Dodaj do ulubionych

karaluchy w intermarche

30.07.12, 07:14
uwaga na głowy. karaluchy spadają z sufitu tongue_out podobno gdzies dach przeciekal, powstala wilgoc i sprowadzily sie karaluchy.. pryskali jakimis srodkami, oczywiscie sklep otwarty caly czas....
Obserwuj wątek
    • mieszkajacy_w_jl Re: karaluchy w intermarche 30.07.12, 07:42
      Masakra... to co to za remont był w zeszłym roku, chyba podróba remontu...
      Mam nadzieję, że osoby mające dowody w postaci np. zdjęć tych karaluchów nie pozostaną obojętne i zawiadomią Sanepid.
      Ogólnie rzecz biorąc ten sklep to jedna wielka porażka i smród (pomimo tego remontu smród pozostał). Moje doświadczenia: Na półkach przeterminowany towar (zwłaszcza nabiał), serki homogenizowane/deserki przeterminowane ponad tydzień. Uważajcie na sery żółte pakowane przez nich, niby data ok, ale po 1 dniu ser pleśnieje. Mięso z kurczaka żółte i obślizgłe (która to reanimacja?). Produkty suche też zdarzyły mi się przeterminowane: mąka chlebowa typ 720 a nawet czekolada Alpen-gold. Dlatego od dawna unikam tego pazernego sklepidła.
      Szok!!!
      • petit7 Re: karaluchy w intermarche 30.07.12, 08:30
        To nie pierwsza krytyka tego marketu. Ja tam nie kupuje.
      • karsaorlong Re: karaluchy w intermarche 02.08.12, 10:56
        Ja wczoraj tam byłem i tak zapamiętałem ten wątek i co okazało się że SALAMI to pakowane jest przeterminowane , data ważności była 27.07.2012 , a salami zamiast czerwone już było sine !
    • djmixer1 Re: karaluchy w intermarche 02.08.12, 09:32
      https://galeria.fotoan.com/data/media/35/karaluch.jpg
      To było coś takiego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka