Gość: lol666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 19:39 Witam :D Zastanawiam się nad dwoma uczelniami: WAT czy SGGW (którą się popłaca wybrać, prestiż, itp.) Ewentualne kierunki: informatyka, zarządzanie i inżynieria produkcji, budownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: exxx Re: SGGW czy WAT IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.10, 20:37 Sama sobie odpowiedz. Gdzie jest lepsze budownictwo,mechanika...na polibudzie czy akademii rolniczej, a ekonomia? na uniw. ekonomicznym czy może wyższej szkole informatyki? a socjologia? na polibudzie czy uniwerku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol666 Re: SGGW czy WAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 22:13 no ja akurat jestem facetem. spoko. rozumiem że dla wszystkich kierunków które wymieniłem najlepszy byłby WAT. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: SGGW czy WAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 11:37 a to po co sie pytasz i zadajesz dziwne pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
bieleckitomasz Re: SGGW czy WAT 02.08.10, 12:03 Polecam odwiedzić Study4u.eu Można poczytać nieco o uczelni ale co ważniejsze sprawdzić komentarze i ewentualnie poprosić o jakieś dodatkowe opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
zadania.mat.fiz Re: SGGW czy WAT 22.08.10, 12:21 Jeśli kierujesz się prestiżem i chęcią zaimponowania innym, to WAT, ale nie cywilne :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ggr Re: SGGW czy WAT IP: *.centertel.pl 21.02.23, 20:05 Zapewniam takiego dziadostwa jak sggw na pewno jeszcze nie widziałeś Odpowiedz Link Zgłoś