu robie metlik....???!!!

Najbardziej wkur...... mnie to,ze w sumie ja sama musze ponosic obowiazki
                      rodzicielskie..... A on kochanka na miejscu, bez zobowiazan, kiedy chce to
                      wychodzi, kiedy chce przychodzi i kiedy chce to wezmie malego.....

A ja mam wszystko na glowie i powiem wam dziewczyny,ze normalnie zygac mi sie
                      juz chce..............
                      • pomimo1 Re: Trójmiasto 17.02.07, 20:34
                        dzis bylam znow na sesji u mej pani psycholog i powiedziala mi jedna rzecz:
                        rozwod zmienil wszystko, rowniez sposob sprawowania opieki nad dzieckiem. I w
                        tej kwestii juz tez nie ma RAZEM. najczesciej jest fikcja WSPOLNE sprawowanie
                        opieki, bo prawda jest taka,ze mezowie odzyskuja stan po czesci kawalerski, a
                        zony przejmuja obowiqazki ojcowskie (niektore).
                        Ostatnio podobnie twardo spadlam na s=ziebie i zdalam sobie sprawe, ze na ojca
                        dziecka, jak ma zly nastroj tez nie mam co liczyc. Tak wiec dzidziu, planuj
                        kazdy weekend pod ciebie i dziecko, a jak sie tatus odezwie to laskawie zgadzaj,
                        albo ie zgadzaj sie te plany zmieniac.

Nie ma co liczyc,ze jedyna kwestia, ktora was ZAWSZe bedzie laczyc, bedzie
                        dziecko, bo sie moze okazywac coraz czesciej,ze i to Was dzieli,a scislej,
                        stosunek do obowiazkow wzgledem dziecka.

Trzymaj sie. Wlasnie siegnelam po hula hop w ramach poruszania biderkami w
                        ostatnia sobote karnawalusmile))))))
                        • kara114 Re: Trójmiasto 19.02.07, 10:43
                          Ja mogę w sobotę. Pod warunkiem, że nie wyjadę. Muszę się gdzieś wyrwać.
                          • pomimo1 Re: Trójmiasto 19.02.07, 20:34
                            Kara, a ja sobie myślałam ostatnio, że moze byś mnie kiedyś na ściankę wzięła?
                            wprawdzie butów nie mam, mam lęk wysokości i nigdy nie byłam sportsmenką,ale
                            chciałabym spróbowaćsmile
                            • kara114 pomimo1 20.02.07, 07:49
                              Z przyjemnością. Tylko w marcu, bo na razie nie mam kasy. A co do butów, to
                              zwykłe trampki wystarczą. Możemy się wstępnie na początek marca umówić.
    • pomimo1 Re: Trójmiasto 22.02.07, 12:07
      dziewczyny, czy my się w sobote spotykamy, bo nie wiem,co i jak? dajcie znac,
      bym wiedziala,jak planowac weekend?smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka