gosialska 17.03.06, 17:07 Jestem w Hilversum do konca marca.. i nie mam pojecia co zrobic z weekendem. Oczywiscie Amsterdam ale bylam juz tam wiele razy wiec moze cos innego? Co polecacie waszym zdaniem:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mister1 Re: Na Weekend 17.03.06, 18:46 pojedz do Scheveningen - przy okazji obejrzyj Hage, a jesli ci za daleko, to Utrecht jest ladne miasto. Odpowiedz Link
gosialska Re: Na Weekend 02.04.06, 21:22 Byłam wkońcu w Scheveningen w ubiegłą sobotę. Była ładna pogoda więc dzień fajny. Trochę przypomina Sopot ale mi się podobało. Odpowiedz Link
mister1 Re: Na Weekend 03.04.06, 10:44 Ciesze sie, ze Ci sie Scheveningen podobalo - osobiscie wole Scheveningen od drugiej, popularnej miejscowosci nadmorskiej, Zandvoortu. Odpowiedz Link
skibamail Re: Na Weekend 19.03.06, 20:24 > Jestem w Hilversum do konca marca.. i nie mam pojecia co zrobic z weekendem. Na www.skiba.nl/Holandia znajdziesz moc propozycji pod "inne atrakcje". Dla kazdego znajdzie sie cos interesujacego. Blisko Hilversum jest zamek Muider, dalej za Amsterdamem superatrakcje turystyczne jak Zaanse Schans, Marken, Volendam. W inna strone na Fryzje masz holenderska Wenecje - Giethoorn. W strone morza jest Delft - czyli kwintesencja Holland. Wdrap sie na wierze kosciola na rynku aby zobaczuyc Holandie (jak jest pogoda). To wszystko i wiecej w skrocie wymienione na www.skiba.nl/Holandia/ pozdrowienia Odpowiedz Link
filnec Re: Na Weekend 04.05.06, 22:36 jest mnostwo fajnych miejsc na weekend i to nawet na 2 dni. podam ci swoj przyklad. nie tak dawno uzadzilem wycieczke w miejsca nadmorskie, takie jak scheveningen, maasvlakte, rotterdam, hoek van holland. duzo rzeczy zobaczylismy w te 2 dni, spalismy na plazy i w samochodzie. mnie sie najbardziej rejon maasvlakte podobal, a znajduje sie blisko europortu za rotterdamem. bardzo fajnym miejscem, no moze nie na caly dzien jest giethoorn, czyli holenderska wenecja :) jeszcze nie wybadalem wszystkich ciekawych miejsc, no ale mysle ze sa jeszcze takie. pozdrwaiam Filip Odpowiedz Link