Dodaj do ulubionych

Szukam tematu

10.11.10, 09:54
Szukam tematu na prace licencjacką z pedagogiki wczesnoszkolnej z edukacją artystyczną.Moze macie jakieś pomysły?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Szukam tematu IP: 188.33.219.* 10.11.10, 18:56
      Może jak robisz wersję z edukacją artystyczną, to pomyśl o czymś w stylu jak wpływają zajęcia artystyczne np. śpiewanie, malowanie na przyszły rozwój absolwentów przedszkoli, jak im idzie dalsza nauka itp. i porównać to do rozwoju osób, które w ogóle nie mają styczności ze sztuką. Może wyjdzie coś w stylu, że dzięki sztuce dzieci się rozwijają i lepiej radzą sobie w szkole itp.
    • Gość: M. Re: Szukam tematu IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 18:21
      Bajki terapeutyczne to temat dosyć na topie, a można uwzględnić nie tylko tekst, ale też ilustracje, formy plastyczne itp.
      • evabiedrona87 Re: Szukam tematu 11.11.10, 20:24
        może wpływ muzyki na rozwój dziecka - albo jak problemy z wymową wpływają na jego rozwój ...
    • evabiedrona87 Re: Szukam tematu 11.11.10, 20:22
      moje koleżanki (ale nie mam już z nimi kontaktu;/ więc wiecej nie będę mogła pomóc, niestety) pisały o problemach wymowy dzieci, a inna o roli muzyki w rozwoju dziecka :)
      • ulamisiula Re: Szukam tematu 21.11.10, 21:37
        Dziekuję za pomysły.Już ustaliłam z panią promotor że mam tytuł pracy:wpływ muzyki i rytmiki na rozwój dziecka"
        Moze macie jakieś materiały na ten temat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka