kakusia_pl 06.10.08, 07:19 Wciąż narzekamy urzędy i instytucje znajdujące się na terenie naszego miasta. A może ktoś został miło i profesjonalnie obsłużony lub jakaś sprawa została załatwiona pozytywnie? Napiszmy coś pozytywnego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna0411 Re: coś pozytywnego 07.10.08, 00:23 Brawo za pomysł!! Mój mąż nie mógł odebrać nowego dowodu osobistego bo codziennie przyjeżdżał z pracy tuż po zamknięciu urzędu. Któregoś dnia poszłam przed zamknięciem i poprosiłam Panie aby zostały 5 minut dłużej i wydały mężowi dowód. Panie zgodziły się. Zanim pojawił się mój mąż wszystko przygotowały, a On tylko podpisał i sprawa była załatwiona. Nie wiem czy to zwyczajne działanie tych Pań, czy podziałało na nie to, że byłam w ciąży, a kobiecie w takim stanie się nie odmawia Tak czy owak dowód został odebrany. A my jesteśmy tym Paniom bardzo wdzięczni za wyrozumiałość Pozdrawiam Odpowiedz Link
artu.r.o Re: coś pozytywnego 09.10.08, 14:03 ja bardzo lubie chodzic na zakupy do sklepu na schodkach kolo mikronu, tam gdzie kiedys kiedys byl meblowy, zalezy ktora pani obsluguje ale zawsze dostane co potrzebuje, jak ide na piwo albo pizze to tylko do pizzeri sorento vis a vis kortu, pizza bardzo dobra, obsluga mila i niedrogo, a jezeli chodzi o moje zwierzaki to zadowolony jestem z niedawno otworzonego sklepu zoologicznego w galerii sarel, tam gdzie byl kiedys bar placek czy placus, jakos tak, mila obsluga, naprawde duzy wybor, a jak czegos nietypowego nie ma, zawsze sprowadza. tak wioec te 3 miejsca w jelczu moge smilo polecic. pozdraiwam Odpowiedz Link