bomba154 30.03.13, 21:20 witam,jaki jest dostepny internet na ulicy techników? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rostalski.l Re: internet 30.03.13, 23:57 Spróbuj bestgo.pl Madia4, czy jak oni się tam teraz nazywają, zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link
mieszkaniecki Re: internet Osiedle TBS 31.03.13, 11:28 A jaki mamy wybór dostawców internetu na nowym osiedlu TBS (ulice al.Wolności i Mieszka I) ? Odpowiedz Link
rostalski.l Re: internet Osiedle TBS 31.03.13, 14:18 mieszkaniecki napisał: > A jaki mamy wybór dostawców internetu na nowym osiedlu TBS (ulice al.Wolności i > Mieszka I) ? Dzień Dobry. np.: HiNet, patrz podpis z innych to tylko operatorzy komórkowi lub tpsa i netia. Odpowiedz Link
bomba154 Re: internet 31.03.13, 13:41 dokladnie sie zgadzam co do media4,a obecnie mni telecom. mam od nich internet i co chwile nie ma internetu,z tego co wiem to bestgo.pl ma na wiosne kłasc swiatłowody na ul techników,ale pewnie to potrwa troche jeszcze czasu. Odpowiedz Link
michalmos Re: internet 16.06.16, 14:17 Wiej od MNI ile sił w nogach. To są po prostu dziady. Zawsze lepszym rozwiązaniem będzie światłowód! Przecież oni nawet nie mają monitoringu stanu sieci w swoich biurach. Trzeba do nich się dodzwaniać i czekać, aż się ktoś zgłosi, albo na komunikat "przekierowujemy do głównego biura w Radomiu" Tam zaś dodzwonić się to cud(dzwonią z całej Polski). Najdłużej czekałem 6 godzin i się nie dodzwoniłem. Odpowiedz Link