tarja30 08.05.06, 17:26 Co tam u Ciebie?Jak zdrowko?Dawno Cie nie widzialam (nie czytalam) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyrafa46 Re: Lucyna:)))))) 10.05.06, 20:47 ...mało "starych". Może to i dobrze? Może zdrowi są? :-)))))) To by było miło BARDZO Na razie chodzę smutna trochę Tajra, przepraszam, że wciskam sie, gdzie mnie nie proszą. Ostatnio stale mam wrażenie, że ... nie proszą. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Lucyna:)))))) 10.05.06, 22:53 w moich watkach jestes zawsze mile widziana:) czemu chodzisz smutna? duzy uscisk Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Lucyna:)))))) 11.05.06, 01:30 ...bo wypatrzyłam sobie osobę z wielkim sercem i umiejętnością pomocy innym. Byłam z nią zawsze w swietnym i częstym kontakcie. Jest jeszcze jedna osoba, w wielkiej potrzebie. Były obiecywania, że zostanie jej udzielona pomoc przez tę z sercem i umiejętnościami/możliwościami. Wyszło ZERO. Nie tylko z pomocy ale i kontakt mi też się urwał. Ddy dzwonię - ciągle w trybie natychmiastowym nie ma czasu, maile pisze tylko krótkie, mini i tylko w swoich sprawach, na SMS-y wcale nie odpisuje. Na moje maile także. Czy to ja zostałam odsunięta (nie wiem dlaczego), czy w domu u niej są problemy o których nie wiem. I tak i tak źle jest. Odpowiedziałam Szukam TU [de-bordo], ponieważ już daaawno coś jej obiecałam i wreszcie udało mi sie obiecankę zrealizować. A jej nigdzie nie ma :-(. Oczywiście to nie ona jest bohaterką poprzedniej wypowiedzi. Postów specjalnie nie czytam - bo jak komuś pomagać, pocieszać gdy samemu średnio. Więcej się napsuje niż doda. Ale dwukropek, myślnik oraz nawias nikomu jeszcze nie zaszkodził. Tak więc zakończę swoje (przepraszam) nudnawe wystąpienie. :-) Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś