hormoon 07.11.04, 14:27 Zapraszam do pisania na tym forum wszystkie osoby którym osiedle to nie jest obojętne ,które są z nim w jakiś sposób związane bądz chcą po prostu podzielić się swoimi doświadczeniami zwiazanym z tym osiedlem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Witam 07.11.04, 16:22 Przez wiele lat na tym osiedlu mieszkała wielka miłość mojego życia, do której kursowałem autobusem linii 135 (zawsze rzadko jeździł). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_waw Re: Witam 09.11.04, 23:16 Witam również! Nie jestem rdzennym mieszkańcem tego osiedla , mieszkam tu od 3 lat ale zżyłem się z nim :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sandra212 Re: Witam 15.11.04, 22:04 Mieszkam tu 22 lata. Lecz niestety niebawem sie wyprowadzam do zupelnie innej dzielnicy. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jadwigatrebacz1 Re: Witam 05.03.05, 17:44 Mieszkam tu od początku powstania osiedla i jest mi tu dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ifoneczka Re: Witam 04.06.05, 14:19 Ja wlaśnie się wyprowadziłam (przed tygodniem) i brakuje mi Ostrobramskiej.. Przez 15 lat przyzwyczaiłam się do tego osiedla straaasznie.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
dorbert Re: Witam 21.06.05, 10:34 ja przez 22 lata tu mieszkalam, teraz jestem w aninie, ale wtedy kochalam to osiedle. nie mowie, ze teraz nie kocham, ale jak juz zawitam na ostrobramska nie czuje sie tak pewnie jak kiedys, nie widze znajomych twarzy ze swojego rocznika (1980). smutno troche... Odpowiedz Link Zgłoś