Dodaj do ulubionych

Faurecia JIT

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 19:29
Co myślicie o pracy w tym zakładzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: negative sex Re: Faurecia JIT IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.08.07, 22:05
      "tak wiele, za tak niewiele..."
    • Gość: Basia Re: Faurecia JIT IP: *.eranet.pl 16.08.07, 22:14
      Czy tam pracuje Daniel zwany Dziekanem ?
    • Gość: alro Re: Faurecia JIT IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.08.07, 14:34
      bez znajomosci ani rusz~!!!kolesiostwo i jeszce raz kolesiostwo!!jak
      masz plecy to odrazu zostaniesz team leaderem nawet bez
      doswiadczenia!
      • Gość: P Re: Faurecia JIT IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.08.07, 11:52
        Fiu fiu Panie arlo tylko jakim sposobem można zostać team leaderem skoro takiego
        stanowiska w JIT nie ma?:)

Się ubawiłem:)

P
        • Gość: Basia Re: Faurecia JIT IP: *.eranet.pl 18.08.07, 12:11
          Wszystkie Faurecie w Polsce to jeden wielki syf przynoszący tylko same straty ps: pozdrowienia dla Dziekanka
          • Gość: grojec Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 19:13
            Jestem za faurecia to wielki syf ludzie ktorzy maja plecy maja dobre stanowiska
            pracy i spore wyplaty.A my szare robole na produkcji zawsze mamy w plecy firma
            faurecia traci dobre imie widac to po ludziach ktorzy sie zwalniaja z tej firmy..
            • Gość: liderson Re: Faurecia JIT IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.08.07, 19:54
              a co w Faurecia nie ma team leaderow???
              • Gość: frames Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 20:14
                Faurecia syf polska syf to po co tu siedzicie przecież w anglii i
                irlandii tyle pracy tak poza tym potrzebują do reala auchana tesco i
                innych marketów w których płacą za leżenie na paletch tak to jest
                jak się skończyło szkołę na młynarskiej i nie chcą przyjąć na
                kierownika to już syf
                • Gość: jeden z roboli Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 00:53
                  Pracuje w tym zakładzie. Totalny wyzysk. Ludzie z tego zakładu
                  odchodzą a nowi nie wytrzymują i po jednym dniu rezygnują. Płaca
                  kiepska, jedynie co to można podnieść pensje nadgodzinami ale to i
                  tak nie jest 100% ponieważ, gdy zakład ma "postój"związany z brakiem
                  części lub gdy FORD robi problemy to są zabierane. Pół roku temu na
                  4 liniach pracowało po 12 osób ( pracowników Faurecii i pracowników
                  adecco)obecnie na liniach pracuje po 4 operatorów -
                  "twardzieli".Mamy jedną śniadaniową przerwe, gdzie wcześniej
                  mieliśmy dodatkowo dwie 5 minutówki.Kłopoty firmy nie widzi nawet
                  sam Dyrektor twierdząc że jest wszystko "OK". Problemem masowych
                  zwolnień nie intresuje się, twierdząc, że " będą następni". Kadra
                  współpracowników z " Akwarium", utaja wszystko bojąc się o stołek.A
                  jak jest gorąco to uciekają na górną Faurecie, gdzie mają dwa razy
                  tyle. Tak to jest właśnie w Faurecia JIT. Oby tak dalej to zwiną
                  halę i posadzą truskawki. Pozdrawiam wszystkich pracowników
                  produkcji i logistyki.
                • Gość: slaidy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 15:36
                  Nie kazdy moze sobie pozwolic na wyjazd do angli co niektorzy maja rodzine jak
                  nie wiesz co to znaczy to sprawdz w slowniku.Jeste za ze faurecia coraz bardziej
                  robi sie zakladem ktory traci dobra renome.
                  • Gość: frames Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 23:52
                    Gość portalu: slaidy napisał(a):

> Nie kazdy moze sobie pozwolic na wyjazd do angli co niektorzy maja
                    rodzine jak
                    > nie wiesz co to znaczy to sprawdz w slowniku.Jeste za ze faurecia
                    coraz bardzie
                    > j
                    > robi sie zakladem ktory traci dobra renome.

slaidy ja pracuję na frames-ach mam rodzinę i nie wybieram się do
                    anglii bo jak mam pracować za najniższą stawkę to wolę faurecię a
                    wkurza mnię pie.rzenie jak to żle się pracuje w farecji
                    • Gość: frames Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 23:55
                      z jednym się zgadzam FAURECIA TRACI DOBRĄ RENOMĘ
            • Gość: grojec Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 10:29
              Witam od dnia 17 wrzesnia w zakladzie faurecia jest zmiana zasu pracy od godziny
              6.00-14.00 14.00-22.00 22.00-6.00 moze ktos sie wypowie na ten temat bo ja
              jestem za wczesniejszym systemem pracy pozdrawiam pracownikow z grojca
          • Gość: gosc Re: Faurecia JIT IP: *.dialup.ice.no 24.08.08, 16:49
            Ciekawy jestem czy jest miejsce na tym swiecie gdzie pracowalo ci sie albo by ci
            sie pracowalo bez marudzenia.Wszystko to kwestia nastawienia a z twoim
            nastawieniem mysle ze mialbys wszedzie prze..e!
            • Gość: wałbrzych syf Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 19:39
              pracować to ja mogę za pieniądze a tutaj nigdzie nie płacą!!!!!!!
      • Gość: eb Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 12:59
        tyrałem w tym syfie jakiś czas to co sie działo pod koniec to istna parodia
        jeżdziłem na dwóch pociągach obsługiwałem cztery linie za kazdego kto sie
        niepojawił na drugi dzień tyrało sie bo niebyło ludzi kazali tyrać od 14 do 2
        rano bo ilosci mają duże i trzeba zostawać po godzinach w nocy,za nadgodziny
        płacili po dwóch miesiącach praktycznie na pięciu stanowiskach kazali
        zap........ za śmieszne grosiki jakie się płaci w tej poj...... strefie białych
        mużynów premie zabrali zero podwyżek na tym skończyłem współprace z strefką
        parodią prawdziwego zakładu to tyle
      • Gość: mamamam Re: Faurecia JIT IP: *.hotnet.cz 24.11.08, 19:49
        to prawda. wiem z doswiadczenia. ja pracuje rok na kontroli a
        dziewucha ktora wkupila sie w laski gabliderki po miesiacu stala sie
        druga gabliderka...
    • Gość: aghatka Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 23:04
      jestem pracownikiem Inter Groclin Auto z siedzibą w Karpicku.Jest to zakład w
      którym są szyte poszycia do foteli samochodowych dla min.Faurecii.
      U nas tez jest wyzysk na maxa,jeśli nie chodzi się na dodatkowe
      godziny(szwalnia)to wypłata jest w wysokości najniższa krajowa a 800 zł
      Najbardziej bawią mnie "audyty"ważniaków z Faurecii.Wpadną tacy na halę
      fikcyjnie zapełnioną szwaczkami na czas audytu i wierzą że jest pełna obsada,a
      jak tylko opuszczają halę i zakład to liczebność szwaczek wraca
      do"normalnego"stanu a to jest ok.40 % tego co oni naliczyli.Kontrakt na Poszycia
      do Laguny jest zagrożony a nas wciskają kit na potegę że jest pełna obsada.Ja
      się pytam,Gdzie?
      Ludzie się zwalniaja bo tu prędej przyrośniemy do krzeseł i maszyn niż podniosą
      nam pensje ponad najniższą krajową.
      A pan Drzymała udaje że wszystko jest super ok tylko bydlo jest glupie że
      odchodzi z zakładu.
    • Gość: Marcin Re: Faurecia JIT - Faurecia UK IP: 78.86.129.* 04.09.07, 03:49
      Witam. Mam okazje pracowac w Faurecii w Wielkiej Brytanii, w Sunderlandzie.
      Robimy tutaj glownie pod Nissana i Honde, wykladziny i wypelnienia z pianek.
      Przez rok trzeba robic przez Adecco za 8£, po roku dostaje sie kontrakt i
      9,10£brutto na godzine. Nadgodziny 11£ a w niedziele 14£. Za ciezko nie jest,
      jedna 30 min przerwa, normy sa wysokie ale przewazni sie ich nie wyrabia,
      managerowie (zwlaszcza z Francji) zrzedza i na gadaniu sie konczy, z pracy sie
      za to nie wylatuje. Pozdrawiam pracownikow Faurecii z Polski. Nie dajcie sie
      zabojadom.
    • Gość: danielekpl Re: Faurecia JIT IP: *.mayhem.net.pl 12.09.07, 20:10
      Faurecia JIT to bajka w porównaniu a Faurecia Frames- szczególnie
      projekt b6/b7 kto to prrzeżył to wie o czym mówię
      pozdro
      • Gość: dfh Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 23:18
        dali nam podwyrzke 15% ale odjeli 8% premi dobre co nie wiem czy sie
        smiac czy plakac
        • Gość: pozdro Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 16:50
          Ja tam się śmieję z głupoty naszego kierownictwa widocznie za mało
          osób się zwolniło aby dotarło do nich że teraz liczy się ten
          pracodawca który więcej płaci a TOYOTA znów przyjmuje i nieźle płaci
          już nawet w c~reyfsie nie ma ludzi do pracy BUUUUHAHAHA!!!
      • Gość: u Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 23:21
    • Gość: xxx Re: Faurecia JIT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 17:07
      nie tylko jit z wielu faureci dostalo takie podwyzki
    • Gość: xxx Re: Faurecia JIT IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.10.07, 22:53
      Beznadziejny zakład. Kolesiostwo i brak szacunku dla pracownika.Nikt nie
      przejmuje się tym że ludzie się masowo zwalniają Z powodu miernych zarobków.Za
      to administracja się rozrasta i produkuje się tony pappierów.Zakład kompletnie
      stracił renomę
    • Gość: Pracownik Re: Faurecia JIT IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.07, 15:35
      Praca w tj firmie to porazka,pelno tablic i papierkowej roboty.Kto
      pracuje to wie,wykresy ,tabelki i pelno darmozjadow do tej roboty.A
      pracownikami, ktorzy produkuja fotele to nikt sie nie
      przejmoje,ludzie masowo sie zwalniaja nikt dlugo tu nie wytrzymoje.A
      dyrekcja ma wszystko w dupie,nawet nie wiedza ile pracownik
      zarabia.Audyty to tylko na pokaz,i terz papierki i wykresy a
      pracownik sie nie liczy.TO OBOZ PRACY.
      • Gość: pracownik faurecii Re: Faurecia JIT IP: 82.100.0.* 01.08.08, 21:55
        A czy ktos wogule zdawal sobie sprawe z pracy w biurze w faurecii?
        Jak przed idiotow co pochlali i nie poszli do pracy na drugi dzien wali sie cala
        wysylka i groza zwolnienia?
        potem dochodzi do tego ze ktos zastepuje innego i tak dalej.
        na produkcji jest stres i ciezko ale w biurze nie przelewa sie. ciazy na nas
        wieksza odpowiedzialnosc jak na pracownikach fizycznych.
        moze place sa wyzsze jak na produkcji ale... nadgodziny nie platne, no i tez
        mamy rodziny, kredyty...
        • Gość: logistyk Re: Faurecia JIT IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.10.08, 14:58

Ja już nie pracuję w tym obozie lecz na własne oczy widziałem jak panie z biura
          ciężko pracują , szlag by je trafił . Czy ktoś z produkcji ma czas na papieroska
          o dowolnej porze , lub 1,5 godziny na śniadanie ( sam czekałem w biurowcu na
          kadrowe ) . Jak tak im ciężko zapraszamy na dół zobaczymy jak szybko będą zmykać .
      • Gość: Wojciech J. Re: Faurecia JIT IP: *.opera-mini.net 15.08.08, 20:12
        Witam, tak sobie z nudów przeglądam i proszę. Otóż ku przestrodze. Pracowałem odszedłem i nie zapomnę. Obóz zagłady. Pozdrowienia dla komina nr 3. Walić kamlotem w ścianę :D
      • Gość: Witek Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 18:29
        a kto teraz będzie robił robotę papierkową ale nie w godzinach pracy
        bo całe 8 godzin trzeba byc na produkcjii pilnować porządku
    • Gość: marin Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 00:32
      już nawet kierowników pomału szlak trafia i zaczynają ginąć.
      • Gość: Grojec Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 12:30
        Zwolnilem sie tydzien temu z tej firmy zarabialem 1600 a do reki mialem 1430
        zl.za ta kase niech pracuja ukraincy wielki burdel jest w tej firmie
    • Gość: polo Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 19:55
      co sie dzieje ze strajkami w tym zakładzie?? bo ja słysze o
      strajkach dopiero po fakcie wiec jak mam sie niby dołączyć? ludziska
      myślcie głową a nie..... najpierw dajcie wszystkim znać a potem do
      boju a nie wszystko robicie od dupy strony..
      • Gość: laki Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 00:04
        Total syf kolesiostwo na maxa reka reke myje Masz plecy masz prace nie masz to out.
        • Gość: Daro Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 00:06
          Porazka jak masz "kolegow" to robisz ostatnio na GG dostalem oferte chcesz pracowac w Faurencji ?? zaplac 1600zl a my ci zalatwimy. To chyba mowi wszystko...
          • Gość: Elo Re: Faurecia JIT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.07, 17:58
            to ja cie poprosze o ten numer gg z ktorego taka oferta wyszla
            • Gość: Grojecki obuz Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 22:46
              Tu macie link z filmikiem z solidarnosci jak byla w grójcu w tym obozie pracy a
              ten obuz pracy zrobil Pan Boleslaw.S.
          • elo072 Re: Faurecia JIT 10.02.08, 23:41
            ciekawe kto by był na tyle po..y zeby płacić za załatwienie roboty w obozie
            pracy mi jaki by dopłacili 10000 zł i miesiecznie 5000 zł to nasrał bym im do
            tych smierdzących ryji i ich wyśmiał
    • Gość: link do protestu Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 08:38
      www.wrzuta.pl/film/63mPLjq0cd/grojec_protest_faurecia
    • Gość: maziasty Re: Faurecia JIT IP: 82.160.195.* 27.05.08, 13:07
      Witam forumowiczów, mam do Was prośbę , chciałbym skontaktować się z osobą
      odpowiedzialną za zakupy. Innymi słowy mam ciekawą oferte dla Waszej firmy tylko
      nie wiem do kogo z nia uderzyć.oferta dot wózków, regałów magazynowych itp.
      Prosze o pomoc. moj email gslukasz@wp.pl
      • Gość: oferta Re: Faurecia JIT IP: *.chello.pl 29.05.08, 22:54
        Skontaktuj się z regionalnym zakupowcem, panem Tomaszem Telegą.
        mail tomasz.telega@faurecia.com
        • Gość: pracownik jit Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 19:41
          witam jestem pracownikiem tego zakładu jest tu naprawde ciężko i
          płace słabe tyle na ten temat
          • Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 22:44
            nie ma tragedii, fakt uklady ukladziki ale to chyba wszedzie tak działa, no i
            lekka psychoza poza tym OK
            • Gość: Filip Faurecia frames IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.08, 21:12
              Nareście coś drgneło. Rozpie....ją ten burdel zwany FTE. Koniec
              kariery kupczyka. Szczury uciekają pierwsze - szukał pracy w
              Interglasie i dostał kopa. Pewnie i jego blond (przechodzona)
              panienka też spadnie z mistrza.To ewenemet pielęgniarka mistrzem w
              takim zakładzie (mistrzem ale w czym ?)Tak stara a jeszcze klęka
              przed drzwiami do każdego sklepu - gdzie pisze ,,ciągnąć" Pewnie
              swoich kapusi upnie gdzieś. Dwóch pierwszych wysłał do Niemiec a
              mieli jechać chłopaki od nas. Ciężko pracowali na wyjazd i co?
              Jeszcze kapusie górą! cdn.
              • Gość: hassan2 Re: Faurecia frames IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.08, 15:23
                prawda
            • Gość: je Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.10, 18:33
              jest tragedia
    • Gość: ueihwetuhwejfrwej Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.08, 23:15
      wy h...e zajebane sram na wsza zajebana fabryke traktujecie ludzi jak smieci tyle
      o faurencj jit
      • Gość: japoniec Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.08, 18:00
        W Jitcie jest bardzo miła pani ta co siedzi za ladą przy wejsciu.
        Taka sekretarka czy cos tam. A w gornej siedza dwie nadęte
        makolągwy :P
        • Gość: on pociągi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:01
          Cześć mam sprawe czy praca na pociągach w faurenci jest fajna i co tam sie robi
          • Gość: były jitowiec Re: pociągi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:13
            tak zaje.bista zwłaszcza jak zap.ierdalasz na wszystkich sam za 1000 zł
    • Gość: pracownik w UK Re: Faurecia JIT IP: *.range86-132.btcentralplus.com 22.10.08, 22:11
      Witam.
      Pracuje w Faurecji w Sunderland w UK i nie narzekam. Mam 9.58 funta / h nadgodziny razy 1.5 niedziele razy 2. Ide w niedziele na 12h i mam 140f do lapy. Bez problemu mozna zarobic 1500f. Wyzysku nie ma. Jak juz wczesniej kolega Marcin wspomnial targety sa wysokie ale i tak malo kto z pracowników się nimi przejmuje. Jedyny problem to gruba francuska szefowa ktora przyslali zeby wyciagnela fabryke z dolka finansowego i nowy kierownik tez z francji, ktory podobno pracowal w ktoryms z polskich zakladów. Cedrick - kutas. Poza tym ok.
      • gromboy Re: Faurecia JIT 05.01.09, 02:38
        zzz
        • gromboy Re: Faurecia JIT 05.01.09, 02:39
    • Gość: .... Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 13:19
      jeszcze nie zwalniają????
      • Gość: Lechosław Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 18:21
        JIT kończy karierę zamyka wrota i zwalnia wszystkich na dobre
        a ja zaraz zawitam na górną Faurecie

Pozdrawiam kochani i mądrzy i niezastapieni Faureciowicze:)
        • Gość: do lechosława Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 10:43
          kiedy zwalniają i zamykają ?????
          • Gość: góral Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 11:24
            W JIT fajna jest ta babka sekretarka co siedzi za ladą przy wejsciu
            do zakladu :)
          • Gość: Lechosław Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 22:39
            w Maju
    • Gość: do lechosława Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 01:08
      26 osób zwolnili od przyszłego tygodnia jedna zmiana.....
      • Gość: do lechosława Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 22:44
        hej kolo umowa z fordem do 2010 nie mogą zamknąć zakładu skąd te info??????
        • Gość: Lechosław Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 18:51
          Jak nie zwalniaja skoro wszyscy uciekaja z zakładu do Faurecii górnej
          Całe kadry w górnej wymienili i przyszły osoby z Jita i kierownik te
          pryechodyi na grnArtur Apolinar............
          • Gość: duszek Re: Faurecia JIT IP: *.gprs.plus.pl 25.01.09, 12:22
            A skad ta informacja ze artur ucieka na gorna?
            • Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 10:39
              pożyjemy zobaczymy, ale ogolnie niezłe ploty na tym forum
            • Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 10:53
              no cóż trzeba kolejną intryge uknuć- ja nic wam nie chce mówić ale dzisiaj w
              nocy podjadą tiry i wywożą całą fabryke, w poniedziałek trzeba bedzie hale
              rozebrać są jacyś chętni
              • Gość: ... Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 11:14
                Ale sie wystraszylam! zaje....isty jestes.Trudnowywioza to wywioza ,
                a ty masz juz srubokret?
                • Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 20:06
                  tak mam cały komplet --made in china--,i nie wk....j mnie bo zaczynasz mnie wk.....ć
                  • Gość: Niewolinik Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 23:54
                    Prawda jest taka dzisiaj są , juto ich nie ma coś wiem na ten temat ,a wy jak
                    chcecie to się dalej wyzywajcie ,pracowałem tam i wiem co to znaczy zyski
                    pozdrawiam Jit to był fajny zakład.
                  • Gość: ... Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 00:00
                    Jestes bardzo nie wychowany i tyle! a co mi zrobisz ?
                    • Gość: ... Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 00:02
                      Do tutejszego! sadzac po twojej wypowiedzi to mysle ze jestes nie
                      zrównowazony psychicznie.
                      • Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 09:23
                        ja niezrównoważony?? w życiu a Tobie co zrobie? wbije śrubokęt- made in china-
                        zapewne nawet do tego sie nie nadaje bo kosztował 1zł hehe, dobra nie ma co sie
                        kłucić, my tu mamy o faureci plotkować a jak sie chcesz kłucić to nie tutaj
                        • Gość: ... Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 11:51
                          Alez skad! klócic sie nie zamierzam, w tych czasach trzeba byc
                          solidarnym!
                          • Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 18:00
                            załóżmy solidarność2 i do boju:)
                            • Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 00:45
                              sorki za poczucie humoru, sytuacja w naszych zakładach faureci wcale nie jest
                              dobra każdy wie, trzeba robic swoje i tyle i czekac na lepsze czasy. Dla
                              rozluźnienia polcem quiz: Pracuje w jednym z zakładów faureci-
                              • Gość: jitek Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 22:03
                                dariusz d, gdzie moje nagrody?
                                • Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 10:36
                                  Jitek -pudło-do zwolnienia
                                  • Gość: gość Re: Faurecia JIT IP: *.greenlan.pl 26.04.09, 19:48
                                    W JICIIE było okej dopóki niepojawiła się kierowniczka Logistyki.
                                    Która paczy tylko na siebie i swoje zyski.A ludzi ma głęboko gdzieś.
                                    Pozatym praca była spoko i ludzie w miare okej.
                                    pozdrawiam kolesi z logistyki w JIT.
                                    • Gość: BIAŁY MURZYN Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.09, 13:24
                                      Faurecia Jit-kiedyś było w miarę ok!dzisiaj tragedia!Przydałaby się
                                      Państwowa Inspekcja Pracy!Mieli by co tam robić!
                                      • Gość: no frajers Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 14:04
                                        tam też do jita przyjmują przez trankwalder za 1000 zł umowa na miesiąc pojeby!!!
                                        • Gość: cccc Kolega z Framsów IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.05.09, 20:41
                                          Widze że u was to samo gó.... Do nas przyszli wasi kolegdzy których
                                          keller ciągnie za swoim ogonem. U was też zachowywali się jak
                                          skończone chamy i debile ?
                                          • Gość: ferdek Re: Kolega z Framsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 14:36
                                            To sa dwa dupolizy.Wchodzili w dupe panu de de i apolinarowi wiec ich wzieli ze soba.Uwaga bo oni kapuja!!!
                                            • Gość: wójek Dobra Rada Re: Kolega z Framsów IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.09, 22:39
                                              niech kapuja
                                              ale w drodze do domu z pracy jest juz ciemno i można nabić sobie
                                              porządnego guza!!!!
                                              więc lepiej ostrożnie ...........
                                          • Gość: Jit kit :D Re: Kolega z Framsów IP: *.opera-mini.net 25.05.09, 00:12
                                            Panowie nie ma o czym mówić. Przepracowałem prawie dwa lata. Kupę czasu za killera (w sumie to on razem z anonimowym alkoholikiem) doprowadzili "standardy na zakładzie do porządku" czyli ludzie na liniach padali jak muchy po czym się sami zwalniali. TT wyśrubowane do maksimum. Trzeci rząd (krytyczny dla istnienia firmy) przycisneli do ściany jak bardzo tylko mogli. Jeszcze ten kretyn glid k jak kamień zwany stalinem. Misiek super gość ale za alkoholika też odpały zaczął mieć. Terror na białych murzynach. Ludzie skaczący jak małpki w białych uniformach. Trzymajcie się chłopcy i strzeżcie się akwarium.
                                            • Gość: Zbych Re: Kolega z Framsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 19:37
                                              A dalej "stalin" naciaga firme na koszty zwiazane z telefonem sluzbowym?Rozmowy z kolesiami i z zona itp.?Dyrektorze zobacz bilingi!Jest krysys!!!
                                              • Gość: frames banda z jita IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.09, 08:09
                                                Kto to jest stalin i o co kamman z tym akwarium??????
                                                • Gość: Akwarium -- miejsc Re: banda z jita IP: *.opera-mini.net 20.06.09, 10:23
                                                • Gość: banda z jit Re: banda z jita IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.09, 15:51
                                                  Wielki guru trzeciego rzędu imię znane:-)
                                                  • Gość: banda z jit podwyżki IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.09, 17:50
                                                    Czy orientujecie sie ile procent podwyzki dostaniemy slyszalem od 8-12% i wielki
                                                    ekwiwalent za pranie:-)
                                              • Gość: JA Re: Kolega z Framsów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.10, 12:40
                                                Jak to jest w pojebanej firmie panie kierowniku ze czlowiekowi cos sie stanie w pracy a sku...syn Grzebny z A/B przez 45 nimut odmawia wezwania karetki noze h...owi trzeba polamac nogi i tez odmowic pomocy co..............Grzebny zacznij studiowac kodeks pracy bo ludzie juz niedlugo zloza wniosek do inspekcji
                                                • Gość: sereye Re: Kolega z Framsów IP: *.atgsatel.pl 18.08.10, 00:33
                                                  A ja do Was mam takie małe pytanko - skoro tak pier..licie na tę
                                                  firmę to po co w niej pracujecie. Ja jestem wolnym słuchaczem (
                                                  pracuję w innej firmie) i pewnie te wszystkie komentarze pochodzą od
                                                  ludzi z troszkę wyższych stanowisk , którzy czegoś się dochłapali
                                                  (pewnie przez znajomości , bo w innych warunkach to nawet nie
                                                  dałabym im swojego rowu wylizać) Co wy kut..y potraficie oprócz tego
                                                  że jak ktoś z zagranicy przyjedzie to by polak polaka zaj..ał na
                                                  miejscu. Dla mnie i dla tych co Mi o Was opowiadli to (bez kitu)
                                                  życzymy wam szczerze - czystego sumienia i dobrego serca. Poprawcie
                                                  się bo koniec idzie!!!!!!!!!! A WY KUR.Y Z PIGA..KA NIE BĘDZIECIE
                                                  MIELI WYKRĘTU. Jeśli do tej pory robiliście szwab.m i żaboj..ą loda
                                                  to bądźcie pewni NAM TEŻ BĘDZIECIE ROBIĆ. Coniektórzy mają w tej
                                                  kwestji dzionki policzone. Pozdrawiam. Endriu
                                                  Laaeeeppeeaaar.PSEUDO>> Domyśl się ch.ju!!!
                                      • Gość: jurek Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 14:42
                                        Czy to prawda że są plany zamknięcia zakładu do grudnia i że będą zwolnienia?pozdrawiam
                                        • Gość: NIE Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 20:46
                                          NIE
                                          • Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 09:49
                                            powiem więcej- są przyjęcia
    • Gość: ... Re: Faurecia JIT IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.07.09, 17:55
      HURRA!!! nie ma kryzysu u nas
      • Gość: zainteresowany Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.09, 22:19
        co sadzicie o Kalinie Kow..... która pzreszła na górna Faurecie
        prosze o opinie
        • Gość: aa Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.09, 19:27
          Okropna nie jazaca babka i strasznie przemadzala.gdyby nie anonimowy alkoholik
          to by inaczej piszczala.powodzenia na gornej i oby wiedziala chociaz co sie
          produkuje itd a nie tylko szukala miejsca na fajke i gadanie non stop przez telefon.
          • Gość: vvv Re: Faurecia JIT IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.07.09, 20:58
            Cwaniara jakich mało. Czuje że ma plecy A.A i wykorzystuje to.
            • Gość: aa Re: Faurecia JIT IP: 62.159.242.* 14.07.09, 10:53
              ?
              • Gość: aa Re: Faurecia JIT IP: 62.159.242.* 15.07.09, 06:14
                witam
                czy w waszym zakladzie nie pracuje na magazynie Mariusz M. ?
                jaki z niego magazynier-jesli tamn pracuje?
                prosze o odpowiedz-dzieki
      • Gość: aa Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.09, 19:25
        Jesli trzeci rzad bedzie pracowac dluzej niz 24 na dobę;-)to fairma zarobi ale
        nie pracownicy.Zajada nas....
        • Gość: nnn Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.09, 18:52
          Szykujmy się na zwolnienia...
          Likwidacja zmiany...
          • Gość: nnn Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.09, 17:59
            Zwalniaja ludzi naprawde potrzebnych z produkcji i biur.
            Ciekawe jak bedzie wygladac wigilia?
            Z biura w pierwszej kolejnosci bym wywalil wiolke ktora nic nie robi tylko
            siedzi non stop albo na allegro lub chodzi na fajke!!!
            A nie ludzi zwiazanych scisle z produkcja i produktem....
            • Gość: Operator Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 23:34
              I co ci to da przyjdzie następna i co ????
              Pracowałem tam wigilia zawsze była tam extra
              Twoje zdanie się nie liczy tylko zyski
              Jeśli Maharadża tam pracuje jeszcze tam to go pozdrawiam i pozostałych pracowników .

• Gość: Bushido Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 08:47
                Do roboty!!! Zwłaszcza jeden Pan ;) z Genk jak jeszcze tam pracuje tak Krzysiu.R
                właśnie Ty. Całej załodze życzę wesołych, spokojnych świąt oraz szczęśliwego
                nowego roku 3majcie się i nie dajcie!!!
                • Gość: nnn Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.12.09, 14:46
                  juz poleciały pierwsze glowy na produkcji??
                  Dotarla wiadomosc noworoczna?
                  • Gość: Bryza Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 18:45
                    No polecialy ://// Jeb@ne agencje pracy!!! :////

Nie wiecie kiedy znowu beda przyjecia?
                • prawdziwy.gienek Re: Faurecia JIT 08.06.10, 21:00
                  siemka a pracuje tam jeszcze aneta b..
          • Gość: O.wrote Re: Faurecia JIT IP: 94.254.208.* 22.12.09, 10:51
            Witam, nie tak dawno słyszałem, że przyjmują przez podfirmę. Teraz czytam, że
            likwidują zmianę (o ile to prawda - w przypadku tego forum rzadko). Mają
            przedziwną taktykę w tej firmie. Zmniejszają liczbę pracowników bezpośrednio
            produkcyjnych na bardzo krótki okres 2-3 miesięcy by potem znowu szukać chętnych
            do pracy. Przychodzą nowi trzeba ich szkolić. A to już koszt.

Pozdrowienia :)
            • Gość: aasdqwe Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.10, 19:27
              A Wy ludzie w ogóle wiecie, co oznacza skrót JIT?! Jeżeli nie, to
              oświecę Was: JIT = Just in Time. Termin często stosowany w logistyce
              zaopatrzenia.
              • Gość: skandal Re: Faurecia JIT IP: *.swidnica.mm.pl 28.03.11, 16:22
                ten skrót to: jebać i tyle
    • Gość: azko Re: Faurecia JIT IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.10, 23:56
      niezły
      • Gość: do nnn Re: Faurecia JIT IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.01.10, 21:34
        Andrzejku wiadomość dotarła, ale Twojego smrodu nikomu nie brakuje...
        Mógłbyś się umyć od czasu do czasu !
    • Gość: skandal Re: Faurecia JIT IP: *.swidnica.mm.pl 07.10.10, 06:01
      Witam,czuję ból i żal ,że obozy pracy takie jak ten powstały w polsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka