Dodaj do ulubionych

Pisanie prac

27.07.10, 16:01
Witam serdecznie
Jestem magistrem filologii polskiej i chętnie pomogę w pisaniu prac
zaliczeniowych, licencjackich, magisterskich itp. na przeróżne tematy.

Ponadto zajmuję się również korektą i redakcją gotowych już tekstów.

Proszę o kontakt mailowy olla.21@onet.eu
Obserwuj wątek
    • 8sandra Re: Pisanie prac 09.10.13, 12:06
      Udzielam pomocy studentom w przygotowaniu każdego rodzaju prac, z różnych dziedzin. Wszystkie prace są autorskie, przygotowane według wskazówek i wytycznych klienta, napisane w oparciu o różnorodną literaturę, jak również w uzgodnionym terminie, i co najważniejsze, bez plagiatu. Jeśli Podejmiesz ze mną współpracę, na pewno się nie rozczarujesz. Kontakt:
      s.bojar@wp.pl

• student-24.pl Re: Pisanie prac 12.12.13, 14:57
      Witam, nasza firma udostępnia całodobową pomoc w redagowaniu, formatowaniu i pisaniu prac magisterskich, licencjackich, pomoc w przygotowywaniu prezentacji multimedialnych, biznes planów i innych mniejszych i większych prac, które pomogą zdobyć upragniony tytuł.
      Nasza firma to jednak nie tylko praktyczna pomoc w pisaniu prac. Na naszej stronie internetowej zamieszczamy skuteczne porady oraz praktyczne wskazówki dotyczące technik oraz sposobów zwięzłego formułowania myśli i wniosków czy choćby podstawowe zasady pracy nad tekstem.
      ZAPRASZAMY!!!!
      www.student-24.pl
      student-24.pl@o2.pl
    • ewell.inka Re: Pisanie prac 04.11.14, 19:44
      Pisałam w www.magisterka.com. Jeśli chodzi o prace magisterskie to mają szeroką ofertę. Piszę na forum bo wiem jak trudnie jest pisanie pracy magisterskiej. Jest tam tanio. Mnie napisali w ciągu miesiąca całą magisterkę i referaty. Podaję kontakt, jakby ktoś szukał na tym forum: biuro@magisterka.com
      • ewell.inka Magisterka.com Forum Pisanie prac 04.11.14, 19:45
        Pisałam w www.magisterka.com. Jeśli chodzi o prace magisterskie to mają szeroką ofertę. Piszę na forum bo wiem jak trudnie jest pisanie pracy magisterskiej. Jest tam tanio. Mnie napisali w ciągu miesiąca całą magisterkę i referaty. Podaję kontakt, jakby ktoś szukał na tym forum: biuro@magisterka.com
      • wikikowalik23 Re: Pisanie prac 10.11.14, 19:12
        Witam,
        napiszę pracę magsterską, licencjacką, zaliczeniową z dziedziny polonistyki, prawa,
        administracji, geografii, kosmetologii, psychologii, pedagogiki oraz innych.
        Każda z napisanych przeze mnie prac pisana jest indywidualnie.
        Zainteresowanych proszę o kontakt: wikikowalik23@o2.pl
        • pracemagister Re: Pisanie prac 17.11.14, 18:00
          Jestem magistrem pedagogiki i napiszę dla Ciebie pracę magisterską, licencjacką czy też zaliczeniową na dowolny temat (np. pedagogika, administracja, kosmetologia, prawo, turystyka, psychologia, kulturoznawstwo). Gwarantuję, iż pisane przeze mnie prace są pracami pisanymi na zlecenie klienta.
          Jeśli chcesz aby Twoją pracę napisała uczciwa i kompetentna osoba napisz do mnie:
          pracemagister@o2.pl lub GG: 47982637
      • hoczyk Re: Pisanie prac 15.05.15, 10:28
        Wszędzie tylko nie u tych gimnazjalistów podszywających się za fachowców! Chyba że chcecie pracę kopiuj wklej artykułów z internetu z przestawionymi słowami aby przeszło przez antyplagiat, i macie za dużo zbędnej kasy. Stanowczo odradzam!!!
        • hoczyk Re: Pisanie prac 15.05.15, 10:29
          Unikać MAGISTERKA.COM!!! Wszędzie tylko nie u tych gimnazjalistów podszywających się za fachowców! Chyba że chcecie pracę kopiuj wklej artykułów z internetu z przestawionymi słowami aby przeszło przez antyplagiat, i macie za dużo zbędnej kasy. Stanowczo odradzam!!!
          Takie rzeczy tylko z polecenia od znajomych jeśłi ktoś potrzebuje pomocy.
    • ewell.inka Mahisterka.com Pisanie prac Forum 04.11.14, 19:46
    • wiktoriamak Re: Pisanie prac 21.11.14, 16:18
      Witam,
      jestem absolwentką prawa i administracji i chętnie podejmę się pisania prac. W ciągu mojego wieloletniego doświadczenia pisałam prace z różnych dziedzin m.in. prawa, administracji, psychologii, pedagogiki, turystyki, politologii oraz filologii polskiej.
      Jestem osobą uczciwą, a prace, które piszę są w 100% indywidualne.
      Jeżeli jesteś zainteresowany moją ofertą napisz na maila:
      wiktoriamak@o2.pl
    • driss1 Re: Pisanie prac 19.02.16, 14:09
      www.nauka.metodolog.pl/najczesciej-wykonywane-analizy-statystyczne-w-pracach-magisterskich-i-doktorskich/ gdyby ktoś potrzebował skomplikowanych analiz statystycznych do prac magisterskich lub doktorskich to bardzo gorąco polecam www.nauka.metodolog.pl/ a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka