dzidzia803 26.05.07, 20:04 Dziewczyny co myślicie o powtórce ostatniego spotkania np w ten weekend tzn. 1 i 2 czerwiec?????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libra22 Re: TRÓJMIASTO!!!! 26.05.07, 22:11 Tak - 2 czerwca, zaczynamy u mnie (ja moze i nie wyjde dalej, bo nie wiem co z małym, ale i tak zaczynamy u mnie Namiary podam na maila Odpowiedz Link
pomimo1 Re: TRÓJMIASTO!!!! 27.05.07, 15:29 wolalabym 1-szy,bo 2-go mam bal absolwentów mojego liceum,ale ostatecznie moze przed impreza wpadne na godzinke do was. Odpowiedz Link
pat823 Re: TRÓJMIASTO!!!! 27.05.07, 20:58 Witam wszystkich!!! Nie wiedziałem ze trójmiasto jest tak zorganizowane. Jestem tutaj od niedawna. Odpowiedz Link
pomimo1 Re: TRÓJMIASTO!!!! 27.05.07, 21:21 superr!!!!! nowa , świeża krew))) zapraszamy do grona kółka rozwódkowego w Tójmieście. robimy na drutach, wymieniamy się przepisami na rosół, pijamy herbatki z zurawiną i wspominany cudowny zapach 3dniowych skarpetek naszych byłych mężów))) a tak poważnie - musimy się poznać Odpowiedz Link
libra22 Re: TRÓJMIASTO!!!! 27.05.07, 22:13 Pomimo Wez, bo jeszcze kto uwierzy i bedzie zawiedziony Ja nie moge 1wszego, bo 2giego mały do szkoły idzie, no i dzien dziecka Odpowiedz Link
jogaj Re: TRÓJMIASTO!!!! 29.05.07, 07:00 Ja sie zglaszam, moi synkowie wlasnie wyjechali do dziadkow, do moich "tesciow" Nie wiem ile ich nie bedzie,ale bardzo chce was poznac wiec bede. Jola Odpowiedz Link
imie_jaszczomp Re: TRÓJMIASTO!!!! 31.05.07, 00:08 pomimo1, chyba tez skonczylas VILO-skoro mowisz o balu 2.06, co? Z mojej klasy rozwiodlo sie chyba ze 40% stanu liczebnego... Odpowiedz Link
pat823 Re: TRÓJMIASTO!!!! 29.05.07, 00:44 Tylko jest mały problem ja jestem facetem zdradzonym przez kobietę. Odpowiedz Link
libra22 Re: TRÓJMIASTO!!!! 29.05.07, 11:04 Jak fajnie - bedziesz pierwszy)) I nie bój się Męzczyzno My gadamy, troche pijemy napoje rózne, duzo sie smiejemy, a ostatnio nawet na tance poszlysmy Dobra - jesli chcesz skorzystac Pat z zaproszenia prosze o deklaracje na maila, to wysle adres. Reszcie takze - jutro lub pojutrze Fajnie Jogajko, ze bedziesz tym razem Odpowiedz Link
z_mazur Re: TRÓJMIASTO!!!! 29.05.07, 11:16 Pat nie Ty jeden. Nie pierwszy i nie ostatni. Daj się namówić paniom na spotkanie. Zobaczysz, że to bardzo pomaga. Odpowiedz Link
ann233 Re: TRÓJMIASTO!!!! 29.05.07, 23:43 Hej dziewczyny!Mama ma internet, więc postaram się częściej zaglądać na forum. Co do spotkania, to jak zawsze możecie na mnie liczyć, tylko nie wiem o której i gdzie.Będę jechać do mamy, więc znowu cała wyprawa specjalnie dla WAS. ale się młoda wkupia w łaski, co?Buziak Odpowiedz Link
libra22 Akcja Mail zakonczona:-) 30.05.07, 13:08 Wysłałam Wam maile Pat - do Ciebie jeszzce nie, bo nie wiem czy chcesz przybyc czy nie,a tam są moje dane osobiste i bez potreby nimi nie szafuję. Jesli sie zdecydujesz - wysle i do CiebieZapraszam Odpowiedz Link
jogaj Re: TRÓJMIASTO!!!! 03.06.07, 04:11 Bbylo fantastycznie Bardzo sie ciesze,ze was poznalam i mam nadzieje,ze bedziemy kontynuowac spotkania buzka Odpowiedz Link
libra22 :-))) 03.06.07, 13:09 Oczywiście, że będziemy Cieszę się, że udało nam sie spotkac Jolu)) (ciekawe jak Pomimo po balu Odpowiedz Link
jogaj Re: :-))) 03.06.07, 13:53 Pewnie jeszcze odsypia, ja wstalam przed chwila nie pamietam,zebym kiedys spala tak dlugo. Libra, jeszcze raz dzieki za goscine i cieple mnie przyjecie,po jakis 5 minutach czulam jakbysmy sie znaly od bardzo dawna. Jola -jedna z 3 na imprezie Odpowiedz Link
bazyliada Re: TRÓJMIASTO!!!! 04.06.07, 22:11 Przesyłam pozdrowienia z prowincji Bardzo się cieszę, ze sie poznałyśmy Dla Libry szczególne podziekowania i uściski przesyłam wszelkimi kanałami - za chwile włączę kanał GG Mam nadzieję, że jeszcze sie tak miło spotkamy. Ja przedłużyłam sobie wyjazd do Gdyni o cudowny koncert Agi Zaryan w Warszawie, więc jestem podwójnie, potrójnie , setnie zadowolona Odpowiedz Link