Dodaj do ulubionych

Atlas anatomii Sobotta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 18:38
Mam okazję kupić atlas Sobotty za 60 zł (oba tomy), tylko, że w języku
niemieckim. Znam trochę ten język. Zastanawiam się czy go kupić. Czy ma to
duże znaczenie w jakim języku jest czy nie (bo większość i tak po łacinie
jest)? Co radzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kate Re: Atlas anatomii Sobotta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 19:01
      nie kupuj ja mam sobotte na dysku łacina-angielski
      jak chcesz moge ci dać. A atlas najlepiej sobie kupić polsko łaciński
      • Gość: emily-rose Re: Atlas anatomii Sobotta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 22:42
        Dlaczego nie kupować?
        • Gość: kate Re: Atlas anatomii Sobotta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 23:42
          a po co wydawać kase skoro można to mieć za darmo na kompie?
    • Gość: kate Re: Atlas anatomii Sobotta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 23:43
      a do nauki anatomii polecam Bochenka całe 5 tomów
      • Gość: ginko Re: Atlas anatomii Sobotta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.10, 01:40
        Gość portalu: kate napisał(a):

> a do nauki anatomii polecam Bochenka całe 5 tomów

Do nauki teorii jest 5 tomów Bochenka. Atlas Sobotty jest dodatkiem... tak jak
        wyżej kate mówi, jest w formie elektronicznej, za darmo możesz go mieć, po co
        wydawać kilkadziesiąt (kilkaset?) złotych na coś co będziesz mieć przez 2
        semestry (jeśli o lekarski chodzi).
    • Gość: emily-rose Re: Atlas anatomii Sobotta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 17:03
      Atlas i tak kupię, bo nie wygodnie jest mi uczyć się z komputera. Poza tym
      komputera nie zabiorę na uczelnię. Nie pytam czy mam kupować atlas czy nie,
      tylko czy opłaca się kupić wyżej opisany.
    • Gość: kate Re: Atlas anatomii Sobotta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 17:26
      jak chcesz sobie kupić to sobie kup. Co to kogo obchodzi? A jak pytasz czy warto
      no to wybacz, że ktoś ma za ciebie myśleć (w tym wypadku np. wejść na allegro i
      porównać ceny).
      • Gość: emily-rose Re: Atlas anatomii Sobotta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 18:23
        Taka rada też mi nie potrzebna, bo wiem, że cenowo to się opłaca. Chodziło mi o
        to, że jest on w j.niemieckim i czy ma to duże znaczenie. A Ty skoro nie
        potrafisz odpowiedzieć na temat, to się w ogóle nie wypowiadaj.
        • Gość: ~~~~ Re: Atlas anatomii Sobotta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 18:35
          Moja siostra studiuje medycynę i powiedziała, żebyś lepiej sobie szukała wersji
          łacina-polski, ponieważ jednak z wersji niemieckojęzycznej może być ciężej z nauką.
          • Gość: emily-rose Re: Atlas anatomii Sobotta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 21:48
            Chyba jednak poszukam właśnie jakiegoś polskiego. Przejrzałam go w necie i
            rzeczywiście jest tam trochę treści oprócz rysunków/zdjęć.
            Dzięki za odp.
    • Gość: kate Re: Atlas anatomii Sobotta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 20:02
      to samo radziłam autorce w pierwszym poście z tym, że chyba nie umie czytać ze
      zrozumieniem. Po co atlas niemiecko łaciński podczas gdy przy nawale nauki
      miałaby jeszcze tłumaczyć słówka niemieckie(skoro zna słabo niemiecki) na
      polskie. A tych słówek nie ma w zwykłym słowniku niemiecko-polskim. Mam
      nadzieje, że w końcu zrozumiałaś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka