Dodaj do ulubionych

plagiat.pl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 01:47
mam pytanie jak sprawdzałam prace w programie plagiat.pl dla własnego spokoju...na własną rękę...to czy ona jest tam w bazie? czy przy sprawdzaniu przez uczelnie pracy wykryje mi plagiat samej siebie co jest absurdalne?? prosze o odpowiedź ...zjadają mnie nerwy
Obserwuj wątek
    • Gość: Tawananna* Re: plagiat.pl IP: *.ip.netia.com.pl 21.01.12, 04:49
      Nie umiem odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale:

Trzeba pamiętać, że ten system to tylko narzędzie. Nawet jeśli po sprawdzeniu pracy wyrzuci komunikat "plagiat", nie oznacza to, że mamy do czynienia z plagiatem. System tylko sprawdza procent zaczerpniętych skądś zdań, i od iluś tam procent pojawia się podejrzenie plagiatu. Potem trzeba sprawdzić ręcznie, skąd zdania są zaczerpnięte (i stąd w opisanej przez Ciebie sytuacji nikt nie mógłby Ci robić problemu) i czy udokumentowane jest ich źródło.

Jednocześnie brak "systemowego" podejrzenia o plagiat jeszcze nie oznacza, że praca nie jest plagiatem i że plagiat ten nie zostanie kiedyś wykryty....

Jeśli Twoja praca plagiatem nie jest, a wszelkie cytaty (i parafrazy!) udokumentowałaś, to naprawdę nie masz powodu do obaw.
    • Gość: df Re: plagiat.pl IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.12, 10:29
      Nie trafia do bazy.

Kurczę, płacisz za to i nawet nie przeczytasz na jakiej zasadzie to funkcjonuje.
      • Gość: asia Re: plagiat.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 16:55
        dziękuje za odpowiedzi . za nic nie płaciłam ponieważ jest możliwość sprawdzenia kilku zdań za darmo codziennie .. czytać czytałam ale lepiej się upewnić
    • edwin1234 Re: plagiat.pl 05.02.15, 17:01
      Sprawdzanie prac programem antyplagiatowym
      Zapraszam to przetestowania programu antyplagiatowego który służy do sprawdzania różnego rodzaju tekstów i prac dyplomowych.
      Po znalezieniu przez program plagiatu podkreśla zdania w których wykrył plagiat na czerwono oraz określa procentową wartość plagiatu.
      Program pobierzesz na stronie www.antyplagiat.ovh

Filmik instruktażowy
      www.youtube.com/watch?v=TWxQZrZMU2U&feature=youtu.be
    • Gość: xyz Re: plagiat.pl IP: *.puckey.org 30.09.15, 18:13
      ten program to lipa. można go obejść. nawet gimnazjalista mógłby to zrobić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka