Gość: GOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 19:29 Co myślicie o pracy w tym zakładzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: negative sex Re: Faurecia JIT IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.08.07, 22:05 "tak wiele, za tak niewiele..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Faurecia JIT IP: *.eranet.pl 16.08.07, 22:14 Czy tam pracuje Daniel zwany Dziekanem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alro Re: Faurecia JIT IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.08.07, 14:34 bez znajomosci ani rusz~!!!kolesiostwo i jeszce raz kolesiostwo!!jak masz plecy to odrazu zostaniesz team leaderem nawet bez doswiadczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Faurecia JIT IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.08.07, 11:52 Fiu fiu Panie arlo tylko jakim sposobem można zostać team leaderem skoro takiego stanowiska w JIT nie ma?:) Się ubawiłem:) P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Faurecia JIT IP: *.eranet.pl 18.08.07, 12:11 Wszystkie Faurecie w Polsce to jeden wielki syf przynoszący tylko same straty ps: pozdrowienia dla Dziekanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grojec Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 19:13 Jestem za faurecia to wielki syf ludzie ktorzy maja plecy maja dobre stanowiska pracy i spore wyplaty.A my szare robole na produkcji zawsze mamy w plecy firma faurecia traci dobre imie widac to po ludziach ktorzy sie zwalniaja z tej firmy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liderson Re: Faurecia JIT IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.08.07, 19:54 a co w Faurecia nie ma team leaderow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frames Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 20:14 Faurecia syf polska syf to po co tu siedzicie przecież w anglii i irlandii tyle pracy tak poza tym potrzebują do reala auchana tesco i innych marketów w których płacą za leżenie na paletch tak to jest jak się skończyło szkołę na młynarskiej i nie chcą przyjąć na kierownika to już syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z roboli Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 00:53 Pracuje w tym zakładzie. Totalny wyzysk. Ludzie z tego zakładu odchodzą a nowi nie wytrzymują i po jednym dniu rezygnują. Płaca kiepska, jedynie co to można podnieść pensje nadgodzinami ale to i tak nie jest 100% ponieważ, gdy zakład ma "postój"związany z brakiem części lub gdy FORD robi problemy to są zabierane. Pół roku temu na 4 liniach pracowało po 12 osób ( pracowników Faurecii i pracowników adecco)obecnie na liniach pracuje po 4 operatorów - "twardzieli".Mamy jedną śniadaniową przerwe, gdzie wcześniej mieliśmy dodatkowo dwie 5 minutówki.Kłopoty firmy nie widzi nawet sam Dyrektor twierdząc że jest wszystko "OK". Problemem masowych zwolnień nie intresuje się, twierdząc, że " będą następni". Kadra współpracowników z " Akwarium", utaja wszystko bojąc się o stołek.A jak jest gorąco to uciekają na górną Faurecie, gdzie mają dwa razy tyle. Tak to jest właśnie w Faurecia JIT. Oby tak dalej to zwiną halę i posadzą truskawki. Pozdrawiam wszystkich pracowników produkcji i logistyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaidy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 15:36 Nie kazdy moze sobie pozwolic na wyjazd do angli co niektorzy maja rodzine jak nie wiesz co to znaczy to sprawdz w slowniku.Jeste za ze faurecia coraz bardziej robi sie zakladem ktory traci dobra renome. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frames Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 23:52 Gość portalu: slaidy napisał(a): > Nie kazdy moze sobie pozwolic na wyjazd do angli co niektorzy maja rodzine jak > nie wiesz co to znaczy to sprawdz w slowniku.Jeste za ze faurecia coraz bardzie > j > robi sie zakladem ktory traci dobra renome. slaidy ja pracuję na frames-ach mam rodzinę i nie wybieram się do anglii bo jak mam pracować za najniższą stawkę to wolę faurecię a wkurza mnię pie.rzenie jak to żle się pracuje w farecji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frames Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 23:55 z jednym się zgadzam FAURECIA TRACI DOBRĄ RENOMĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grojec Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 10:29 Witam od dnia 17 wrzesnia w zakladzie faurecia jest zmiana zasu pracy od godziny 6.00-14.00 14.00-22.00 22.00-6.00 moze ktos sie wypowie na ten temat bo ja jestem za wczesniejszym systemem pracy pozdrawiam pracownikow z grojca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Faurecia JIT IP: *.dialup.ice.no 24.08.08, 16:49 Ciekawy jestem czy jest miejsce na tym swiecie gdzie pracowalo ci sie albo by ci sie pracowalo bez marudzenia.Wszystko to kwestia nastawienia a z twoim nastawieniem mysle ze mialbys wszedzie prze..e! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzych syf Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 19:39 pracować to ja mogę za pieniądze a tutaj nigdzie nie płacą!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eb Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 12:59 tyrałem w tym syfie jakiś czas to co sie działo pod koniec to istna parodia jeżdziłem na dwóch pociągach obsługiwałem cztery linie za kazdego kto sie niepojawił na drugi dzień tyrało sie bo niebyło ludzi kazali tyrać od 14 do 2 rano bo ilosci mają duże i trzeba zostawać po godzinach w nocy,za nadgodziny płacili po dwóch miesiącach praktycznie na pięciu stanowiskach kazali zap........ za śmieszne grosiki jakie się płaci w tej poj...... strefie białych mużynów premie zabrali zero podwyżek na tym skończyłem współprace z strefką parodią prawdziwego zakładu to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamamam Re: Faurecia JIT IP: *.hotnet.cz 24.11.08, 19:49 to prawda. wiem z doswiadczenia. ja pracuje rok na kontroli a dziewucha ktora wkupila sie w laski gabliderki po miesiacu stala sie druga gabliderka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghatka Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 23:04 jestem pracownikiem Inter Groclin Auto z siedzibą w Karpicku.Jest to zakład w którym są szyte poszycia do foteli samochodowych dla min.Faurecii. U nas tez jest wyzysk na maxa,jeśli nie chodzi się na dodatkowe godziny(szwalnia)to wypłata jest w wysokości najniższa krajowa a 800 zł Najbardziej bawią mnie "audyty"ważniaków z Faurecii.Wpadną tacy na halę fikcyjnie zapełnioną szwaczkami na czas audytu i wierzą że jest pełna obsada,a jak tylko opuszczają halę i zakład to liczebność szwaczek wraca do"normalnego"stanu a to jest ok.40 % tego co oni naliczyli.Kontrakt na Poszycia do Laguny jest zagrożony a nas wciskają kit na potegę że jest pełna obsada.Ja się pytam,Gdzie? Ludzie się zwalniaja bo tu prędej przyrośniemy do krzeseł i maszyn niż podniosą nam pensje ponad najniższą krajową. A pan Drzymała udaje że wszystko jest super ok tylko bydlo jest glupie że odchodzi z zakładu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Faurecia JIT - Faurecia UK IP: 78.86.129.* 04.09.07, 03:49 Witam. Mam okazje pracowac w Faurecii w Wielkiej Brytanii, w Sunderlandzie. Robimy tutaj glownie pod Nissana i Honde, wykladziny i wypelnienia z pianek. Przez rok trzeba robic przez Adecco za 8£, po roku dostaje sie kontrakt i 9,10£brutto na godzine. Nadgodziny 11£ a w niedziele 14£. Za ciezko nie jest, jedna 30 min przerwa, normy sa wysokie ale przewazni sie ich nie wyrabia, managerowie (zwlaszcza z Francji) zrzedza i na gadaniu sie konczy, z pracy sie za to nie wylatuje. Pozdrawiam pracownikow Faurecii z Polski. Nie dajcie sie zabojadom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danielekpl Re: Faurecia JIT IP: *.mayhem.net.pl 12.09.07, 20:10 Faurecia JIT to bajka w porównaniu a Faurecia Frames- szczególnie projekt b6/b7 kto to prrzeżył to wie o czym mówię pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfh Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 23:18 dali nam podwyrzke 15% ale odjeli 8% premi dobre co nie wiem czy sie smiac czy plakac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdro Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 16:50 Ja tam się śmieję z głupoty naszego kierownictwa widocznie za mało osób się zwolniło aby dotarło do nich że teraz liczy się ten pracodawca który więcej płaci a TOYOTA znów przyjmuje i nieźle płaci już nawet w c~reyfsie nie ma ludzi do pracy BUUUUHAHAHA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Faurecia JIT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 17:07 nie tylko jit z wielu faureci dostalo takie podwyzki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Faurecia JIT IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.10.07, 22:53 Beznadziejny zakład. Kolesiostwo i brak szacunku dla pracownika.Nikt nie przejmuje się tym że ludzie się masowo zwalniają Z powodu miernych zarobków.Za to administracja się rozrasta i produkuje się tony pappierów.Zakład kompletnie stracił renomę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Faurecia JIT IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.07, 15:35 Praca w tj firmie to porazka,pelno tablic i papierkowej roboty.Kto pracuje to wie,wykresy ,tabelki i pelno darmozjadow do tej roboty.A pracownikami, ktorzy produkuja fotele to nikt sie nie przejmoje,ludzie masowo sie zwalniaja nikt dlugo tu nie wytrzymoje.A dyrekcja ma wszystko w dupie,nawet nie wiedza ile pracownik zarabia.Audyty to tylko na pokaz,i terz papierki i wykresy a pracownik sie nie liczy.TO OBOZ PRACY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik faurecii Re: Faurecia JIT IP: 82.100.0.* 01.08.08, 21:55 A czy ktos wogule zdawal sobie sprawe z pracy w biurze w faurecii? Jak przed idiotow co pochlali i nie poszli do pracy na drugi dzien wali sie cala wysylka i groza zwolnienia? potem dochodzi do tego ze ktos zastepuje innego i tak dalej. na produkcji jest stres i ciezko ale w biurze nie przelewa sie. ciazy na nas wieksza odpowiedzialnosc jak na pracownikach fizycznych. moze place sa wyzsze jak na produkcji ale... nadgodziny nie platne, no i tez mamy rodziny, kredyty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logistyk Re: Faurecia JIT IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.10.08, 14:58 Ja już nie pracuję w tym obozie lecz na własne oczy widziałem jak panie z biura ciężko pracują , szlag by je trafił . Czy ktoś z produkcji ma czas na papieroska o dowolnej porze , lub 1,5 godziny na śniadanie ( sam czekałem w biurowcu na kadrowe ) . Jak tak im ciężko zapraszamy na dół zobaczymy jak szybko będą zmykać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech J. Re: Faurecia JIT IP: *.opera-mini.net 15.08.08, 20:12 Witam, tak sobie z nudów przeglądam i proszę. Otóż ku przestrodze. Pracowałem odszedłem i nie zapomnę. Obóz zagłady. Pozdrowienia dla komina nr 3. Walić kamlotem w ścianę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 18:29 a kto teraz będzie robił robotę papierkową ale nie w godzinach pracy bo całe 8 godzin trzeba byc na produkcjii pilnować porządku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marin Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 00:32 już nawet kierowników pomału szlak trafia i zaczynają ginąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grojec Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 12:30 Zwolnilem sie tydzien temu z tej firmy zarabialem 1600 a do reki mialem 1430 zl.za ta kase niech pracuja ukraincy wielki burdel jest w tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 19:55 co sie dzieje ze strajkami w tym zakładzie?? bo ja słysze o strajkach dopiero po fakcie wiec jak mam sie niby dołączyć? ludziska myślcie głową a nie..... najpierw dajcie wszystkim znać a potem do boju a nie wszystko robicie od dupy strony.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laki Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 00:04 Total syf kolesiostwo na maxa reka reke myje Masz plecy masz prace nie masz to out. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 00:06 Porazka jak masz "kolegow" to robisz ostatnio na GG dostalem oferte chcesz pracowac w Faurencji ?? zaplac 1600zl a my ci zalatwimy. To chyba mowi wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elo Re: Faurecia JIT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.07, 17:58 to ja cie poprosze o ten numer gg z ktorego taka oferta wyszla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grojecki obuz Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 22:46 Tu macie link z filmikiem z solidarnosci jak byla w grójcu w tym obozie pracy a ten obuz pracy zrobil Pan Boleslaw.S. Odpowiedz Link Zgłoś
elo072 Re: Faurecia JIT 10.02.08, 23:41 ciekawe kto by był na tyle po..y zeby płacić za załatwienie roboty w obozie pracy mi jaki by dopłacili 10000 zł i miesiecznie 5000 zł to nasrał bym im do tych smierdzących ryji i ich wyśmiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: link do protestu Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 08:38 www.wrzuta.pl/film/63mPLjq0cd/grojec_protest_faurecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maziasty Re: Faurecia JIT IP: 82.160.195.* 27.05.08, 13:07 Witam forumowiczów, mam do Was prośbę , chciałbym skontaktować się z osobą odpowiedzialną za zakupy. Innymi słowy mam ciekawą oferte dla Waszej firmy tylko nie wiem do kogo z nia uderzyć.oferta dot wózków, regałów magazynowych itp. Prosze o pomoc. moj email gslukasz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oferta Re: Faurecia JIT IP: *.chello.pl 29.05.08, 22:54 Skontaktuj się z regionalnym zakupowcem, panem Tomaszem Telegą. mail tomasz.telega@faurecia.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik jit Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 19:41 witam jestem pracownikiem tego zakładu jest tu naprawde ciężko i płace słabe tyle na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 22:44 nie ma tragedii, fakt uklady ukladziki ale to chyba wszedzie tak działa, no i lekka psychoza poza tym OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Faurecia frames IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.08, 21:12 Nareście coś drgneło. Rozpie....ją ten burdel zwany FTE. Koniec kariery kupczyka. Szczury uciekają pierwsze - szukał pracy w Interglasie i dostał kopa. Pewnie i jego blond (przechodzona) panienka też spadnie z mistrza.To ewenemet pielęgniarka mistrzem w takim zakładzie (mistrzem ale w czym ?)Tak stara a jeszcze klęka przed drzwiami do każdego sklepu - gdzie pisze ,,ciągnąć" Pewnie swoich kapusi upnie gdzieś. Dwóch pierwszych wysłał do Niemiec a mieli jechać chłopaki od nas. Ciężko pracowali na wyjazd i co? Jeszcze kapusie górą! cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hassan2 Re: Faurecia frames IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.08, 15:23 prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ueihwetuhwejfrwej Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.08, 23:15 wy h...e zajebane sram na wsza zajebana fabryke traktujecie ludzi jak smieci tyle o faurencj jit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japoniec Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.08, 18:00 W Jitcie jest bardzo miła pani ta co siedzi za ladą przy wejsciu. Taka sekretarka czy cos tam. A w gornej siedza dwie nadęte makolągwy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on pociągi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:01 Cześć mam sprawe czy praca na pociągach w faurenci jest fajna i co tam sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były jitowiec Re: pociągi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:13 tak zaje.bista zwłaszcza jak zap.ierdalasz na wszystkich sam za 1000 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik w UK Re: Faurecia JIT IP: *.range86-132.btcentralplus.com 22.10.08, 22:11 Witam. Pracuje w Faurecji w Sunderland w UK i nie narzekam. Mam 9.58 funta / h nadgodziny razy 1.5 niedziele razy 2. Ide w niedziele na 12h i mam 140f do lapy. Bez problemu mozna zarobic 1500f. Wyzysku nie ma. Jak juz wczesniej kolega Marcin wspomnial targety sa wysokie ale i tak malo kto z pracowników się nimi przejmuje. Jedyny problem to gruba francuska szefowa ktora przyslali zeby wyciagnela fabryke z dolka finansowego i nowy kierownik tez z francji, ktory podobno pracowal w ktoryms z polskich zakladów. Cedrick - kutas. Poza tym ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 13:19 jeszcze nie zwalniają???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechosław Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 18:21 JIT kończy karierę zamyka wrota i zwalnia wszystkich na dobre a ja zaraz zawitam na górną Faurecie Pozdrawiam kochani i mądrzy i niezastapieni Faureciowicze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lechosława Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 10:43 kiedy zwalniają i zamykają ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 11:24 W JIT fajna jest ta babka sekretarka co siedzi za ladą przy wejsciu do zakladu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lechosława Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 01:08 26 osób zwolnili od przyszłego tygodnia jedna zmiana..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lechosława Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 22:44 hej kolo umowa z fordem do 2010 nie mogą zamknąć zakładu skąd te info?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechosław Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 18:51 Jak nie zwalniaja skoro wszyscy uciekaja z zakładu do Faurecii górnej Całe kadry w górnej wymienili i przyszły osoby z Jita i kierownik te pryechodyi na grnArtur Apolinar............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duszek Re: Faurecia JIT IP: *.gprs.plus.pl 25.01.09, 12:22 A skad ta informacja ze artur ucieka na gorna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 10:39 pożyjemy zobaczymy, ale ogolnie niezłe ploty na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 10:53 no cóż trzeba kolejną intryge uknuć- ja nic wam nie chce mówić ale dzisiaj w nocy podjadą tiry i wywożą całą fabryke, w poniedziałek trzeba bedzie hale rozebrać są jacyś chętni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 11:14 Ale sie wystraszylam! zaje....isty jestes.Trudnowywioza to wywioza , a ty masz juz srubokret? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 20:06 tak mam cały komplet --made in china--,i nie wk....j mnie bo zaczynasz mnie wk.....ć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewolinik Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 23:54 Prawda jest taka dzisiaj są , juto ich nie ma coś wiem na ten temat ,a wy jak chcecie to się dalej wyzywajcie ,pracowałem tam i wiem co to znaczy zyski pozdrawiam Jit to był fajny zakład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 00:00 Jestes bardzo nie wychowany i tyle! a co mi zrobisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 00:02 Do tutejszego! sadzac po twojej wypowiedzi to mysle ze jestes nie zrównowazony psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 09:23 ja niezrównoważony?? w życiu a Tobie co zrobie? wbije śrubokęt- made in china- zapewne nawet do tego sie nie nadaje bo kosztował 1zł hehe, dobra nie ma co sie kłucić, my tu mamy o faureci plotkować a jak sie chcesz kłucić to nie tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 11:51 Alez skad! klócic sie nie zamierzam, w tych czasach trzeba byc solidarnym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 18:00 załóżmy solidarność2 i do boju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 00:45 sorki za poczucie humoru, sytuacja w naszych zakładach faureci wcale nie jest dobra każdy wie, trzeba robic swoje i tyle i czekac na lepsze czasy. Dla rozluźnienia polcem quiz: Pracuje w jednym z zakładów faureci- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jitek Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 22:03 dariusz d, gdzie moje nagrody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 10:36 Jitek -pudło-do zwolnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Faurecia JIT IP: *.greenlan.pl 26.04.09, 19:48 W JICIIE było okej dopóki niepojawiła się kierowniczka Logistyki. Która paczy tylko na siebie i swoje zyski.A ludzi ma głęboko gdzieś. Pozatym praca była spoko i ludzie w miare okej. pozdrawiam kolesi z logistyki w JIT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIAŁY MURZYN Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.09, 13:24 Faurecia Jit-kiedyś było w miarę ok!dzisiaj tragedia!Przydałaby się Państwowa Inspekcja Pracy!Mieli by co tam robić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no frajers Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 14:04 tam też do jita przyjmują przez trankwalder za 1000 zł umowa na miesiąc pojeby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccc Kolega z Framsów IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.05.09, 20:41 Widze że u was to samo gó.... Do nas przyszli wasi kolegdzy których keller ciągnie za swoim ogonem. U was też zachowywali się jak skończone chamy i debile ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: Kolega z Framsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 14:36 To sa dwa dupolizy.Wchodzili w dupe panu de de i apolinarowi wiec ich wzieli ze soba.Uwaga bo oni kapuja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wójek Dobra Rada Re: Kolega z Framsów IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.09, 22:39 niech kapuja ale w drodze do domu z pracy jest juz ciemno i można nabić sobie porządnego guza!!!! więc lepiej ostrożnie ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jit kit :D Re: Kolega z Framsów IP: *.opera-mini.net 25.05.09, 00:12 Panowie nie ma o czym mówić. Przepracowałem prawie dwa lata. Kupę czasu za killera (w sumie to on razem z anonimowym alkoholikiem) doprowadzili "standardy na zakładzie do porządku" czyli ludzie na liniach padali jak muchy po czym się sami zwalniali. TT wyśrubowane do maksimum. Trzeci rząd (krytyczny dla istnienia firmy) przycisneli do ściany jak bardzo tylko mogli. Jeszcze ten kretyn glid k jak kamień zwany stalinem. Misiek super gość ale za alkoholika też odpały zaczął mieć. Terror na białych murzynach. Ludzie skaczący jak małpki w białych uniformach. Trzymajcie się chłopcy i strzeżcie się akwarium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Kolega z Framsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 19:37 A dalej "stalin" naciaga firme na koszty zwiazane z telefonem sluzbowym?Rozmowy z kolesiami i z zona itp.?Dyrektorze zobacz bilingi!Jest krysys!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frames banda z jita IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.09, 08:09 Kto to jest stalin i o co kamman z tym akwarium?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banda z jit Re: banda z jita IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.09, 15:51 Wielki guru trzeciego rzędu imię znane:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banda z jit podwyżki IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.09, 17:50 Czy orientujecie sie ile procent podwyzki dostaniemy slyszalem od 8-12% i wielki ekwiwalent za pranie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Kolega z Framsów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.10, 12:40 Jak to jest w pojebanej firmie panie kierowniku ze czlowiekowi cos sie stanie w pracy a sku...syn Grzebny z A/B przez 45 nimut odmawia wezwania karetki noze h...owi trzeba polamac nogi i tez odmowic pomocy co..............Grzebny zacznij studiowac kodeks pracy bo ludzie juz niedlugo zloza wniosek do inspekcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sereye Re: Kolega z Framsów IP: *.atgsatel.pl 18.08.10, 00:33 A ja do Was mam takie małe pytanko - skoro tak pier..licie na tę firmę to po co w niej pracujecie. Ja jestem wolnym słuchaczem ( pracuję w innej firmie) i pewnie te wszystkie komentarze pochodzą od ludzi z troszkę wyższych stanowisk , którzy czegoś się dochłapali (pewnie przez znajomości , bo w innych warunkach to nawet nie dałabym im swojego rowu wylizać) Co wy kut..y potraficie oprócz tego że jak ktoś z zagranicy przyjedzie to by polak polaka zaj..ał na miejscu. Dla mnie i dla tych co Mi o Was opowiadli to (bez kitu) życzymy wam szczerze - czystego sumienia i dobrego serca. Poprawcie się bo koniec idzie!!!!!!!!!! A WY KUR.Y Z PIGA..KA NIE BĘDZIECIE MIELI WYKRĘTU. Jeśli do tej pory robiliście szwab.m i żaboj..ą loda to bądźcie pewni NAM TEŻ BĘDZIECIE ROBIĆ. Coniektórzy mają w tej kwestji dzionki policzone. Pozdrawiam. Endriu Laaeeeppeeaaar.PSEUDO>> Domyśl się ch.ju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 14:42 Czy to prawda że są plany zamknięcia zakładu do grudnia i że będą zwolnienia?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 09:49 powiem więcej- są przyjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Faurecia JIT IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.07.09, 17:55 HURRA!!! nie ma kryzysu u nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.09, 22:19 co sadzicie o Kalinie Kow..... która pzreszła na górna Faurecie prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.09, 19:27 Okropna nie jazaca babka i strasznie przemadzala.gdyby nie anonimowy alkoholik to by inaczej piszczala.powodzenia na gornej i oby wiedziala chociaz co sie produkuje itd a nie tylko szukala miejsca na fajke i gadanie non stop przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Faurecia JIT IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.07.09, 20:58 Cwaniara jakich mało. Czuje że ma plecy A.A i wykorzystuje to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Faurecia JIT IP: 62.159.242.* 15.07.09, 06:14 witam czy w waszym zakladzie nie pracuje na magazynie Mariusz M. ? jaki z niego magazynier-jesli tamn pracuje? prosze o odpowiedz-dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.09, 19:25 Jesli trzeci rzad bedzie pracowac dluzej niz 24 na dobę;-)to fairma zarobi ale nie pracownicy.Zajada nas.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.09, 18:52 Szykujmy się na zwolnienia... Likwidacja zmiany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.09, 17:59 Zwalniaja ludzi naprawde potrzebnych z produkcji i biur. Ciekawe jak bedzie wygladac wigilia? Z biura w pierwszej kolejnosci bym wywalil wiolke ktora nic nie robi tylko siedzi non stop albo na allegro lub chodzi na fajke!!! A nie ludzi zwiazanych scisle z produkcja i produktem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Operator Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 23:34 I co ci to da przyjdzie następna i co ???? Pracowałem tam wigilia zawsze była tam extra Twoje zdanie się nie liczy tylko zyski Jeśli Maharadża tam pracuje jeszcze tam to go pozdrawiam i pozostałych pracowników . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bushido Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 08:47 Do roboty!!! Zwłaszcza jeden Pan ;) z Genk jak jeszcze tam pracuje tak Krzysiu.R właśnie Ty. Całej załodze życzę wesołych, spokojnych świąt oraz szczęśliwego nowego roku 3majcie się i nie dajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.12.09, 14:46 juz poleciały pierwsze glowy na produkcji?? Dotarla wiadomosc noworoczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryza Re: Faurecia JIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 18:45 No polecialy ://// Jeb@ne agencje pracy!!! ://// Nie wiecie kiedy znowu beda przyjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.gienek Re: Faurecia JIT 08.06.10, 21:00 siemka a pracuje tam jeszcze aneta b.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.wrote Re: Faurecia JIT IP: 94.254.208.* 22.12.09, 10:51 Witam, nie tak dawno słyszałem, że przyjmują przez podfirmę. Teraz czytam, że likwidują zmianę (o ile to prawda - w przypadku tego forum rzadko). Mają przedziwną taktykę w tej firmie. Zmniejszają liczbę pracowników bezpośrednio produkcyjnych na bardzo krótki okres 2-3 miesięcy by potem znowu szukać chętnych do pracy. Przychodzą nowi trzeba ich szkolić. A to już koszt. Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasdqwe Re: Faurecia JIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.10, 19:27 A Wy ludzie w ogóle wiecie, co oznacza skrót JIT?! Jeżeli nie, to oświecę Was: JIT = Just in Time. Termin często stosowany w logistyce zaopatrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: Faurecia JIT IP: *.swidnica.mm.pl 28.03.11, 16:22 ten skrót to: jebać i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nnn Re: Faurecia JIT IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.01.10, 21:34 Andrzejku wiadomość dotarła, ale Twojego smrodu nikomu nie brakuje... Mógłbyś się umyć od czasu do czasu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: Faurecia JIT IP: *.swidnica.mm.pl 07.10.10, 06:01 Witam,czuję ból i żal ,że obozy pracy takie jak ten powstały w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś