Dodaj do ulubionych

ILE SIE RYLIŚCIE DO EGZAMINÓW WSTĘPNYCH ?

IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 19:18
bo ja już siedzę nad matmą prawie od roku, a od jakiś czterech miesięcy niemalże dzień w dzień i cały czas sram, że może nie pójść mi tak jak chce .... próbuje na UJ i UMCS informatyki
Obserwuj wątek
    • Gość: ewe Re: ILE SIE RYLIŚCIE DO EGZAMINÓW WSTĘPNYCH ? IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 02.06.04, 22:09
      matko święta!!! kolego uspokój się. ja sie uczyłam tak na maksa przez miesiąc,
      a wczesniej to tyle co do matury (na egzamie zdawałam histe i wos)i sie
      dostałam na dzienne. no liczy sie tez inteligencja i troche szczęścia. Nie
      denerwuj się, wszystko bedzie o.k.!
    • pikorpikor Re: ILE SIE RYLIŚCIE DO EGZAMINÓW WSTĘPNYCH ? 03.06.04, 00:46
      Nie przejmuj się już niedługo.

I wyluzuj się czasen na chwilkę choć :)
      • Gość: marta Re: ILE SIE RYLIŚCIE DO EGZAMINÓW WSTĘPNYCH ? IP: *.kalisz.mm.pl 03.06.04, 15:51
        2-3 tygodnie :)))
    • pikorpikor Re: ILE SIE RYLIŚCIE DO EGZAMINÓW WSTĘPNYCH ? 04.06.04, 23:21
      up.
    • wo_rk Re: ILE SIE RYLIŚCIE DO EGZAMINÓW WSTĘPNYCH ? 05.06.04, 09:17
      Nic się nie ryłem i zdałem na wydział: filozofia, kierunek: psychologia na UJ,
      a na Warszawski się nie dostałem (ani na MISH, ani na psychologię). Potem bez
      rycia zdałem do Policealnego Studium Reklamy przy Wyższej Szkole Promocji. Nie
      w tym roku, ale co, zmieniło się coś od tego czasu, kiedy zdawałem te egzaminy?
      • Gość: l Re: ILE SIE RYLIŚCIE DO EGZAMINÓW WSTĘPNYCH ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 10:03
        troche sie zmienilo. w tamtym roku na psychologie (uj) bylo 30 osob na
        miejsce...w tym roku bedzie jeszcze wiecej
    • tswiercz Re: ILE SIE RYLIŚCIE DO EGZAMINÓW WSTĘPNYCH ? 06.06.04, 00:24
      Ja tylko dobry zbiór zadań kupiłem (ale nie taki plażowy). Przez 3 tygodnie zadanka jechałem + tablice matematyczne i tyle. No i najważniejsze. Zadań jest tylko kilka typów. Jak się rozumie co dana funkcja robi to bedzie dobrze. Możesz też kartkować odpowiedzi szukając pewnych myków, które ułatwiają zadania. Powodzenia
      • Gość: Pixie Re: ILE SIE RYLIŚCIE DO EGZAMINÓW WSTĘPNYCH ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 01:16
        całe liceum a w 4 klasie to już cały czas. Słuchać hadko jak ktoś tak nic nie
        robił i zdał. Bzdety i głupoty, nie warto w to wierzyć. Powodzenia.
        Hard work brings its own reward.
        • Gość: a tam Re: ILE SIE RYLIŚCIE DO EGZAMINÓW WSTĘPNYCH ? IP: *.one.pl / *.one.pl 10.06.04, 19:37
          PEWNIE JAK KTOS JEST TLUMOK TO MOZE ZAKUWAC CALE ZYCIE I SIE NIGDZIE NIE
          DOSTANIE :P UCZCIE SIE TEGO CO NIE UMIECIE A NIE POWTARZAJCIE WKOLO TO CO MAICE
          OBRYTE :P
          • Gość: łobuz Re: ILE SIE RYLIŚCIE DO EGZAMINÓW WSTĘPNYCH ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 20:44
            tez tak mysle, ale przykladowo ja prawie nic nie robilem przez 3 lata
            i teraz trzeba to nadrobić, ale dobrze idzie :]
    • Gość: fsdafsadf Re: ILE SIE RYLIŚCIE DO EGZAMINÓW WSTĘPNYCH ? IP: *.acn.waw.pl 06.06.04, 02:05
      0 minut i 0 sekund. Aktualnie V rok mat + inf na UW.
    • Gość: Tawananna Re: ILE SIE RYLIŚCIE DO EGZAMINÓW WSTĘPNYCH ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 22:57
      Hmm, zdawałam rok temu, na cztery kierunki. Zaczęłam uczyć się po maturze, mało
      intensywnie. Solidnej nauki w sumie był może z tydzień ;). Ale, zaznaczam, w
      liceum nie próżnowałam, do matury też się uczyłam :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka