Dodaj do ulubionych

Zjazd forum?:P

19.03.06, 15:05
Nie zastanawia was czasem jak wygladaja ludzie z którymi rozmawiacie na forach? kim sa czym sie zajmuja? bo nie ukrywam że czasem mnie nęci..zobaczyć was...czy często mijam was na chodniku, i nawet nie zdaje sobie sprawy że Wy to Wy.
Obserwuj wątek
    • pataryna Re: Zjazd forum?:P 19.03.06, 15:16
      Ciekawi ciekawi, zwłaszcza, że tu u nas to w większości znalibyśmy się z
      widzenia. Ja od siebie mogę powiedzieć tyle, że przez net poznałam wielu
      znajomych i czesto sie spotykamy. Fajne są takie internetowe społeczności big_grin
      • matejkoo Re: Zjazd forum?:P 19.03.06, 15:54
        Ja znam tylko lidka2504 (chyba) i nikogo wiecejtongue_out a i bassrafala znam big_grin
        • lidka2603 Re: Zjazd forum?:P 19.03.06, 19:05
          skandal znasz mnie i nie pamiętasz mojego nicka? wstydziłbyś się!
          • matejkoo Re: Zjazd forum?:P 19.03.06, 19:53
            Wybacz padam na kolana"D
            • lidka2603 Re: Zjazd forum?:P 20.03.06, 12:48
              Zdecydowanie twierdzę,żę ja nie znam tego gościa.
        • yaro_si Re: Zjazd forum?:P 21.03.06, 07:38
          "Ja znam tylko lidka2504 (chyba) i nikogo wiecejtongue_out a i bassrafala znam big_grin"

fakt, ze rzadko sie tu udzielam, ale przyznam ze czytuje. jak mam cos do dodania, skomentowania, nie krepuje sie.
          no i fakt, ze sie znamy smile
    • fasoll Re: Zjazd forum?:P 19.03.06, 16:20
      Ja sie nie zastanawiam nad tym i wole nie wiedzieć z kim mam przyjemność. Co
      nie zmienia faktu, że w większości pewnie znamy się conajmniej z widzenia -
      jeśli o mnie chodzi to mam na myśli ludzi "z osiedla"smile
    • adamogo Re: Zjazd forum?:P 19.03.06, 18:24
      Trzeba tylko wybrać Pierwszego Sekretarza Generalnego i zorganizować Pierwszy Zjazd pod patronatem Wyborczejbig_grin Nie myślicie o tym, że my jako społeczność forum, zamiast komentować powinniśmy się wreszcie wziąść do robotybig_grin Za własne pieniądze zmienić wystrój poczty,zlikwidować przerwy w PKO,ponaprawiać automaty, wyremontować Biedronkę,załatać dziury w drogach, zbudować rondobig_grin A tak to tylko komentujemytongue_out.Towarzysze i obywatele Pierwszego Zjazdu Forumowiczów Jelcza-Laskowic, czas wreszcie wziąść sprawy w swoje ręce!
      • matejkoo Re: Zjazd forum?:P 19.03.06, 18:41
        Partia jest z Ciebie dumna Adamago..jak to przystało na demokracje jestem serkretarzemtongue_out
      • allcapone Re: Zjazd forum?:P 19.03.06, 20:16
        Ej, nikt nikogo nie zmusza do tego spotkania.
        Osobiście jestem ZA.
        Bo to ciekawy pomysł.

Tako rzekłem. HOWGH !
      • fk90 Re: Zjazd forum?:P 19.03.06, 21:37
        ...mhm..a ja powiem Ci jeszcze, że z tego naszego krytykowania ktoś ma kase tongue_out
        A napewno łatwiejsza robote. Bo zawsze jak mi w ręce wpada Powiatowa
        (Wiadomości Oławskie) to czytam cos zaczerpnietego z forum...
    • fk90 Re: Zjazd forum?:P 19.03.06, 21:34
      No ba! Tak się zżyliscie? Ech...a wie kotś coś o jasfinksie? Koleś przecież też
      był chyba troche związany w forum, nie?

8000 post MÓJ tongue_out
      • zohra Re: Zjazd forum?:P 19.03.06, 21:50
        No tak nie ma to jak żywy kontakt z drugim człowiekiemsmilete oczy , te gesty,
        mowa ciała...wink Jestem zasmile
        • matejkoo Re: Zjazd forum?:P 19.03.06, 22:19
          Zohra zgadzam siebig_grin
    • daox Organizujecie, czy dalej bedziecie gadac ;) 20.03.06, 09:10
      • matejkoo Re: Organizujecie, czy dalej bedziecie gadac ;) 20.03.06, 09:38
        Propozycje miesca i czasu? tylko żeby ktoś wpadł a nie...big_grin
        • pataryna Re: Organizujecie, czy dalej bedziecie gadac ;) 20.03.06, 10:42
          Obecność obowiązkowa tongue_outtongue_out
          W przeciwnym wypadku grozi trwałym usunięciem z listy forumowiczów big_grinDDD
    • gallen Re: Zjazd forum?:P 20.03.06, 11:50
      Prosze bradzo o to ja na wycieczce do Zakopanego smile

img155.imageshack.us/img155/3310/img03276eq.jpg
      ps. z forum prywatnie znam Imperatorke ( żadko bywa tutaj ale jednak)

• fk90 Re: Zjazd forum?:P 20.03.06, 14:35
        Moje zdjęcie jest w wizytówce tongue_out

Jeśli chodzi o ludzi z forum to ja osobiscie znam samego złożyciela big_grin
        respect wink
        • pataryna Re: Zjazd forum?:P 20.03.06, 15:14
          Pokazecie sie to zjazd sie nie odbedzie ;P
      • daox Re: Zjazd forum?:P 20.03.06, 15:08
        Mieszkam tu od urodzenia, ale cibie gallen pierwszy raz widze na swoje
        oczeta smile.
        Duze i ludne to nasze miasteczko sie zrobilo wink
      • lavendowa Re: Zjazd forum?:P 22.03.06, 07:43
        Tą Panią znam z widzenia, ale Ciebie nie za bardzo kojarzę, chyba za dużo
        siedzisz w domku?
        Pozdrawiam
    • kaja5013 Re: Zjazd forum?:P 20.03.06, 15:12
      Ja się nie piszę.Jak już sie spotkamy to nie będzie tak ciekawie.Pewnie i tak
      większość zna sie z widzenia.Zwłaszcza ci ktrzy mieszkają tu od urodzenia(tak
      jak ja).
      • adamogo Re: Zjazd forum?:P 20.03.06, 17:25
        Oj jak ja bym wrzucił swoje zdjęcie na te forum, to napewno nikt na zjazd by nie przyjechałtongue_out No ale co do zjazdu, to dla mnie trochę lepiej, że dużo osób jest tutaj anonimowych, i nikt ich nie zna.Zawsze wtedy ciekawiej.
        • zohra Re: Zjazd forum?:P 20.03.06, 19:41
          własnie, nie pokazujmy własnych fotek bo czar i magia tej tajemnicy
          prysnie...zapewne znamy sie z widzenia i nie sie zaskoczymy własna obecnosciasmile
          wiec przewertujmy kalendarz i ustalmy czas i miejsce akcjitongue_out
    • nokianin Re: Zjazd forum?:P 20.03.06, 20:20
      owszem, czasami się zastanawiam nad tym wszystkim; jednakże bycie anonimowym ma
      swoje zalety wink
      • petit7 Re: Zjazd forum?:P 20.03.06, 20:32
        Forum to nie fotka.pl
        Tu największe walory ma słowo pisane a nie aparycja.
        Nie myślcie, że jakiś brzydki jestem wink
        • nokianin Re: Zjazd forum?:P 20.03.06, 20:38
          racja, gallen zapodał link do swojego zdjęcia i zaczęło się smile a przecież
          dyskusja dotyczyła zobaczenia się na żywo smile co nie oznacza, że potępiam
          umieszczanie fotek na forum - jeśli ktos ma ochote to mnie to nie przeszkadza...
          • zohra Re: Zjazd forum?:P 20.03.06, 22:24
            A ja znam gallena z widzenia hehesmile
          • zohra Re: Zjazd forum?:P 20.03.06, 22:25
            Ciekawe, kogo jeszcze zobacze i sie milo zaskoczesmile? Fajne to nasz miasteczko i
            forumsmile
            • matejkoo Re: Zjazd forum?:P 20.03.06, 22:29
              babig_grin ja jestem ciekaw jak Ty wygladasz..bo mnie po jednym poście to ...ciekowość mnie jebig_grin
              • zohra Re: Zjazd forum?:P 20.03.06, 22:34
                hehehhee ach ta ludzka ciekawośc... napewno mnie znasz z widzeniatongue_out
            • lavendowa Re: Zjazd forum?:P 22.03.06, 07:54
              zohra napisała:

