avionetka82 27.03.06, 23:24 Proponuję zamieszczać tu ogłoszenia drobne typu dam pracę/poszukuję pracy. Tylko z Radomska i okolic! Żadnych matrymonialnych, chałupniczych i towarzyskich!!! Zaczynamy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avionetka82 Re: PRACA !!! 27.03.06, 23:30 Oferta pracy dla osoby znającej doskonale obsługę programu Płatnik i aktualnych zagadnień z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń społecznych. Firma nie jest zainteresowana ofertami typu "szybko się uczę", lecz potrzebuje osobę, która po krótkim wprowadzeniu w sprawy przedsiębiorstwa będzie wiedziała, co robić :) Aplikacje (CV + list motywacyjny) proszę wysyłać na mój adres mailowy avionetka82@interia.pl Wybrane osoby będą zaproszone na rozmowę kwalifikacyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_2 Re: PRACA !!! 16.05.06, 10:38 No a dla nauczycielki tez cos masz. niestety szybko się uczę:(( Odpowiedz Link Zgłoś
aga_n20 Re: PRACA !!! 17.05.06, 07:06 poszukuję pracy mam wykształcenie średnie i zrobione 2 szkoły policealne mam 3 tytuły techników technik handlowiec, technik ochrony osób i mienia, technik hotelarstwa, potrafię obsługiwać urządzenia biurowe oraz komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
lexi4 Re: PRACA !!! 17.05.06, 10:39 Szukam pracy na terenie RADOMSKA - asystent ds.księgowości, referent dz.rozliczeń lub w podobnym charakterze.Absolwentka AE Kraków + staż pracy...niebawem otrzymam tytuł SPECJALISTY ds. kadrowo-płacowych...jestem lojalna i pracowita - proszę o informację na skrzynkę jesli ktoś coś wie i chciałby mi pomóc.Lexi4 Odpowiedz Link Zgłoś
kaplan.pl Re: PRACA !!! 27.03.07, 20:02 Praca dla osoby potrafiacej polozyc plytki w lazience i kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś