Dodaj do ulubionych

Sprzedam aparat.

20.08.10, 22:43
Ponieważ szukam profesjonalnego sprzętu,sprzedam obecnie użytkowany aparat
cyfrowy Sony Cyber-shot DSC-H7.W bardzo dobrym stanie w pełni sprawny.
Kontakt: yokasta_13@o2.pl
foto.recenzja.pl/Sony_Cyber_shot_DSC_H7-rec-1573/
Obserwuj wątek
    • mszczyglod_1 Re: Sprzedam aparat. 20.08.10, 22:45
      jaka cena?
      • mama.net Re: Sprzedam aparat. 20.08.10, 22:52
        700zł do negocjacji smile
        • jasfinks Re: Sprzedam aparat. 21.08.10, 15:35
          A jaki aparat chcesz kupić? smile Bo ja też właśnie myślę o kupieniu czegoś
          lepszego niż mam...Tylko, że ja nie myślę o sprzęcie profesjonalnym, bo to
          wydatek rzędu kilkunastu tys., ale szukam czegoś porządnego dla zaawansowanych
          amatorów... no, najwyżej czegoś półprofesjonalnego...
          • mama.net Re: Sprzedam aparat. 21.08.10, 16:42
            Na pewno lustrzankę cyfrową.Modelu jeszcze nie wybrałam, póki co rozglądam się w
            Canonach w jakiejś rozsądnej cenie.
            • leoiven Re: Sprzedam aparat. 21.08.10, 21:02
              Ja się zastanawiam nad Canon SX120is lub nad Fuji S1800. Są w podobnych cenach
              Fuji jest większy i ma lepszy zoom który z tych dwóch aparatów według Was będzie
              robił lepsze jakościowo zdjęcia?
              • jasfinks Re: Sprzedam aparat. 21.08.10, 22:15
                Myślę, że jakość z obu będzie podobna... Canon jest mniejszy i zgrabniejszy i ma
                duży zoom jak na taki kieszonkowy aparacik. Miałem okazję przez jeden weekend
                popstrykać jego poprzednikiem(sx100is)... Trochę mi przeszkadzał brak celownika.
                Za to dobrze się sprawdzał przy próbach zdjęć makro.
                Też myślę o takim małym aparaciku ale mi bardziej się podoba Canon G11, który ma
                celownik i odchylany ekran i zapisuje też zdjęcia w formacie RAW.
                A jakbym się zdecydował na superzoom Fuji to tylko na HS10 jako najbardziej
                wszechstronny...smile
                • leoiven Re: Sprzedam aparat. 22.08.10, 08:34
                  Tylko ta cena. Ja szukam do 600 zł dobrego amatorskiego sprzętu
                  • mama.net Re: Sprzedam aparat. 22.08.10, 13:24
                    To potargujmy się i weź ode mnie soniakasmileZdjęcia robi świetne, jeżeli ma się
                    minimum wiedzy.Do nauki też jest super, bo można trochę pokombinować z ustawieniami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka