Dodaj do ulubionych

Interdyscyplinarne praktyki dla studentów

28.03.12, 12:30
Trwają zapisy na VIII Letnie Praktyki Badawcze w Instytucie Badań Systemowych PAN

Program Praktyk przeznaczony jest dla studentów o szerokiej skali zainteresowań naukowych, począwszy od matematyki i informatyki, poprzez kierunki techniczne do ekonomii i zarządzania. Jednak ani wiek, ani kierunek studiów nie są tu najważniejsze – liczy się umiejętność logicznego myślenia i determinacja.

Jeśli nie lubisz się nudzić, chcesz kreatywnie spędzić wakacje w gronie ciekawych ludzi z całej Polski oraz zobaczyć na własne oczy, jak łączy się naukę z biznesem, zgłoś się już dziś:)

Więcej informacji na stronie: www.praktyki.ibspan.waw.pl/

Pozdrawiam

PS. Sprawdź, jakie projekty zostały zrealizowane w trakcie poprzednich edycji Praktyk:
www.praktyki.ibspan.waw.pl/?w=1&q=zrealizowane-projekty
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Interdyscyplinarne praktyki dla studentów IP: *.static.tvk.wroc.pl 30.03.12, 19:35
      Naprawdę polecam! Świetni ludzie oraz olbrzymie doświadczenie!
    • Gość: A Re: Interdyscyplinarne praktyki dla studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 01:01
      Praktyki są w Polskiej Akademii Nauk, czy nie są przez to bardziej wymagające od innych oferowanych zajęć? Jeśli ktoś szuka tylko papierka, to pewnie można znaleźć coś łatwego.
      • Gość: sis Re: Interdyscyplinarne praktyki dla studentów IP: *.wsisiz.edu.pl 31.03.12, 11:31
        Owszem, praktyki są wymagając, dlatego najlepiej odnajdą się na nich osoby kreatywne, lubiące podejmować ciekawe wyzwania:)
        • Gość: agasz Re: Interdyscyplinarne praktyki dla studentów IP: *.home.aster.pl 17.04.12, 23:11
          Brałam udział w Praktykach kilka lat temu i owszem są wymagające, ale wszystko zależy od własnych priorytetów, celów sobie stawianych i determinacji. Z całą pewnością mogę powiedzieć, że trudno znaleźć na polskim rynku pracy okazję do uczestnictwa w tak interesujących i wartościowych merytorycznie projektach jak te realizowane podczas LPB. A dla mnie to osobiście najważniejsze :)
    • anula5550 Re: Interdyscyplinarne praktyki dla studentów 19.04.12, 12:37
      Mam ogromną prośbę o wypełnienie ankiety dotyczącej wyboru uczelni wyższej i reklamowania się Uczelni. Zajmuje ona kilka minut: moje-ankiety.pl/respond-23775.html Serdecznie dziękuję za waszą pomoc i zaangażowanie :)
    • kufajka3 Re: Interdyscyplinarne praktyki dla studentów 11.06.15, 00:48
      Zgłoszenie ode mnie już poszło :) Mam nadzieję, że mnie przyjmą. Śpieszcie się bo warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka