Dodaj do ulubionych

SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 20:06
Co o niej sądzicie? Czy to dobra szkoła? Chciałabym tam pójsc na psychologie
ale nie wiem czy sie opłaca:).Interesuje mnie nowo otwarta filia we Wrocławiu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Richelieu* Re: SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ IP: 217.98.107.* 25.03.04, 20:18
      po co się kłopotasz taką drogą szkołą, tatuś zarobi
      • Gość: swps Re: SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 20:26
        Akurat ja na nia musze zarobic!
        • Gość: Richelieu* Re: SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ IP: 217.98.107.* 25.03.04, 20:42
          to się chwali, nawet nick swps na cześć swojej ukochanej szkoły założyłaś,
          pełna integracja i to zanim weszłaś w szlachetne mury jednej z najwspanialszych
          prywatnych. Aż strach co będzie na roku V, swojego pierworodnego poświęcisz
          szkole
          • Gość: swps Re: SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 21:29
            :D hehe doprawdy rozbawiłeś\aś mnie =).Zawsze i wszedzie bede oddana swojej
            wspanialej szkole!
            • Gość: Gocha Re: SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.04, 17:16
              W swpsie kadra jest bardzo dobra (ta wrocławska też), a studenci różni - są
              dobrzy, sa też tacy, którzy na uniwersyteckiej psychologii by sobie chyba nie
              poradzili. Jeśli jednak chcesz naprawdę uczyć się psychologii, to swps jest
              bardzo dobrym wyborem, bo uczyć sie bedziesz u prawdziwych mistrzów.
    • Gość: x Re: SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 23:24
      ODRADZAM
      • Gość: beatapl Re: SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ IP: 217.11.136.* 27.03.04, 11:28
        jestem na IV roku, jedyne co mnie boli to czesne, ale ida mi na reke, rozkladaja
        na raty bez odsetek. Kadra znakomita.
        pozdrawiam.
        ps wiem ze we wrocku rektorem jest Dolinski, a Wyklada m.in Lukaszewski - mialam
        z nimi wyklady na b. wysokom poziomie i arcyciekawe
        • Gość: Richelieu* Re: SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ IP: 217.98.107.* 27.03.04, 11:34
          jak to, inny oddział i już inny rektor? największe szkoły w Polsce mające kilka
          oddziałów mają jednego rektora
          • Gość: łoś Re: SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ IP: *.icpnet.pl 27.03.04, 11:42
            ta to się do wszystkiego przyczepi!
            • Gość: beatapl Re: SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ IP: 217.11.136.* 27.03.04, 12:05
              Wiem ze Dilonski i Lukaszewski wykladali w Opolu na uniwersytecie. Teraz
              przeniesli swoje etaty do Wrocka. Uprzedze ewentualny komentarz ( nie wiem czy
              dla pieniedzy).
              Dodam jeszcze ze zwykle filie szkol w innych miastach maja swoich rektorow.
              Wynika to z ustawy o szkolnictwie niepanstwowym.
            • Gość: Richelieu* Re: SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ IP: 217.98.107.* 27.03.04, 12:54
              no ba
              • Gość: Gocha Re: SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.04, 16:51
                Sprawdziłam na stronach www.swps.edu.pl Doliński jest dziekanem, a nie
                rektorem, a we Wrocławiu jest Wydział Zamiejscowy, a nie filia.
                • Gość: bzyczek Re: SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ IP: *.cable.ubr02.basi.blueyonder.co.uk 18.05.04, 18:45
                  Szukam studentow z wydzialu zamiejscowego we Wroclawiu,jest ktos moze?:)
                  • Gość: ppp Re: SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.06.04, 00:19
                    przeciez to dopiero otwieraja
                    • Gość: Gocha Re: SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.04, 09:56
                      A skąd, pierwszy rocznik juz studiuje.
                      • Gość: to ja Re: SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ IP: *.cable.ubr02.basi.blueyonder.co.uk 09.06.04, 00:26
                        Gosia :)) Dziekuje ze odpisujesz na moje maile! Bardzo mi pomoglas! Dziekuje
                        Ci!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka