Dodaj do ulubionych

Instalacja monitoringu

20.09.12, 15:03
Poszukuję taniej i solidnej firmy zajmującej się instalacją monitoringu . Konkretnie chodzi mi o kamery na terenie firmy .
Będę wdzięczny za informacje .
Obserwuj wątek
    • anna0601 Re: Instalacja monitoringu 20.09.12, 16:39
      polecam WILMAT Wilkus- Matuszek Wrocław Obornicka tel. 71 325 98 79. Zakładali mi w domu ale terminowi i solidni.
    • girardengo Re: Instalacja monitoringu 20.09.12, 20:40
      Ja polecam naszą rodzimą firmę - nie trzeba szukać wcale daleko.

NETPAK

Firma również solidna i szybka. Od momentu zamówienia do realizacji - 3 dni.
      Są na miejscu, co nie będzie się wiązało z przyszłymi kosztami dojazdu w przypadku serwisu.
      Osoby pracujące znają się na robocie, byłem przy instalacji całego oprzyrządowania i wszystko szło im bez zabawy w instalację metodą prób i błędów. A niestety już miałem do czynienia z takimi fachowcami...
    • kubicki.p Re: Instalacja monitoringu 20.09.12, 21:43
      leon1209 napisał:

> Poszukuję taniej i solidnej firmy zajmującej się instalacją monitoringu . Konkr
      > etnie chodzi mi o kamery na terenie firmy .
      > Będę wdzięczny za informacje .

Witam serdecznie!
      Z przyjemnością podejmiemy się realizacji systemu monitoringu dla Państwa. Oczywiście konieczna jest wizyta techniczna w celu uzgodnienia szczegółów.
      Monitoring "zakłada" się do wielu celów, ale w 99% przypadków "taniość" jest wrogiem, który kosztuje bardzo dużo w późniejszym okresie - proszę o tym pamiętać.

W przypadku zainteresowania proszę o kontakt na piotr@netpak.pl, lub telefon 782707367, w przypadku gdybym nie odbierał proszę o sms oddzwonię.

• pawell64 Re: Instalacja monitoringu 21.09.12, 07:18
      nie ma taniej i solidnej.
      tak jak Piotrek napisał niska cena to wróg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka