ulamisiula 10.11.10, 09:54 Szukam tematu na prace licencjacką z pedagogiki wczesnoszkolnej z edukacją artystyczną.Moze macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Szukam tematu IP: 188.33.219.* 10.11.10, 18:56 Może jak robisz wersję z edukacją artystyczną, to pomyśl o czymś w stylu jak wpływają zajęcia artystyczne np. śpiewanie, malowanie na przyszły rozwój absolwentów przedszkoli, jak im idzie dalsza nauka itp. i porównać to do rozwoju osób, które w ogóle nie mają styczności ze sztuką. Może wyjdzie coś w stylu, że dzięki sztuce dzieci się rozwijają i lepiej radzą sobie w szkole itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Szukam tematu IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 18:21 Bajki terapeutyczne to temat dosyć na topie, a można uwzględnić nie tylko tekst, ale też ilustracje, formy plastyczne itp. Odpowiedz Link Zgłoś
evabiedrona87 Re: Szukam tematu 11.11.10, 20:24 może wpływ muzyki na rozwój dziecka - albo jak problemy z wymową wpływają na jego rozwój ... Odpowiedz Link Zgłoś
evabiedrona87 Re: Szukam tematu 11.11.10, 20:22 moje koleżanki (ale nie mam już z nimi kontaktu;/ więc wiecej nie będę mogła pomóc, niestety) pisały o problemach wymowy dzieci, a inna o roli muzyki w rozwoju dziecka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulamisiula Re: Szukam tematu 21.11.10, 21:37 Dziekuję za pomysły.Już ustaliłam z panią promotor że mam tytuł pracy:wpływ muzyki i rytmiki na rozwój dziecka" Moze macie jakieś materiały na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś