lolxxx 27.09.06, 09:05 Słuchajcie potrzebuję informacji na temat wynajęcia sali na wesele. Gdzie Waszym zdaniem jest fajnie i dosyć tanio? Jakie znacie miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: sala weselna 29.09.06, 11:44 moje wesele było w Damie Pik - polecam - dobra organizacja; czysto, miło i przyjemnie, mozliwosc noclegu, dobre jedzenie, sprawna obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: sala weselna 29.09.06, 23:39 podpisuje sie pod tym,tylko trzeba pilnowac alkoholu i upomniec sie o swoje jedzenie na drugi dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
devote Re: sala weselna 30.09.06, 21:55 rok temu kuzyn robil wesele w lokalu przed przejazdem kolejowym na pieszyce.nie wiem jak sie to nazywalo.bylo rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
justynaddz Re: sala weselna 05.10.06, 12:47 SUPER ZESPÓŁ MUZYCZNY AREKS – BAND Profesjonalny zespół na wesela bankiety studniówki i inne imprezy okolicznościowe z bardzo dobrą opinią, niepijący, skład 2 mężczyzn(instrumenty + śpiew) i wokalistka (śpiew). Profesjonalny sprzęt i oświetlenie, własny transport, repertuar dla każdego począwszy od Alibabek do Dody , zabawy konkursy i inne...Kasety do wglądu.....Działamy na terenie województwa dolnośląskiego. Woj.dolnośląskie/Dzierżoniów 603879918Alek Łysenko - xpepexddz@interia.pl 693449844 jsnopczynska@o2.p Odpowiedz Link Zgłoś
eppl Re: sala weselna 15.01.07, 23:16 A czy możesz powiedzieć ile płaciłeś od osoby?I mniej więcej jakie menu...Od razu dziękuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
didith.b Re: sala weselna 16.01.07, 19:51 to było ponad 1,5 roku temu- 150 zł od osoby. menu ci nie podam bo nie pamiętam, ale oni mają przykładowe menu tańsze i droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
eppl Re: sala weselna 16.01.07, 22:27 Dziękuje...150 zł. to w sumie dość dużo,w Damie Pik jest troszkę taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
didith.b Re: sala weselna 16.01.07, 23:39 ale w damie pik muszisz doliczyć chyba ciasta, owoce i napoje na swój koszt- przynajmniej tak było jak ja się dowiadywałam i wychodzi podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś