dr0nusia Praca administracyjna 26.07.08, 15:58 Witam, Czy byłby tu ktoś zainteresowany pracą administracyjną? Ofert pracy jest na chwilę obecną sporo, większość administracja, biura obsługi klienta, telecenter - wszystkie te pozycje w firmach międzynarodowych (Almere, Amsterdam, Utrecht, Naarden, Amersfoort i inne), gdzie nie jest wymagana znajomość języka holenderskiego. Wymagania: - Bardzo dobra znajomość języka angielskiego i/lub niemieckiego w mowie i w piśmie (komunikatywność, płynność wypowiedzi, umiejętność wyłapania ważnych informacji przez telefon oraz w rozmowie) - wykształcenie wyższe (licencjat / magister) - doświadczenie na stanowisku administracyjnym (ale niekoniecznie! Doświadczenie zawodowe w innej dziedzinie może być również atutem) - wysoka kultura osobista - sofi nummer, konto bankowe, adres zameldowania w Holandii (oraz aktualny pobyt w Holandii) Średnie zarobki miesięczne to 1800 - 2300 euro brutto. Oczywiście wszystko zależy od doświadczenia, znajomości języków obcych oraz wykształcenia. Jeśli ktoś byłby zainteresowany - proszę o kontakt poprzez maila: ola.zylinska@gmail.com - aktualnie jestem na stażu w biurze pośrednictwa pracy w Utrechcie i chciałabym pomóc szukającym pracy w miarę możliwości. Zainteresowanym pracą chętnie udzielę więcej informacji. Proszę o kontakt tylko osoby spełniające powyższe kryteria. NIE posiadam informacji na temat ofert pracy w innych sektorach (budownictwo, ogrodnictwo etc). Odpowiedz Link
tarcza01 Re: Praca administracyjna 27.08.08, 12:30 Witam serdecznie szukam pracy w Groningen dla zakochanego wariata / to mój syn /. Wariat jedzie z dziewczyną na rok do Groningen, wziął dziekanke ( V rok politechniki ). Zna dobrze angielski, posiada uprawnienia zeglarskie / morskie i środlądowe /, obsluga komputera, znajomość poslugiwania sie wieloma programami komputerowymi, min. projektowanie komputrowe, bardzo dobra znajomość zagadnień elektro - elektronicznych. Proszę rozejrzec sie ... może sie uda. Aha wyjezdzaja do Groningen 4 września :). Proszę nie traktować mnie jak intruza, a jeśli zdenerwowalam Pania, to przepraszam. Pozdrawiam Ania tarcza01@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
gr.st.germaine Re: Praca administracyjna 02.09.09, 09:43 duze wymagania ,marne zarobki - wyzsze wyksztacenie do callcentrum ? Odpowiedz Link
nie-niebieska szukam dziewczyny do sprzatania w Leiden 12.10.08, 18:15 szukam dziewczyny do sprzatania, najchetniej studenki mieszkam 10-15 minut rowerem od Leiden Centraal od listopada, 2h dziennie, w piatki prosze o kontakt na mejla gazetowgo Odpowiedz Link
kaszup25 Szukam pracy 25.10.09, 21:42 Szukam pracy w Amsterdamie. Mam spore doświadczenie w housekeepingu oraz w opiece nad osobą starszą. Podejmę pracę legalną, bądź prywatne sprzątanie, prasowanie etc. Numer tel. 0616027443 Odpowiedz Link
kokers0 Re: PRACA-SZUKAM-DAM 16.12.10, 11:06 witamy Zapraszamy wszystkich serdecznie na nowo powstały portal informacyjno-ogłoszeniowy POL-NET.NL Zapraszamy wszystkich do ogłaszania się ,dodawania nowych ogłoszeń a takźe do reklamowania swoich usług. Zapraszamy na stronę stworzoną dla Ciebie. Zapraszamy na Pol-net.nl. Odpowiedz Link
opzgc-ompl1 Re: PRACA-SZUKAM-DAM 02.09.14, 01:15 Liczne oferty pracy w Holandii ofertypracyzagranica.com.pl/1/19-praca-holandia.html Odpowiedz Link
gosia12343 Re: PRACA-SZUKAM-DAM 31.03.15, 20:38 Tutaj też szeroki wybór ofert pracy w Holandii, Belgii, Austrii i Niemczech www.teamwork.com.pl Odpowiedz Link
niewpolsce Re: PRACA-SZUKAM-DAM 07.08.15, 23:32 pracownik produkcji/magazynu, operator wózków bocznych (reachtruck)/orderpicker, pracownik produkcyjny (branża mięsna) ? wyjazd do Holandii od zaraz, SPAWACZ MIG/MAG, Holandia i wiele więcej ofert: www.niewpolsce.pl/tag/praca-holandia/ Odpowiedz Link
monika24l Re: PRACA-SZUKAM-DAM 30.03.20, 16:46 Praca Zdalna dla Każdego - Nowy biznes 0nline, Zarobki ponad 20.000zł miesięcznie, hit roku 2020, wysokie i stałe dochody, praca zdalna wystarczy smartfon lub laptop, teraz każdy może tak zarabiać, zapisz się bezpłatnie tu: zarabianiezdalne.pl Od razu po zapisaniu otrzymasz system do zarabiania, który pozwoli Ci jeszcze dziś zarobić pierwsze pieniądze!,..,., Odpowiedz Link
monikawass Re: PRACA-SZUKAM-DAM 04.10.22, 17:26 szukam fajnego faceta na gorące spotkania lub sponsoring xmg.pl/monika24 mam kilka gorących zdjęć, mój nik: monika24, napisz porozmawiamy i być może się spotkamy Odpowiedz Link