> Ciekawe, kogo jeszcze zobacze i sie milo zaskoczesmile? Fajne to nasz miasteczko
              i
              >
              > forumsmile
              Bardzo urocze to forum i chamstwo się nie szerzy bardzo mi się podoba
              • subik Re: Zjazd forum?:P 22.03.06, 10:44
                hmmmm lavendowa forum jest oki ale miasto to chyba przesada. Jest zbyt pusta,
                nudna, nawet majac na dworze 20 stopni C. to ani ducha nie widac miedzy blokami
                itd itp.
            • matejkoo Re: Zjazd forum?:P 18.04.06, 19:45
              Wiem że wtrącone;D ale zohra coś dlaCiebie July '06 Wroclaw, PL Będzie Satrianibig_grin nie wiem czy wieszbig_grin jest na jego stronie notka;D i to za FREE:d
        • lavendowa Re: Zjazd forum?:P 22.03.06, 07:51
          Tak to prawda. Magia pozostaje i zawsze więcej można powiedziećwink
    • zohra Re: do matejkoo 20.03.06, 22:37
      wink
      • adamogo Re: do matejkoo 21.03.06, 04:54
        Za tą ciekawość wszyscy równo w piekle wylądujecie!! razem ze mną oczywiścietongue_out
        • matejkoo Re: do matejkoo 21.03.06, 09:18
          a jakbig_grin
        • fk90 Re: do matejkoo 21.03.06, 21:59
          Oczywiscie. Jak się zjazd nie odbędzie, to i tak i tak się w piekle
          spotkamy tongue_out ;D
    • mamil Re: Zjazd forum?:P 22.03.06, 17:36
      tylko czy jak się ludzie spotkają, nie będą potem patrzeć na forum co kto pisze?
      Anonimowość daje pewien komfort
      • matejkoo Re: Zjazd forum?:P 22.03.06, 19:35
        Po czesci sie z Toba zgodze, poniewaz jedna jak zna sie człowieka wizualnie...wyrabia sie nieswiadomie jakies zdanie o tej osobie...zeminia sie do tej osoby podejscie bo jednak wyglad ma cos do powiedzenia. Ja sie nie kieruje w zyciu wygladem ani stereotypami ale jednak cos wtym jest. Wiec warto sie zastawnowic przed przystapieniem do spotkania forumbig_grin PozdrawiaM NIGer
    • pawluk1 Re: Zjazd forum?:P 22.03.06, 20:30
      Jak coś to dajcie znać!!! Ja się pisze!!! Mysle ze podczas jakiejs akcji
      społecznej moglibyśmy się zejść lub zjechac na rowerach z transparentem forum.

A moze utworzymy liste wyborczą do najbliższych wyborów samorządowych???
      Program wyborczy żywcem sciągnąć moglibyśmy z forum, z takim programem wygrana
      w naszych rękach!!! JAk coś to ja pisze się na skromnie mówiąc BURMISTRZA!!!
      SEKRETARZ JUŻ JEST to jeszcze brakuje wi-c burmistrzów i radnych smile)))))) !!!
      • matejkoo Re: Zjazd forum?:P 22.03.06, 21:05
        No ja moge być radnym....mała zarabiaja ..big_grin
    • paskudekk Re: Zjazd forum?:P 22.03.06, 21:32
      Ja powiem tak, ze w tym watku jak zwykle duzo halasu malo czynow. Dlatego
      proponuje nastepujace rozwiazanie. Spotkanie zainteresowanych proponuje na
      sobote na godzine 19 w Akwarium i juz. Bo jak tak dalej pojdzie to sie wszyscy
      zestarzejemy zanim sie spotkamy wink. W zwiazku z pojawiajacymi sie glosami (do
      ktorych zreszta sie przychylam) dotyczacymi anonimowosci proponuje, aby
      spotkanie odbylo sie na zasadach takich, ze podajemy swoje imie (na forum
      wszyscy zazwyczaj uzywaja innych nickow). Wtedy bedzie wilk syty i owca cala smile.
      Oczywiscie znajdzie sie zaraz kilka osob, ktorym termin nie bedzie pasowal, ale
      jesli mielibysmy ustalic termi ktory bedzie pasowal wszystkim to nigdy go nie
      ustalimy. Pomysl pasuje??
      A jest jeszcze tylko kwestia potencjalnego znaku rozpoznawczego. Sugeruje
      czerwona roze pomiedzy stronicami ksiazki smile Zartuje. Nie wiem co wymyslic.
      Moze ktos cos zasugeruje...
      • matejkoo Re: Zjazd forum?:P 22.03.06, 21:48
        No i pieknie (miałem biegać w sobotetongue_out) fakt żeby nie było sytuacji że podejdziemy do stolika zaczniemy gadać a na drugi dzień będzie..czemu Ty nie przyszedłeś..przecież byłembig_grin moze umówmy sie pod wejściem o 19 ktoś tam kogoś zna wiec..jakos sie pozbieramy.
        • paskudekk Re: Zjazd forum?:P 22.03.06, 22:08
          Moze byc przed wejsciem byle tylko nie padalo smile i wszyscy przyszli w okolicach
          19.
          A spotkanie wieczorem nic nie szkodzi bieganiu. Tylko idz biegac na tyle
          szybko, zebys przed 19 zdazyl wziac prysznic tongue_out
          • djmixer1 Re: Zjazd forum?:P 22.03.06, 22:40
            Tak, a na drugi dzień zapraszam do kościoła.
            Na propashow.
            • paskudekk Re: Zjazd forum?:P 22.03.06, 22:52
              Kolega miesza watki. Ciekawe po co? Skoro jest juz watek na ten temat to niech
              tak zostanie. A jak malo miejsca w tamtym watku to zapraszam na priva. Nie
              bedziemy nudzili postronnych. EOT
            • katka256 Re: Zjazd forum?:P 23.03.06, 09:19
              a po co ty chłopcze chodzisz do kościoła?skoro się wyśmiewasz to po co ci to tak
              zbędne bierzmowanie?nie chodź i koniec tematu.No i rzeczywiście nie mieszaj
              wątków!!!A ciebie jakoś nie chciałabym poznać w ogóle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka