widmowolnosci 22.11.04, 22:08 Dostalem imejla z gazety , bo dostali tyle skarg na mnie ze rozpatruja zamkniecie forum.Serdeczne dzieki.Pozdrawiam.Widmo Wolnosci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
payuta Re: Skargi na widmo 23.11.04, 00:13 Widmo ty sie nie przejmuj to nie bylo na ciebie,tylko na Misia Puchatka. Nie poddawaj sie niech Widmoswiatlosci cie oswieci.Pa Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: Skargi na widmo 23.11.04, 00:22 Ja Ciebie Payuta Troche nie rozumiem. Z jednej strony prosisz aby zlikwidowal wszystkie Twoje posty , bo one zbudowaly to forum jak twierdzisz , z drugiej strony ciagle je produkujesz.Pa Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: Prosba o skasowanie postow Do Payuty 23.11.04, 01:59 Uczestnicy Forum poprzez umieszczenie swoich komentarzy i opinii na stronach Forum wyrażają zgodę na publikowanie tych treści w "Gazecie Wyborczej" oraz innych mediach wydawanych przez Agorę S.A. Tyle paragraf 10 regulaminu Forum.Pa... Odpowiedz Link
rita78 Re: Skargi na widmo 23.11.04, 09:18 ja czegos widmo nie rozumiem..moze nie zauwazyles ale w pewnym momencie pojawil sie post podpisany przez widmowolnosci "Czesc glupole" a w nim ze jestesmy naiwne, glupie i dalysmy sie nabrac, ze piszesz jakas prace o naiwnych w internecie itd...pisales ze trole to monika, widmys, gienek..itd to w takim razie napisal wspomnianego posta???????szkoda ze go skasowales bo moze kazdy moglby wrescie zobaczyc od czego sie zaczelo...Rita Odpowiedz Link
umfana Re: Skargi na widmo i trolle? 23.11.04, 14:04 Widmo! Moze nasz jakis 'ambitny kolektyw' na forum, który skutecznie stara się odebrać Ci to forum. Twoj nick jest ławy do klonowania ze względu na literki 'w' i 'm', które bez problemu można podrobić: vv= v v oraz rn= r n. Moje ex-forum Jelonki miało 'dziką jazdę' z moimi trollami 'urnfana' i 'umfama'.Kilka naiwynych osób nabrało się na te złośliwe mutacje!Koniec końców zlikwidowałam sama forum Jelonki a w jego miejsce jeden z moich forumowiczów otworzył 'ambitne' forum Yelonki: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23726 Poziom tego nowego forum scharakteryzował dosadnie Niech: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=17148826&a=17171048 Pozdrawiam! Odpowiedz Link
beba3 Re: Skargi na widmo i trolle? 23.11.04, 15:12 Umfana! Nie chcemy czy tez jak wolisz, ja nie chce odebrac Twojemu koledze Jego Forum. Zwyczajnie pasujemy. Ja pasuje. A co do ambicji to akurat zle trafilas.... Widmo! Nie napislam skargi na Ciebie tylko na to co sie dzieje na Forum oraz na monikie733. Lamala netykiete i zglosialm to do abuse. Co do Twojego zachowania Widmo: otwierania zamknietego Forum bez zgody uczestnikow. Jest to nieeleganckie i jak sadze rowniez lamie netykiete ale ja sobie to odpuszczam..... Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: Skargi na widmo i trolle? 23.11.04, 21:01 Umfana jak tu bedziesz to prosze obejrzyj te posty ktore wiele godzin sam kasowalem , moglbym je ujawnic ale po co i powiedz moim kochanym forumowiczom przez kogo byly wyslane , udalo im sie wyprodukowac chyba 7 watkow pierwsze byly podpisane przez Monike 733, nastepne przez Gienka733 i ostatnie przez widmus733.w tematach tych watkow , rzeczywiscie po przeklenstwach ty taka owaka podpisane bylo widmo.Powtarzam w tematach w tytule , cwanie zrobione , podpisujacy te watki maja kolor szary wiec przy szybkim spojrzeniu mozna przeoczyc.Mam do Ciebie zaufanie Umfana bo jeste ekspertem od troli i wiele od Ciebie sie ucze.Serdecznie Pozdrawiam.Widmo Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: Skargi na widmo 23.11.04, 21:07 Poza tym Ci ktorym w dniach pozniejszych kwadracik sie ukaze sami sie przekonaja , kto pisal te posty.Widmo Odpowiedz Link
beba3 Re: Skargi na widmo 24.11.04, 02:17 _Jeszcze_raz przeczytaj_ posty z pretensjami napisanymi przez dotychczasowych uczestnikow tego Forum. Dowiesz sie, ze nie tylko o to chodzi kto napisal tych kilka postow. Jak dla mnie ma to znaczenie marginalane... Odpowiedz Link
zuzka71 Re: Skargi na widmo 24.11.04, 16:34 dokladnie, patrz watek 'do widma' i wymowna odpowiedz na post beby...pozdz.z. Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: Skargi na widmo 24.11.04, 19:53 Nie moge sie nadziwic ze beba jest atakowana na tym forum a nikt jej nie atakuje na jej forum. Dziwne.Ale moze nie az tak jakby sie wydawalo. Odpowiedz Link