Dodaj do ulubionych

nie podoba-m-się..

15.10.11, 18:22
nie podoba mi sie.. Nie podobam się.. Nie podoba misie.. Nie mogę się zdecydować. I to teź mi się nie podoba.. Przyszedłem tu za zapachem marchewki, która zaplątała się na stołówce zakładu dziewiarskiego. Od dłuższego czasu szukam dla siebie kąta do marudzenia. Czytam waszą konstytucję i trafiając na wątek "ale fajowe" wychodzi mi ŻEŚTA WSZYSTKIE SOM TROLLE. Jako osobnik odbierany przez społeczeństwo niekonstytucyjne jako troll zacząłem żywić nadzieję.. Spytam więc nieskromnie.. Moszszna? Bo jak nie moszszna to wracam do stołówki.. P.s. Pragnę uprzedzić, że czasem ,tak jak teraz,do pisania używam kciuka prawego. Tylko! Który jest krnąbrny i nie słucha polecen. Może to przez to że jest sam jak palec? Bo chyba nie dlatego,że mam głupi telefon?
Obserwuj wątek
    • kapitan_marchewa Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 18:29
      Aaaa, widywałem Cię na forach różnistych, od dawien dawna.
      Niepokorny, to wiem..
      Ale marudny i narzekający?
      To pokaż swoją marudzącą moc smile
    • niezmiennick Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 18:32
      Ale natłok informacji. Streszczenia nie ma?
      • kapitan_marchewa Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 18:37
        Do sejmu byłby dobry, nie? smile
        • drzejms-buond Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 18:47
          "ściaśniam" JA! TU! Można? Telefon-piszę kciukiem.
          • niezmiennick Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 18:56
            A, teraz zrozumiał. Flachę przyniósł?
            • drzejms-buond Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:04
              no jak mus to muss. Ostatnio pilem takie cos prosto z Irlandii-mieszanka śmietany,łysky i wina . Smakowało jak alkoholowe kukułki(cukierki takie) ale dobre było nad wyraz,to dziele sie..acha. Miałem ściaśniać. Łysky,jak kukułka,chlup..
              • niezmiennick Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:07
                A coś dla mężczyzny masz?
              • kapitan_marchewa Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:09
                Oooo, KMN zna, ze ścieśnianiem w krzyżówce..
                Znaczy marudny smile
                Takie cuś tyż piłem, pół flaszki białe, pół brązowe. Nie wspominam dobrze, baby wmuszały.. Czysta to jest czysta..
                "Toja też czyścioszki poproszę.." Z Nikosia..
                • drzejms-buond Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:17
                  smile a byś się zdziwił. Brzmi landrynkowo ale miota człowiekiem jak szatan! Nie pasi? Sie słodkie odsączy-landryna dla dziewczynek, łysky twoja! Pasi?
                  • old.bear Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:21
                    Pasi, pasi, ja tam lubię słodkie kukułkopodobne wynalazki smile
                  • niezmiennick Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:27
                    Łyski, no niech będzie ostatecznie.
                    • kapitan_marchewa Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:31
                      No to się dogadaliźmy ostatecznie... Łiski może być, ale po ile na głowę?????
                      • old.bear Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:34
                        Ja, znając siebie, zobowiązuję się do wypicia trzech szklaneczek smile
                        Mało ?
                      • niezmiennick Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:36
                        A zależy ile przyniósł.
                        • old.bear Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:37
                          big_grin fakt
                  • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:31
                    drzejms-buond napisał
                    >-landryna dla dziewczynek

Gdzie mnie tu z landrynami !
                    No nerw dostałam no... wink
                    • niezmiennick Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:36
                      Czekoladek nie przyniósł? Wyrzucić go.
                      • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:42
                        niezmiennick napisał:

> Czekoladek nie przyniósł? Wyrzucić go.

Czekoladek ?
                        Tu setka czystej zdałaby się.
                        • niezmiennick Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:56
                          No wiem. Ale jedyne co się dało wycisnąć to jakaś łyski.
                          • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 20:22
                            niezmiennick napisał:

> No wiem. Ale jedyne co się dało wycisnąć to jakaś łyski.
                            >

Z braku laku musiałam lecieć po piwo, tzw. śląskie.
                            • niezmiennick Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 20:46
                              Nie musiałaś. Ja mam lecieć. Tylko nie dali jeszcze kasy.
                              • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 20:56
                                niezmiennick napisał:

> Nie musiałaś. Ja mam lecieć. Tylko nie dali jeszcze kasy.

Kasę dali, poleciałam - stawiam.
                                Następnym razem Ty.
                                • niezmiennick Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 20:59
                                  No i widzisz - MNIE nie dali. A jaka jest różnica? Ja jestem facetem. No trudno być...
                                  • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 21:02
                                    O jakim dawaniu tu mowa ?
                                    Bo mi myśli zbaczają.
                                    • niezmiennick Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 21:11
                                      No nie, ja Cię proszę Cię. Tylko nie wirtualny seks. Żal.pl przecież robisz.
                                      • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 21:13
                                        eeeee.... nie gustuję.
                                        Wirtualny nie daje żadnej satysfakcji.
                                        To jakiś marny substytut.
                                        • niezmiennick Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 21:15
                                          No
                                          to skąd to
                                          zbaczanie?
                                          • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 21:21
                                            Zbaczanie to ja mam zawsze.
                                            I to nie wirtualne.
                                            Mówię Ciebie, ciężki ze mną żywot.
                                            • niezmiennick Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 21:31
                                              Ale że co? Bi?
                                              • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 21:38
                                                O nie nie.
                                                Tak zwyczajnie w myślach i czynach jestem
                                                jak to mówią zboczona wink)
                                                Ale nie jakoś drastycznie no !
                                                I tylko w kierunku jednej płci, coby nie było.
                                                • old.bear Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 21:40
                                                  Hmm ... jaka to płeć, hmmm ... .
                                                  • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 21:53
                                                    old.bear napisał:

> Hmm ... jaka to płeć, hmmm ... .

Mienska smile)
                                                  • old.bear Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 22:03
                                                    Bać się ?
                                                  • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 22:05
                                                    old.bear napisał:

> Bać się ?

Przeciwnie Misiu, przeciwnie.
                                                  • old.bear Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 22:13
                                                    Uff ... uspokoiłaś mnie smile
                                                  • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 22:13
                                                    old.bear napisał:

> Uff ... uspokoiłaś mnie smile

A kołysankę Ci zaśpiewać ?
                                                    Chociaż nie, to zły pomysł wink)
                                                  • old.bear Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 22:23
                                                    big_grin
                                                    ... może troszkę później wink
                                                  • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 22:29
                                                    old.bear napisał:

> big_grin
                                                    > ... może troszkę później wink

Teraz ? tongue_out
                                                  • old.bear Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 22:47
                                                    Może być wink
                                                  • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 22:54
                                                    aaaaa....kotki dwa....
                                                    Wiem wiem, zamiast kotków powinny być misie wink
                                                • niezmiennick Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 21:41
                                                  Zboczona w kierunku jednej. No tak. Les znaczy!
                                                  • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 21:55
                                                    a fujjj.... Niezmiennicku !
                                                    O co Ty mnie posądzasz.
                                                    Ja zdeklarowana wielbicielka menczizn, no !
                                                  • niezmiennick Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 21:57
                                                    Usiłuję logicznie poukładać co mówisz.
                                                  • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 21:59
                                                    Ułożył już ?
                                                  • niezmiennick Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 22:09
                                                    A dzie tam. Co ułoży to się nie zgadza.
                                                  • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 22:13
                                                    niezmiennick napisał:

> A dzie tam. Co ułoży to się nie zgadza

Obrazek zakłócony ?
                                                    Może elementy w puzzlach pomieszałeś.
                                                  • niezmiennick Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 22:21
                                                    Te elementy to się normalnie w oczach zmieniają.
                                                  • kapitan_marchewa Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 06:14
                                                    Taaa, zostawić dzieci same weekendową nocą.... wink
                                                  • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 22:30
                                                    niezmiennick napisał:

> Te elementy to się normalnie w oczach zmieniają.

To musi być kalejdoskop.
                                                  • niezmiennick Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 23:05
                                                    Laterna magica.
                    • wmiesciejakrybytramwaje Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:37
                      prawda? z ciachami to inna sprawa smile
                      • old.bear Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:38
                        Ciacha do łiski?
                        • wmiesciejakrybytramwaje Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:45
                          fajne ciacho i bez łiski obleci smile
                      • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:45
                        wmiesciejakrybytramwaje napisała:

> prawda? z ciachami to inna sprawa smile

Ale nie masz na myśli wyrobów cukierniczych ?tongue_outwink
                        • wmiesciejakrybytramwaje Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 19:46
                          bynajmniej smile
                          • arogancka_agrafka Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 20:57
                            wmiesciejakrybytramwaje napisała:

> bynajmniej smile

Podaj przykład ciacha niecukierniczego wink
    • niezmiennick A tak w ogóle jakim cudem Bond przynosi mieszane?! 15.10.11, 19:37
      Wietrzę tu aferę.
      • old.bear Re: A tak w ogóle jakim cudem Bond przynosi miesz 15.10.11, 19:42
        Faktycznie. Coś tu śmierdzi. Powinno być wstrząśnięte i nie łiski tylko martini.
        Nicku, gratuluję trzeźwości umysłu ...
        A my już oczami wyobraźni procenty przyswajaliśmy wink
        • kapitan_marchewa Re: A tak w ogóle jakim cudem Bond przynosi miesz 15.10.11, 19:59
          No i spłoszył się.... nie sądził, że tyle chętnych gęb do wypicia smile
          A tu sobota wieczór...
          Tamtaramtam.. wink
          • old.bear Re: A tak w ogóle jakim cudem Bond przynosi miesz 15.10.11, 20:02
            No to obeszliśmy się smakiem sad
            Buuuu ..... a tak miło się zapowiadało ...
          • niezmiennick Re: A tak w ogóle jakim cudem Bond przynosi miesz 15.10.11, 20:06
            To bierta to dziwne łyski a ja skoczę do monopolowego.
            • old.bear Re: A tak w ogóle jakim cudem Bond przynosi miesz 15.10.11, 20:08
              Dobry pomysł ... smile
              Absolut, Absolut kup wink
              • kapitan_marchewa Re: A tak w ogóle jakim cudem Bond przynosi miesz 15.10.11, 20:11
                I coś do popicia111111 smile
                • old.bear Re: A tak w ogóle jakim cudem Bond przynosi miesz 15.10.11, 20:19
                  I fajkiiiii 1111 smile
                  • niezmiennick Re: A tak w ogóle jakim cudem Bond przynosi miesz 15.10.11, 20:38
                    Kase dadzą.
                    • old.bear Re: A tak w ogóle jakim cudem Bond przynosi miesz 15.10.11, 20:49
                      No kup za swoje, potem się policzymy wink
                      • niezmiennick Re: A tak w ogóle jakim cudem Bond przynosi miesz 15.10.11, 20:56
                        A może Kapitan pójdzie?
                        • old.bear Re: A tak w ogóle jakim cudem Bond przynosi miesz 15.10.11, 21:25
                          big_grin big_grin big_grin
                          • kapitan_marchewa Re: A tak w ogóle jakim cudem Bond przynosi miesz 16.10.11, 06:17
                            Ja codziennie po 20 robię do rana obchód miasta jako kapitan Straży Miejskiej. Wracam po 6 rano..
    • wmiesciejakrybytramwaje Re: nie podoba-m-się.. 15.10.11, 20:42
      a ja Dżejmsa na Dziewiarzach widuję. Bo poczytuję z partyzanta od lat. Fajni dziewiarze są bardzo
      • dzidzia_bojowa Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 03:48
        Przeczytałam wątek i mną wstrząsało, brrrr: wódka, łyski, jakieś słodkie coś, a mnie łeb napiernicza, niedobrze mi, katar, kac brrrr

Ale fajnie, że Dżejmsu tu zabłądziłsmile Nawet się z Tobą nie witam Dżimi, bo my się ciągle na siebie natykamy. BTW, coś dawno w moich stronach Cię nie było...W sęsie w MOICH STRONACH. I pytanie techniczne: masz mnie jeszcze na liście?

Piję kawę i mi ona nie smakuje. Jak to? Dlaczego, się pitam?
        • kapitan_marchewa Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 06:23
          Dzidziu po kielichu dużym od rana? Nietypowo, jak prawdziwa artystyczna bohema? Może absyntu?
          Ino bez uszu obcinania smile
          • dzidzia_bojowa Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 07:40
            Daj ssssssspokój! Żadnych takich! Już nigdy, przenigdy!

A dzieciątka samego nie zostawiłam ino pod czułą babciną opieką było nieświadome, że mu się matka ślaja.

Ale już nigdy, przenigdy!
            • kapitan_marchewa Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 07:45
              No to nie...
              Oooo, znalazłem podróbę:
              bla, bla, bla...
              drzejmsblond 15.10.11, 01:41 Odpowiedz cytującOdpowiedz
              Gazetowo Wyborcze blablanie o niczym. Panie A. Michnik (Szechter): zatrudnij Pan wreszcie profesjonalnych dziennikarzy.
              forum.gazeta.pl/forum/w,904,129778400,,Swiat_Volvo_Abby_Ikei_i_nazistow.html?v=2
              drzejmsblond ??????????????????
              • dzidzia_bojowa Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 07:50
                Wszyscy chcą być Bondami ale prawda jest taka, że Bond jest jeden: Dżejms Buond. Reszta to marne podróbki.
    • tygrysgreen Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 09:41
      zostało coś tej łyski? czyśta wszystko wychlali
      • kapitan_marchewa Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 10:02
        Dżejms spanikował i uciekł, nic nie było.
        Niezmiennick do monopola poszedł i nie wrócił..
        Do d.. z taką imprezą sad
        • drzejms-buond Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 11:01
          ...Będę ściaśniał dalej.. Padłem!Grypa! Prochy! Łysky z landryną nie martini bo: ja jestem Błąd ! Dżejms Błąd-agent wioskowy. (Martini jest bardziej męskie?) o wyrozumiałość proszę. ja się uczę tego forum . 70wpisów? Uaau. Tryb pisania na innych forach-piszesz rano-w poludnie juz odpowiedz. Odwykłem od tej prędkości. Dorzucam krzynkę piwa Ciechan. Ponoc najlepsze. Dzidka! Twoj nick na tym forum przekonał mnie,że to musi byc dobre miejsce. Hej
          • dzidzia_bojowa Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 11:21
            Kapitanie, Ty słyszysz? Spuchłam z dumysmilesmile
            • kapitan_marchewa Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 16:23
              dzidzia_bojowa napisała:

> Kapitanie, Ty słyszysz? Spuchłam z dumysmilesmile

Ta, z dumy od razu.
              A może pod pistoletem to pisał? wink
              • dzidzia_bojowa Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 19:35
                kapitan_marchewa napisał:
                >
                > Ta, z dumy od razu.
                > A może pod pistoletem to pisał? ;-

Drzejmsu, broń mnie!
          • kapitan_marchewa Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 11:25
            Zimny Ciechan?
            To ten browar co krzynkę dziennie produkuje? Znaczy domowe takie?
      • brykanty Re: nie podoba-m-się.. 16.10.11, 18:31
        iii... rudo wode na myszach pijo fuuj.
    • niezmiennick Śśśśśśicho... 16.10.11, 12:47
      No może trochę szacunku dla ciał po imprezie tak?
      • tetika Re: Śśśśśśicho... 16.10.11, 14:39
        cholera ogora na zagryche nie kupili , po mnie nikt nie zadzwonil co za impreza, czlowiek na chwile odda sie realowi i juz wypada z obiegu. skandal i granda jestem oburzona i obrazona i wogole wszystko uncertain
        • niezmiennick Re: Śśśśśśicho... 16.10.11, 14:43
          A co to za oddawanie się realowi?! Zdradziecka kobieto!
          Wykupne stawiasz teraz.
          • old.bear Re: Śśśśśśicho... 16.10.11, 15:01
            big_grin Taaaak 111
            • kapitan_marchewa Re: Śśśśśśicho... 16.10.11, 16:24
              I znowu impreza????1111
              • tetika Re: Śśśśśśicho... 16.10.11, 18:32
                jasne ze postawie a czmu by nie oby tylko towarzysto dopisalo.ja generalnie babskie popijam ale na imprezach to tylko wodeczka wiec kazdemu co lubi jednym czysta innym wisnioweczka.

a po realu hmmmm zajrzyj do mnie na forum na dzial kacik fotograficzny smiledla takiego reala gotowa jestem zostawic najlepsza impreze smile
                • kapitan_marchewa Re: Śśśśśśicho... 16.10.11, 19:23
                  Coś chętnych imprezowiczów nie ma.
                  Mróz się robi, poniedziałek jutro sad

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka