Dodaj do ulubionych

pub Ryan / Al Capone ??

08.01.07, 18:52
Jak w temacie - Nie wiem jak teraz nazywa się ten bar, ale byłbym wdzięczny za
małą pomoc z nim związaną. Mianowicie chciałbym sie dowiedzieć kto jest
właścicielem tego lokalu i komu go aktualnie wynajmuje(kto go prowadzi)

I dodatkowe pytanie: Co sądzicie o tym miejscu?? jak wam sie podoba i czego mu
brakuje???

Z gory dzieki wielkie za pomoc
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • cygnus007 Re: pub Ryan / Al Capone ?? 08.01.07, 19:20
      Właścicielem lokalu jest niejaki ...i tu nie pamiętam w każdym bądź razie ten
      pan prowadzi sklep z odzieżą używaną na ulicy bodajże Piastowskiej - niedaleko
      weterynarza obok śmietników. A wynajmuje go żonie obecnie pracującego tam pana
      Mirosława - czasami kobietę też możemy spotkać w barze. Cena wynajmu lokalu to
      xxxx a umowę ma do końca czerwca 2007 także jak chcesz przejąć lokal to
      odpowiednio wcześniej, jakieś 2 miesiące, musiałbyś zgłosić się do właściciela.
      Informacja jest pewna chcesz znać cenę wynajmu lokalu oraz parę interesujących
      rzeczy pisz na maila.
      Co sądzimy o tym miejscu?? : Lokal jest dobrze zlokalizowany ale źle zarządzany
      i nie przemyślanie prowadzony. Zawsze służę radami jak chcesz to po prostu pisz.
      Pozdrawiam
      Pozdrawiam.
      • heymdall Re: pub Ryan / Al Capone ?? 09.01.07, 11:32
        .. Ryan/Al Capone to zupełnie niezły bar - zwłaszcza w zestawieniu z wystrojem sasiadującego Country - widoczny kontrast "in plus" .. ale jakoś do tego miejsca nie jestem przekonany - co prawda powinienem mieć sentyment ze względow osobistych .. ale nie chadzam tam .. smile
    • katka256 Re: pub Ryan / Al Capone ?? 09.01.07, 17:21
      Na samym początku chyba świetnie prosperował,a obecnie, codziennie mijając go
      minimum 2 razy, widzę że pustkami świeci.Osobiście byłam tam 2 razy:raz na
      początku jego kariery i było b.sympatycznie a drugi raz w ubiegłym roku późną
      wiosną.Ze znajomymi postanowilismy zjeść gyrosa to obsługa zrobiła nam awanturę
      niemal że aż 4 zestawy chcemy kupić i prawie się obrazili,że tyle muszą
      robić.Automaty do gry też jakoś psują nastrój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka