Dodaj do ulubionych

POLACY MIESZKAJACY I PRACUJACY W HOLANDII

08.05.07, 19:54
Witam w niedziele wyjezdzam do Holandii wraz z kolezanka nie wiem dokladnie
do jakiego miasta ale chyba na poludniu...chetnie poznam nowych ludzi
powimieniam sie z nimi doswiadczeniami i chetnie poslucham ich porad no i jak
bedzie okazja to spotkam sie na zywo:)Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • iyanic24 Re: POLACY MIESZKAJACY I PRACUJACY W HOLANDII 09.05.07, 02:47
      Jedziesz na zycwca?
      To sie rozczarujesz...
      • misiolina007 Re: POLACY MIESZKAJACY I PRACUJACY W HOLANDII 12.05.07, 19:24
        Nie !Prace mam juz zalatwiona i podpisana umowe tu w Polsce:)A jade dopiero w
        nastepna niedziele:)A co az tak zle jest w Holandii??????????
        Pozdrawiam napisz cos wiecej o tym ''to sie rozczarujesz'' moze pomoze to kumus
        innemu kto jedzie na zywca jak piszesz
        • kingadpl Re: POLACY MIESZKAJACY I PRACUJACY W HOLANDII 14.05.07, 15:20
          a czym ma sie rozczarowac? Lubie tu mieszkac, choc Polska zawsze bedzie moja
          ojczyzna, ale nic przeciwko Holandii nie mam :))
          Ja bylam mile zaskoczona wszystkim co tu jest :))
          • bebeka Re: POLACY MIESZKAJACY I PRACUJACY W HOLANDII 14.05.07, 22:05
            Naprawde WSZYSTKIM MILE bylas zaskoczona, kingadpl?
            • widmowolnosci Re: POLACY MIESZKAJACY I PRACUJACY W HOLANDII 14.05.07, 22:53
              Nie dziwcie sie tym milym zaskoczeniom.Na poczatku kazdy jest mile
              zaskoczony.Potem przychodzi to niemile zaskoczenie.Jezeli sie ma meza
              holendrzaka lub holaka to przychodzi pozniej,jezeli samemu sobie trzeba
              bedzie radzic to wczesniej.Sil przetrwania zycze.Be strong!
              • jozia26 Re: POLACY MIESZKAJACY I PRACUJACY W HOLANDII 15.05.07, 12:41
                mowi sie ze wszedzie dorze tam gdzie nas nie ma!nie rozumie ludzi ktorym jest
                tutaj tak zle i mimo wszystko zostaja.sa chwile dobre i zle jak wszedzie.a na
                poczatku (przynajmniej wmoim przypadku)to mi sie tu wcale nie podobalo bo
                tesknilam za Polska.pozdrawiam.i zycze powodzenia i wszystkiego dobrego!
                • widmowolnosci Re: POLACY MIESZKAJACY I PRACUJACY W HOLANDII 16.05.07, 00:41
                  Oczywiscie droga Ziuto masz racje.Jak komus sie na poczatku nie podoba
                  to potem juz tylko lepiej ale tez jest i odwrotnie. Ludzie wyjechali z
                  Polski bo im sie tam podobalo a jak im sie tutaj nie podoba to
                  powinni posluchac Twojej cennej rady.Roznimy sie tylko w tym ze ja tam
                  nigdy za Polska nie tesknilem na poczatku nie i teraz tez nie.Co
                  nie znaczy ze jestem Holendrowkiem oczarowany.Zycze Ci duzo zdrowia i
                  dalszych zukcesow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka