Dodaj do ulubionych

"Another 45 miles .."

23.09.04, 14:26
No wlasnie :) czy jest tu jeszcze ktos sluchajacy " Golden earring " ?

Odkrylam ten zespol dopiero rok temu ,(czego znajomi z Nl nijak pojac nie
moga :)) toz Oni graja i graja ....

W lutym wybieram sie na Ich koncert mniam mniam :)

Pozdro,
nastka

Obserwuj wątek
    • nastka72 Re: "Another 45 miles .." 23.09.04, 14:30
      ahaaa ....a jesli macie ochote troszke posluchac to
      www.goldenearring.nl/index2.htm
      prosze :)

nastka
      • zuzka71 Re: "Another 45 miles .." 23.09.04, 15:08
        iitam nastka zaspiewaj;) nie moge sobie posluchac, bo czegos nie mam zainstalowanego, ale w miedzyczasie chetnie poslucham ciebie;) ten mission impossible to z filmu? nie wiem czy znam ten band,a moze.
        • nastka72 Re: "Another 45 miles .." 23.09.04, 15:12
          zuzka ja nie wiem czy to najlepszy pomysl zeby mnie sluchac :))
          ja spiewam ...znaczy sie ....ekhmm...jakby to ladnie ujac...hmm hmm...
          sie wydzieram jedynie prowadzac samochod :))

pozdro,
          nastka
          • zuzka71 Re: "Another 45 miles .." 23.09.04, 15:43
            hihi, no dobra odpuszczam ci spiewanie;), mnie sie kiedys wydawalo ze umie, ale odkad 'zanucilam' mojemu streets of philadelhiaaaa springsteena, to juz wiem, ze nie umiem;))
            rozjasnij mi tylko co z tym utworem j/w, a ja se poslucham jak mis ie uda na tej stronce.pozdr
    • nastka72 Re: "Another 45 miles .." 23.09.04, 15:51
      zuzka motyw z filmu "Mission impossible" to kompozycja gosci z U2( Larry Mullen
      i Adam Clayton :)

"Mission Impossible" - (GoldenEarring) jest zdaje mi sie (ale pewna nie jestem)
      starsza .

nastka

a jak tam Twoje gusta muzyczne ?
      • zuzka71 Re: "Another 45 miles .." 23.09.04, 16:03
        wersja u2 mnie powalila.
        kiedys kochalam sade,siouxie and the banshees (tylko plyte p.show)marrilion (z fish)u2, depeche mode, sting, potem doszla metallica, RHCP, nawet prodigy, ostatnio nie ma czasu na sluchanie, ale dalej wracam chetnie do sade, lubie cesarie, i pokochalam sentymentalie l. richiego, tez lou reed. z polskich tylko pojedyncze utwory, kayah z gregoviczem sie mi spodobala bardzo, wiecej grzechow nie pamietam. atyoprocz tych kolczykow?;)
        • nastka72 Re: "Another 45 miles .."-muzycznie:) 23.09.04, 16:21
          ThePolice,Sting,JoeCocker,ChrisRea,Garou,LCohen,BillyJoel,R.E.M,Sade,SimplyRed,
          Santana,vayaConDios,A.Keys itd tid itd :)ostatnio czesto Dido i Norah Jones

pozdro,
          nastka

• aneste Re: "Another 45 miles .."-muzycznie:) 23.09.04, 16:36
            Mozna tez wspomniec o nieco starszej gwardii:Deep Purple,Pink Floyd,a
            szczegolnie lubie ELO,Alan Parsons Project i Mike and the Mechanics,Pzdr :)
            • zuzka71 Re: "Another 45 miles .."-muzycznie:) 23.09.04, 21:36
              taa wlasnie o floydach zapomnialam, przecie przy wish you were here sie zakochalam, acha i jeszcze byli tacy led zeppelin (nawet mnie jeden taki mlody mezczyzna uczyl grac schody, oj oj;)
              widze ze nasze gusta nie odbiegaja bardzodaleko.ale zeby byc pewna sprawde te wasze kolczyki;)
              aacha widmo mam pytanko obok tematu, a czy ty to lubi-sz/les billiego idola? jakos tak mysle i mysle z kim sie mi towj wyglad (jezeli to ty na tym zdjeciu na blogu,hihi) kojarzy i najblizej to ten wlasnie niegrzeczny wieczny chlopiec,a moze ktos ma inne typy? moze za dlugie wlsoy na idola, sama nie wiem;) pozdrawiam.
    • widmowolnosci Re: "Another 45 miles .." 23.09.04, 16:14
      Uwielbiam Golden Earing , chociaz toz to dziadkowie , ale graja swietnie.
      istnieja chyba ze 35 lat.Najbardziej podoba mi sie ich Radar Love, Ale
      tez When the Lady Smiles, Twiligt Zone.Posluchajcie .pozdr.Widmo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka