marcus_crassus 13.04.05, 00:45 jesli ktos mieszka w holandii,zgadza sie z punktem widzenia Eurojihad.org i mialby chwilke wolnego czasu czasem zeby nam napisac cos niecos z punktu widzenia obserwatora na miejscu byloby bardzo sympatycznie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mister1 Re: islam w holandii 14.04.05, 21:35 Bardzo ciekawa strona, zwlaszcza dla sympatykow islamu, by wreszcie im cos pod czupryna zaswitalo, jesli ich nie przekonuje to, co w Holandii sie dzieje... Odpowiedz Link
edytak78 Re: islam w holandii 01.05.05, 14:44 Niech zyje wiara w Boga i jednosc wszystkich ludzi wierzacych,niech trwa w nas milosc,o ktorej tak czesto mowil nasz wielki Papiez i niech spelnia sie jego marzenia o ekumenizacji i jednosci w wierze z naszymi bracmi muzulmanami.Niech Bog ma Was w swojej opiece! Odpowiedz Link
mister1 Re: islam w holandii 02.05.05, 09:45 byle tylko "nasi bracia muzulmanie" byli na tyle uprzejmi i nie poderzneli nam gardla... Odpowiedz Link
natalya20 Re: islam w holandii 02.05.05, 14:31 dla mnie nie warzne kto w co wierzy, byle ludzie sobie krzywdy nie zrobili bo takie zabijanie w imie religii to z wiara i jakimis moralnymi wartosciami nie ma nic wspolnego, zanim zaczelam mieszkac w holandii to mialam troche inne zdanie o muzlumanach a teraz raczej sie zrazilam Odpowiedz Link
mister1 Re: islam w holandii 02.05.05, 14:40 ja mialem sympatie ( bylem kiedys w tatarskiej wsi w Polsce) - ale tam mieszkali normalni, przyzwoici ludzie, a to jest barachlo... Odpowiedz Link
martanowa22 Re: islam w holandii 02.05.05, 18:16 Wole kazdego przecietnego muzulmanina,ktorego codziennie spotykam na ulicy niz takiego mistera,ktory nawet w sieci(gdzie kontakt jest tak powierzchowny) obrzuca ludzi wyzwiskami.Jaki musi byc w domu?Latwo sie domyslic... Odpowiedz Link
blue_ice1 Re: islam w holandii 05.05.05, 12:00 mam znajome- muslim z Afganistanu ale te znajomosci koncza sie na pogaduszkach o *wszystkim i niczym* na ulicy.... Natomiast agresywnych muzulmanow nie lubie (glownie Marokanie) i SERIO sie obawiam. Zreszta WSZYSTKICH FANATYKOW z kazdego wyznania - takze :( Odpowiedz Link