leon1209 09.02.15, 20:19 Witam ! Jak w temacie - gdzie w J-L można nadać nie drogo paczkę ?. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bidford Re: Wysyłka paczki 09.02.15, 20:38 całkiem niedawno można było skorzystać z usług Poczty Polskiej. Odpowiedz Link
panjarekp Re: Wysyłka paczki 09.02.15, 20:42 Najlepiej i najtaniej poprzez aplikację Sendit.pl Zacząłem ją wykorzystywać poprzez Allegro. Zdziwiłem się jak tanio i wygodnie można wysłać paczkę. Samemu drukuje się list przewozowy z kodem kreskowym. I płaci przelewem. Dobra opcja jest też z wykorzystaniem paczkomatu inPostu. Odpowiedz Link
grzesiekura Re: Wysyłka paczki 11.02.15, 21:00 Co do inpost korzystałem z 3 razy i za każdym razem problemy z doręczeniem przez kuriera do paczkomatu czas dostawy poraźka. Polecam strefa paczki dpd ewentualnie poczta polska na bożka za pepco Odpowiedz Link
leon1209 Re: Wysyłka paczki 12.02.15, 09:22 Wysłałem za pośrednictwem punktu wysyłkowego na domkach przy Bożka - tanio bez problemu - polecam .Dzięki Odpowiedz Link