leon1209 20.09.12, 15:03 Poszukuję taniej i solidnej firmy zajmującej się instalacją monitoringu . Konkretnie chodzi mi o kamery na terenie firmy . Będę wdzięczny za informacje . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna0601 Re: Instalacja monitoringu 20.09.12, 16:39 polecam WILMAT Wilkus- Matuszek Wrocław Obornicka tel. 71 325 98 79. Zakładali mi w domu ale terminowi i solidni. Odpowiedz Link
girardengo Re: Instalacja monitoringu 20.09.12, 20:40 Ja polecam naszą rodzimą firmę - nie trzeba szukać wcale daleko. NETPAK Firma również solidna i szybka. Od momentu zamówienia do realizacji - 3 dni. Są na miejscu, co nie będzie się wiązało z przyszłymi kosztami dojazdu w przypadku serwisu. Osoby pracujące znają się na robocie, byłem przy instalacji całego oprzyrządowania i wszystko szło im bez zabawy w instalację metodą prób i błędów. A niestety już miałem do czynienia z takimi fachowcami... Odpowiedz Link
kubicki.p Re: Instalacja monitoringu 20.09.12, 21:43 leon1209 napisał: > Poszukuję taniej i solidnej firmy zajmującej się instalacją monitoringu . Konkr > etnie chodzi mi o kamery na terenie firmy . > Będę wdzięczny za informacje . Witam serdecznie! Z przyjemnością podejmiemy się realizacji systemu monitoringu dla Państwa. Oczywiście konieczna jest wizyta techniczna w celu uzgodnienia szczegółów. Monitoring "zakłada" się do wielu celów, ale w 99% przypadków "taniość" jest wrogiem, który kosztuje bardzo dużo w późniejszym okresie - proszę o tym pamiętać. W przypadku zainteresowania proszę o kontakt na piotr@netpak.pl, lub telefon 782707367, w przypadku gdybym nie odbierał proszę o sms oddzwonię. Odpowiedz Link
pawell64 Re: Instalacja monitoringu 21.09.12, 07:18 nie ma taniej i solidnej. tak jak Piotrek napisał niska cena to wróg. Odpowiedz Link