21.09.04, 20:14
no dzisiaj taki dzien dla NL -wiec poplotkujmu troche o "ognistej" argentynce
Obserwuj wątek
    • zuzka71 Re: Maxima 21.09.04, 21:19
      wodnisty to ty jestes bo za malo wody polales na temat;) rozwin prosze,bo ja niekumata;) a swoja droga to odkad bywam i mieszkam w hol. to sie wybieralam zobaczyc pod binnenhof te karete i caly ten oranje cyrk,ale nigdy mi sie to jeszcze nieudalo, moze za rok, choc w sumie to nie wiem czy warto? tlumy dzikie, dziecko mi jeszcze zadepcza, a i niewiele pewnie zobacze..ale ciekawosc kaze. to jak z ta maxima? moj slubny mowi ze ona ma wyrazista twarz osoby z charakterem. mnie sie podoba, ale niewiele sie intersowalam ponad to co widze jak patrze;)
    • nesla Re: Maxima 21.09.04, 21:32
      Oj Widmo, widze ze nie wpadaja ci w rece brukowce :-) Ja z racji ze pracuje w
      marketingu to dostaje na biurko m.in Prive i zapewniam cie, ze Maxima JEST
      ognista! Niezle ziolko i feest beest z niej bylo (i wciaz bywa!)

;-)))
    • go.ga Re: Maxima 21.09.04, 21:39
      awe38 napisała:

> no dzisiaj taki dzien dla NL -wiec poplotkujmu troche o "ognistej" argentynce

Podoba mi sie, ze ubiera sie mniej "ciotkowato" niz reszta rodziny krolewskiej
      i jest tez bardziej spontaniczna. Troche sie dziwie, ze wyszla za Willema-
      Aleksandra, gosc wydaje mi sie malo interesujacy, ale jej sprawa.
      • marialudwika Re: Maxima 21.09.04, 21:58
        Prins Pils nie podoba mi sie!
        ml
    • zuzka71 Re: Maxima 20.11.04, 09:57
      tak mi sie watek przypomnial, bo wczoraj jedna taka holenderka z przejeciem opowiadala ze miala okazje poprzedniego dnia spotkac maxime. czula sie zaszczycona, wyrozniona rany opowiadala o spotkaniu z wypiekami na twarzy..czy oni tu tak maja wszyscy z ta estyma dla dworu a zwlaszcza dla przyjezdnej ksiezniczki? pozdr.zuza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka