balshoy 08.08.05, 17:47 a co tam, raz się żyje!! zbieramy "ekipę" polską na koncert w Berlinie. 4 września..dwie osoby są już pewne..to już duet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafi.raf Re: jedziemy do Berlina! 08.08.05, 17:53 wiecej informacji mozna prosic? Odpowiedz Link Zgłoś
kkokowski Re: jedziemy do Berlina! 10.08.05, 11:46 mieszkam w Berlinie , wiec jesli potrzebujecie jakiejs pomocy nie wahajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: jedziemy do Berlina! 10.08.05, 20:55 o jak miło!..jbędziemy mieli na uwadze...teraz czekam na info w sprawie biletów..ale na razie to polskie ściemnianie prezentuje przedstawicielstwo eventimu w moim rodzinnym mieście tj. Gdyni...czekam więc na odpowiedź z warszawskiego oddziału...w ciągu dwóch dni ustalę z kim jadę ( na razie powiadomiłem Kasię i Tomo.bywalcy ostatnich zlotów..) Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: jedziemy do Berlina! jak zamówić bilet 11.08.05, 10:58 otrzymałem szybką i konkretną odpowiedź z warszawskiego przedstawicielstwa; informację można uzyskać pod adresem: info@eventim.pl ale aby ewentualnym zainteresowanym oszczędzić czasu, to powiem tak koszt biletu to 201,50 złotych plus koszty wysyłki 5 zł za list polecony; wysyłane po przesłaniu kasy na konto DRESDNER BANKU nr konta 93 1340 0002 0110 2746 0000 0000 3 osoby są już pewne..czyli te dwie osoby o ktróych wspomniałem wyżej..ten trzeci to ja..czy ktoś jeszcze jedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: jedziemy do Berlina! jak zamówić bilet 11.08.05, 14:49 ja nie moge niestety. dzis sie dowiedzialem, ze bede konczyl projekt szefowej, ktora jedzie na wakacje!!!!! wsciekly jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: jedziemy do Berlina! jak zamówić bilet 11.08.05, 15:40 to w końcu Twój czy jej projekt? ;-0 SZKODA... życie, życie jest skarepetką... )cytat parafraza RYNKOWSKI piosenka z serialu GLAN sorry KLAN... życie jest do dupy... cytat z piosenki MP do filmu ŻYWOT BRIANA... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.sz_t Re: jedziemy do Berlina! 15.08.05, 21:11 Masz rację balshoy, RAZ SIĘ ŻYJE!!! a co tam, jadę z wami!) Odpowiedz Link Zgłoś