Dodaj do ulubionych

Serwis RTV

28.09.10, 19:52
Witam. Potrzebuję informacji na temat serwisu RTV w Jelczu-Laskowicach. Punkt przy ul. Tańskiego jest zamknięty z powodu urlopu do 15 października. Może ktoś ma namiary na jakiegoś fachowca, który dojedzie do domu. Nie miał się kiedy telewizor zepsuć tylko w trakcie MŚ w siatkówce sad
Obserwuj wątek
    • bidford Re: Serwis RTV 28.09.10, 20:14
      Sięmasz, ja mam namiary do fachowca-pan się nazywa Cepin, przyjeżdża do domu, dobrze i tanio naprawia, tel.318 45 24
      • pimpam3 Re: Serwis RTV 28.09.10, 20:44
        Dzięki za namiar, na pewno skorzystam wink
    • anna0601 Re: Serwis RTV 29.09.10, 17:13
      Pan Madera tel. 601 786 071 - bardzo solidny, przyjeżdża - zabiera - odwozi naprawiony. Tryb ekspresowy.
    • jagoda491 Re: Serwis RTV 30.09.10, 06:49
      Ten pan z Tańskiego odmawia przyjazdu do domu. Zamówiłam kilka m-cy temu pana z Pl.Zamkowego w Oławie. Dojechał bez problemu. A ten z Tańskiego mówi,że na starcie należy się 100 zł. Ten z Oławy z dojazdem kosztował 65 zł.
      • matejkoo Re: Serwis RTV 30.09.10, 10:17
        Bierzcie Pana Cepina. Ten człowiek dojedzą do domu, kasuję nie dużo a przede wszystkim, wymiata w tym co robi. Miałem parę razy okazję z nim porozmawiać na temat elektroniki, zna się to mało powiedziane.
        • pimpam3 Re: Serwis RTV 07.10.10, 19:47
          Skorzystałem z usług Pana Cepina. Fachowo, rzetelnie i niedrogo. POLECAM.
          Co do Pana Madery - korzystałem kiedyś często z jego usług, ale nie grzeszył słownością. Oddałem do niego wieżę jakieś cztery lata temu. Ciągle mu brakowało jakiejś części, którą to "poszukiwał". W końcu machnąłem na to ręką - sprzęt przedstawiał małą wartość. Pan Madera do dnia dzisiejszego się nie odezwał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka