Dodaj do ulubionych

islam w holandii

13.04.05, 00:45
jesli ktos mieszka w holandii,zgadza sie z punktem widzenia

Eurojihad.org

i mialby chwilke wolnego czasu czasem zeby nam napisac cos niecos z punktu widzenia obserwatora na miejscu byloby bardzo sympatycznie :)
Obserwuj wątek
    • mister1 Re: islam w holandii 14.04.05, 21:35
      Bardzo ciekawa strona, zwlaszcza dla sympatykow islamu, by wreszcie im cos pod
      czupryna zaswitalo, jesli ich nie przekonuje to, co w Holandii sie dzieje...
    • edytak78 Re: islam w holandii 01.05.05, 14:44
      Niech zyje wiara w Boga i jednosc wszystkich ludzi wierzacych,niech trwa w nas
      milosc,o ktorej tak czesto mowil nasz wielki Papiez i niech spelnia sie jego
      marzenia o ekumenizacji i jednosci w wierze z naszymi bracmi muzulmanami.Niech
      Bog ma Was w swojej opiece!
      • mister1 Re: islam w holandii 02.05.05, 09:45
        byle tylko "nasi bracia muzulmanie" byli na tyle uprzejmi i nie poderzneli nam
        gardla...
        • natalya20 Re: islam w holandii 02.05.05, 14:31
          dla mnie nie warzne kto w co wierzy, byle ludzie sobie krzywdy nie zrobili bo
          takie zabijanie w imie religii to z wiara i jakimis moralnymi wartosciami nie
          ma nic wspolnego, zanim zaczelam mieszkac w holandii to mialam troche inne
          zdanie o muzlumanach a teraz raczej sie zrazilam
          • mister1 Re: islam w holandii 02.05.05, 14:40
            ja mialem sympatie ( bylem kiedys w tatarskiej wsi w Polsce) - ale tam
            mieszkali normalni, przyzwoici ludzie, a to jest barachlo...
    • martanowa22 Re: islam w holandii 02.05.05, 18:16
      Wole kazdego przecietnego muzulmanina,ktorego codziennie spotykam na ulicy niz
      takiego mistera,ktory nawet w sieci(gdzie kontakt jest tak powierzchowny)
      obrzuca ludzi wyzwiskami.Jaki musi byc w domu?Latwo sie domyslic...
      • mister1 Re: islam w holandii 02.05.05, 18:40
        to juz twoja sprawa ...
    • blue_ice1 Re: islam w holandii 05.05.05, 12:00
      mam znajome- muslim z Afganistanu ale te znajomosci koncza sie na pogaduszkach
      o *wszystkim i niczym* na ulicy.... Natomiast agresywnych muzulmanow nie lubie
      (glownie Marokanie) i SERIO sie obawiam. Zreszta WSZYSTKICH FANATYKOW z kazdego
      wyznania - takze :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka