ola_28 09.08.09, 13:50 1 SIERPNIA 2009 ODBYLO SIE NASZE WESELE W RESTAURACJI ARKADIA. JESTESMY BARDZO ZADOWOLENI Z PYSZNEGO JEDZENIA, Z MILEJ OBSLUGI. GORACO POLECAM LOKAL ARKADIA!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malowanka06 Re: RESTAURACJA ARKADIA 10.08.09, 11:44 to reklama?ile dostałaś zniżki za napisanie tego postu? Odpowiedz Link
ola_28 Re: RESTAURACJA ARKADIA 10.08.09, 15:40 HEH STWIERDZAM FAKTY, JAK I ROWNIEZ MAM PRAWO WYRAZIĆ SWOJA OPINIE!!! Odpowiedz Link
happytrol Re: RESTAURACJA ARKADIA 10.08.09, 17:19 Pewnie, że masz takie prawo ale po co zaraz krzykiem. Czy nie wiesz, że używanie wielkich liter na forach oznacza krzyk i jeszcze te wykrzykniki... Jeśli piszesz, że jesteś zadowolona to super i może oznaczać poprawę standardów w Arkadii ale mimo to zamiast tworzyć nowy wątek nie lepiej było się dopisać do starego. Odpowiedz Link
norma35s Re: RESTAURACJA ARKADIA 11.08.09, 01:09 Popieram. Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa, lokal w sam raz na tego typu imprezy. Atmosfera lokalu jest niesamowita.:0 I w sam raz jest miejsca dla weselników. Na pierwszy tanie.... Też szałowy....;p POLECAM. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: RESTAURACJA ARKADIA 11.08.09, 09:28 Na czym polega niesamowitość atmosfery? Zastanawiam się co ją według Was tworzy? Wystrój wnętrza, ludzie, muzyka? Odpowiedz Link
norma35s Re: RESTAURACJA ARKADIA 11.08.09, 10:27 Myślę że wpływ otoczenia w tym wypadku atmosfera jaką fundują nam właściciele lokalu. Kolor ścian wystrój (przytulny) kelnerki chociaż młode znają się na tym co robią. Są uśmiechnięte i pomocne. Odwiedzałam nie jeden lokal tego typu i ten wywarł na mnie najleprze wrażenie i to bez dyskusyjnie. Odpowiedz Link
ola_28 Re: RESTAURACJA ARKADIA 11.08.09, 10:56 Zgadzam sie z Toba Jak dla mnie wszystkie inne lokale na terenie J-L sie chowaja Odpowiedz Link
norma35s Re: RESTAURACJA ARKADIA 11.08.09, 11:19 No to mamy wspólne zdanie na ten temat. Więc jeśli ktoś będzie planował wesele polecamy ARKADIE Odpowiedz Link
malowanka06 Re: RESTAURACJA ARKADIA 11.08.09, 11:53 ale reklama-pewnie Arkadia poczuła że traci klientów więc pisze ktoś pod jednym nickiem I tak to nie wystarczy, zła fama już poszła Odpowiedz Link
koch-111 Re: RESTAURACJA ARKADIA 11.08.09, 12:12 oj, wredne podejscie mam dobre zdanie na temat arkadii i juz. Nie czuje się jak podstawiony gość Odpowiedz Link
inmarco Re: RESTAURACJA ARKADIA 11.08.09, 19:43 Nick ola 28 pasuje do właścicielki, która ma tak na imię i tyle właśnie lat miała w ubiegłym roku (28). Odpowiedz Link
ola_28 Re: RESTAURACJA ARKADIA 12.08.09, 10:18 imie to tylko przypadek!!! A z waszym podejsciem, nawet w ekskluzywnej restauracji bedziecie sie bawić jak ponure dupki!!! Odpowiedz Link
norma35s Re: RESTAURACJA ARKADIA 12.08.09, 10:37 o proszę to ja mam na imie Nora i mam 35lat. A s na końcu oznacza że STARA DUPA JESTEM...;p. Ja powiem tak: to że ktoś coś chwali na tym forum to nie oznacza że jest właścicielem np LOKALU. Czasami jest warto coś pochwalić a nie ganić. Każdy jest przyzwyczajony i nastawiony na narzekanie. Każdy temat po kolei to narzekanie..... POPROSTU Straszne Odpowiedz Link
malowanka06 Re: RESTAURACJA ARKADIA 12.08.09, 12:11 I dziwnym zbiegiem okolicznosci, napisalyscie w tak krotkim odstepie czasu Tej knajpie nic juz nie pomoze,trzeba bylo wczesniej wyrobic marke a nie ja psuc.I daleko jej do ekskluzywnej-chyba w takiej nie bylas Odpowiedz Link
whatsup-doc Re: RESTAURACJA ARKADIA 12.08.09, 13:20 ola_28 napisała: > imie to tylko przypadek!!! A z waszym podejsciem, nawet w > ekskluzywnej restauracji bedziecie sie bawić jak ponure dupki!!! No patrz, a mi się wydawało, że do restauracji chodzi się dla jedzenia, dobrego piwa/wina, a nie dla zabawy . Całe życie człek się uczy P.S. W arkadii nie byłem, mam zamiar przetestować, któregoś razu i na pewno napiszę. Odpowiedz Link
whatsup-doc Re: RESTAURACJA ARKADIA 12.08.09, 13:23 Ola_28 na pewno lepszą reklamę byś zrobiła zapodając menu i subiektywne walory smakowe, a nie krzycząc na forum. Odpowiedz Link
www88www Re: RESTAURACJA ARKADIA 12.08.09, 14:09 Byłam, sprawdziłam i ani mnie ten lokal ziębi, ani grzeje. Mąż stwierdził, że bardziej mu smakowało w starym barze koło Polmozbytu i na jego opinii będę polegać. Odpowiedz Link
ola_28 Re: RESTAURACJA ARKADIA 12.08.09, 17:17 malowanka brak slow na twoj temat!!! idz przejdz sie po laskowicach i poplotkuj, bo to wkoncu twoj swiat!!! Odpowiedz Link
lnvictus Re: RESTAURACJA ARKADIA 12.08.09, 18:36 Jeśli to marketing szeptany to doprawdy fatalne wykonanie Ale nie kombinował bym w kabalistycznym stylu co znaczą liczby z nicka, kto ma jak na imię itp.. Liczbom można kazać mówić co się chce. W każdym razie każdy ma swoje zdanie na temat restauracji i takie wątki nikogo do niczego nie przekonają. Nie byłem tam ani razu - faktycznie chciałbym się dowiedzieć coś więcej, posłuchać obiektywnych opinii o menu, o cenach itp. Póki co to tylko na siebie naskakujecie... Odpowiedz Link
ola_28 Re: RESTAURACJA ARKADIA 12.08.09, 21:18 dokladnie, popieram!!! Kazdy ma prawo do wyrazania wlasnego zdania!!! Jak dla mnie, lokal Arkadia jest najlepszy!!! Odpowiedz Link
whatsup-doc Re: RESTAURACJA ARKADIA 13.08.09, 07:52 ola_28 napisała: > dokladnie, popieram!!! Kazdy ma prawo do wyrazania wlasnego > zdania!!! Jak dla mnie, lokal Arkadia jest najlepszy!!! Jak dla mnie to w dalszym ciągu się wydzierasz, a nie podajesz żadnych konkretów, czyli : Ilość potraw w menu, dania specjalne, specjalność szefa kuchni,jakie dania z ryb, jakie piwo lane i butelkowane. Czas oczekiwania, jakość potraw, jakość zup, jakie desery, jaka herbata, jaka kawa, jakie ceny, możliwość płatności kartą itd. KaPeWu? Odpowiedz Link
malinka.44 Re: RESTAURACJA ARKADIA 12.08.09, 21:24 Popieram, jesteś złośliwa i zgryźliwa, każdemu potrafisz przypiąć łatkę. Zastanawiam się, czy przypadkiem ktoś nie zamalował Ci lustra na czarno i uważam że przyroda Cię bardzo skrzywdziła, bo to czym myślisz na pewno do tego nie służy... Odpowiedz Link
ama-123 Re: RESTAURACJA ARKADIA 12.08.09, 23:29 no więc jesli chodzi o menu to jest dośc bogate i stosunkowo niedrogie. za 20zł można się najeść i napić do syta. polecam czarcie jadło i placki ziemniaczane z gulaszem. Obsługa również bardzo miła, uśmiechnięta. ja moge polecić. moze i kiedys nie było za ciekawie, bo skądś te niepochlebne opinie sie wzięły, ale nie można ich bez przerwy powtarzać, bo wiele się zmieniło to trzeba przyznać. pozdrawiam Odpowiedz Link
norma35s Re: RESTAURACJA ARKADIA 13.08.09, 00:50 JA myślę że przede wszystkim dobre jest to w tym lokalu że naprawdę się przykładają i maja spore zaplecze. Byłam tam na weselu i co mnie zadziwiło że podawane tam surówki były naprawdę świeże. Jeśli by leżały dłużej puściły by sok ale tak się nie stał. Flaczki bardzo dobre mięso, sałatki co się rozpisywać poprostu POLECAM. A i proszę na siebie nie krzyczeć. Dziękuję. Odpowiedz Link
malowanka06 Re: RESTAURACJA ARKADIA 13.08.09, 11:42 o widać, że ola ma kolejny nick, pod nowym odpowiada na pytanie do starego Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: RESTAURACJA ARKADIA 13.08.09, 18:23 Żałosna jest ta reklama Arkadii Więcej złego niż dobrego z tego wynika. Nie dowiedziałam się co takiego szczególnego jest w "niesamowitej atmosferze". A nachalność zachwalania, przynajmniej na mnie, robi fatalne wrażenie i raczej odrzuca niż przyciąga do Arkadii. Zaznaczam, że nie mam zdania na temat tego lokalu, bo go nie odwiedziłam, ale "dzięki" takim wątkom, raczej sobie tego zdania nie wyrobię, bo po prostu się tam nie wybiorę. Odpowiedz Link
kiciaaa_pl Re: RESTAURACJA ARKADIA 28.08.09, 12:26 śmiechu warte przesadzacie,najwyraźniej macie słabe porównanie, nikt nie robi tu reklamy każdy ma prawo do opini jeśli Ola jest zadowolona może to wyrazić na forum, ludzie szukaja dobrego miejsca na organizację imprezy ja również planuje wesele i interesuje mnie gdzie watro je zrobic, a co do ATMOSFERY to goście ja tworzą, fakt że wszystko musi współgrać do tego wspaniały wystrój, jedzenie, i najważniejsze orkiestra Odpowiedz Link
1.gosik Re: RESTAURACJA ARKADIA 28.08.09, 13:20 Ludzie o co Wam chodzi? Dziewczyna dziewczyna brała ślub, przyjęcie było w Arkadii / bo tam był wolny termin/.Podobało jej się, więc wystawiła pozytywny post. Nagle Was wzięło. Szkalujecie, mącicie, szukacie powiązań a ja wiem na pewno, że ola_28 nie ma nic wspólnego z właścicielką oprócz tego, że zorganizowała jej wesele z którego jest zadowolona. Olu, życzę Wam szczęścia i wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link
punknedved Re: RESTAURACJA ARKADIA 28.08.09, 15:13 byłam raz tam na chrzcinach, wszystko ok, ale jedno co mnie uraziło to brak wiedzy u kelnerek, sama bede za 2 lata z zawodu kelnerką, wiec na tych rzeczach sie znam. Wiec nie przestrzegają zasad układania zastawy stołowej i tego co podaje się z prawej badź z lewej strony i wogóle wiele innych technicznych błędów... wkoncu każdy ma swoje jakieś ale Odpowiedz Link
pimpam3 Re: RESTAURACJA ARKADIA 28.08.09, 19:31 Byłem raz w Arkadii na imprezie firmowej i szczerze mówiąc brakuję tam klimatu i kameralności. Duże przestrzenie, wystrój nieciekawy. Jakoś tak nijak. Co do reszty może być. Nie ja płaciłem. Odpowiedz Link
55eba Re: RESTAURACJA ARKADIA 22.01.10, 21:13 Byłem parę razy w tej restauracji i zawsze wyszedłem zadowolony. Obsługa bardzo miła, jedzenie smaczne i elegancko podane. Wydaje mi się, że ta zła opinia o Arkadii powstała w pierwszym okresie jej istnienia i być może w tamtym czasie była uzasadniona. Ale teraz jest całkiem w porządku, pewnie dużo się nauczyli przez ten czas. Odpowiedz Link
librys Re: RESTAURACJA ARKADIA 22.01.10, 21:17 Ta knajpa jest w yjątkowo nieciekawym miejscu. Stąd małe zainteresowanie klientów i średnio świeże potrawy. Odpowiedz Link