wdarek-2 26.02.08, 05:37 Czy ktoś mógłby się podzielić wrażeniami z pobytu w zajeździe Kobanhoff w Piotrowicach? Czy jest to lokal w którym warto zorganizować uroczystośc rodzinna np wesele bądż komunię dla dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tk.logowany Re: Kobanhoff 27.02.08, 17:59 i zaraz stworzysz kolejne nicki by pozachwalać swój lokalik? śmieszny jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
wdarek-2 Re: Kobanhoff 28.02.08, 16:25 Nie jestem śmieszny, jestem zapracowany i daleko od domu. W maju mam miec rodzinną imprezę i zastanawiam się nad wyborem lokalu.Myślałem o Piotrowicach ale słyszałem opinie niezbyt pochlebne o tym zajeździe, dlatego kozystając z tego wynalazku jakim jest internet, chcę je zweryfikować. Interesuje mnie obsługa, jakość i cena serwowanych tam potraw, i czy zapraszając tam rodzinę, która ma się zjechać z różnych stron kraju i zagranicy nie będę się musiał przed nią wstydzić wyboru lokalu Odpowiedz Link Zgłoś
piotremm Re: Kobanhoff 29.02.08, 17:29 A nie mozesz blizej chalupy juz ci sie w glowie pomieszalo to ma byc przyiecie dla DZIECKA a nie FIU FIU jak powiedzial wrobelek CWIRK Odpowiedz Link Zgłoś