Gość: @_@ Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.toron.pl 08.07.04, 23:46 edukacja techniczno-informatyczna AP i infa i ekonometria na AE /oczywiście w Krakowie :D/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bierbaum Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 00:39 administracja UG :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania^^ Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.wlanet.wla.pl 18.07.04, 18:39 ja tez na admina na UG ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.waw-kor.leased-e.ids.pl 09.07.04, 16:58 Zarządzanie na PW :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: InsideEvil Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.master.pl / *.master.pl 12.07.04, 13:24 UG oceanografia fizyczna;] Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 12.07.04, 20:19 Etnolingwistyka UAM Językoznawstwo i informacja naukowa UAM :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 12.07.04, 20:21 Gratuluje, więc teraz jedziesz podwójnie... Co wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 14.07.04, 00:18 > Gratuluje, więc teraz jedziesz podwójnie... Co wybierasz? Dzięki :). Wybieram etnolingwistykę :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 12.07.04, 21:24 kontynuujac inny watek - czy 'etnolingwistyka' to "jezdzenie po wioskach" i cwiczenie gwary? ;-) gratuluje - :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 14.07.04, 00:20 > kontynuujac inny watek - czy 'etnolingwistyka' to "jezdzenie po wioskach" i > cwiczenie gwary? ;-) Nie, to tylko taki stereotyp ;DD. A poważniej: szczerze mówiąc, nazwa kierunku to dla mnie niezgłębiona tajemnica. Tzn. wiem, czym w ogóle jest etnolingwistyka, ale ten termin ma się nijak do samego kierunku :). > gratuluje - > :-) Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.net.autocom.pl 13.07.04, 17:14 To trzeci kierunek? Przeczytaj komentowany artykuł » tawananna 10.07.2004 00:11 odpowiedz na list > Wkuwanie na egzaminy setek > bzdur nikomu i niczemu nie służy, a dokładnie na tym polegają studia Zabawne. Studiuję od roku - wiem, że to krótko, ale pewne reflekse mam:) - i nie doświadczyłam do tej pory "wkuwania na egzaminy setek bzdur", w związku z czym trudno zgodzić mi się ze śmiałą tezą, że to na tym polegają studia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 13.07.04, 23:44 szczesciara - Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 14.07.04, 00:21 > To trzeci kierunek? Nie, może jestem wariatką, ale nie do tego stopnia ;). Dopiero drugi :). Pozdrowienia, Tawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: 217.98.107.* 14.07.04, 19:28 ooo, 3 kierunki to wariactwo? dżizus, idę się powiesić Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 14.07.04, 20:50 > ooo, 3 kierunki to wariactwo? dżizus, idę się powiesić Hmm, myślę, że to zależy od wielu czynników ;). Ale przypuszczam, że trudno byłoby robić trzy kierunki dziennie NARAZ - co innego np. robić najpierw dwa, skończyć jeden z nich, zacząć wówczas trzeci i ciągnąć dalej dwa :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: 217.98.107.* 14.07.04, 21:02 no i dobrze myślisz swoją drogą zaraz założę wątek, następny kontrowersyjny Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 14.07.04, 21:08 Już nie mogę się doczekać :). A swoją drogą... tyle bym jeszcze znalazła sobie ciekawych kierunków do studiowania, ech :(. Aż żal, że nie można studiować przez całe życie - i już nie chodzi o papierki, po prostu jak sobie pomyślę, ile mnie ciekawych zajęć omija :(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak długo Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 20:16 popieram całkowicie, ja bym skończyła wszystkie mało praktyczne kierunki:p i byłabym bezrobotna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eini etnolinwistyka UAM IP: *.record.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 22:28 TAWANANNA, ja tez sie dostalam na etnolingwstyke tylko maly problem-o co chodzi tak naprawde w tych studiach(?),bo niestey nie znam nikogo kto by tam studiowal: ( wiesz cos moze konkretniejszego?z gory dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mma Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.pl / *.pl 14.07.04, 07:09 a ja dostalam sie na filologie macedonska na UŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 08:30 a ja na psychologie na UŚ i na polonistyke na UJ... wybor ciezki, ale chyba jednak psajcho zwyciezy :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ego Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.07.04, 12:14 chemia biologiczna na UWr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amina Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:28 fAJny kierunek, a jest moze biologia chemiczna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.blokowe.pl / *.blokowe.pl 18.08.04, 22:46 kto sie dostal na romanistyke na uw????????!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aninka Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:09 pedagogika rewalidacyjna na AP w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaiko Re: WSSE IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:23 no to współczuje :)! podobno słabe to jak jasna cholera Odpowiedz Link Zgłoś
otalia Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 15.07.04, 15:20 Zdawałam na edytorstwo na UJ, ale nie udało się. Jestem na secjalności nauczycielskiej. Za rok znowu próbuję :):):)aaa, i jeszcze w Rzeszowie na f.polskiej, ale nie ma jak Kraków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.udn.pl 15.07.04, 19:09 biotechnologia AR :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 19:13 o widzisz Otalia. jakbym nie dostala sie na psajchologie na uś to studiowalybysmy razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
r_ewolucja Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 15.07.04, 19:48 ja sie dostalam na ISNS na UW i na socjologie na UAM.. ale wybieram ISNS , oczywiscie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham ciebie OCEANOGRAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:14 w trójmieście, włąśnie tam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: InsideEvil Re: OCEANOGRAFIA IP: *.master.pl / *.master.pl 16.07.04, 23:07 więc się zobaczymy w październiku ;] Bo też sie dostałam na oceanografie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham ciebie Re: OCEANOGRAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 16:08 ja jestem na fizycznej, a ty na której??? w ogóle gdzies przeczytałam, ze poziom nie jest zbyt wysoki:(, a program troszke przestarzały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nothing more Re: OCEANOGRAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 20:49 i tak czas będziecie spędzali na spożywaniu napojów wiadomo jakich:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: InsideEvil Re: OCEANOGRAFIA IP: *.master.pl / *.master.pl 17.07.04, 21:12 Też fizyczna;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: InsideEvil Re: OCEANOGRAFIA IP: *.master.pl / *.master.pl 17.07.04, 21:17 A co do poziomu nauczania na tym kierunku to za bardzo zorientowana nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to znowu ja Re: OCEANOGRAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 21:19 ja też nie za bardzo, bo jestem z daleka, ale takie informacje znalazłam na jakimś gdyńskim forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: InsideEvil Re: OCEANOGRAFIA IP: *.master.pl / *.master.pl 17.07.04, 23:08 ja mieszkam na drugim końcu polski więc do "źródeł" trudno trafić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ja Re: OCEANOGRAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 23:18 na którym końcu?? bo ja 7 godzin pociagiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: InsideEvil Re: OCEANOGRAFIA IP: *.master.pl / *.master.pl 17.07.04, 23:53 dolny śląsk a co do pociągu to tak 9h 10h z przesiadkami (do gdyni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ktos tam Re: OCEANOGRAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 09:39 ja mam szczescie, u nas sa połączenia bezpośrednie:) Odpowiedz Link Zgłoś
eliela Re:Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie... 18.07.04, 20:18 AM w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re:Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:30 gratulacje, tez sie dostałam, ale nie na medycynę, ale najgorsze jest to, ze teraz sie zastanawiam czy nie lepiej było jednak zdawac na akademię medyczną... Odpowiedz Link Zgłoś
eliela Re:Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie... 19.07.04, 10:11 dziękuję, odetchnę jak przebrnę przez pierwszy rok:) a gdzie dostałaś się ddd? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda.lenka Re: OCEANOGRAFIA IP: *.atx.pl / *.atx.pl 07.08.04, 21:35 socjologia - UG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.04, 20:19 A ja dostałam się na romańską na UMK:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.W.A.T. Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.gorzow.mm.pl 18.07.04, 22:36 Ja się dostałem na UAM na biologię i jestem dość zadowolony. Teraz tylko znaleźć metę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nothing more Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 23:02 a ja na szczęście nie zdawałam na : finanse, ekonomię, bankowość, marketing, zarządzanie, coś jeszcze.../??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clean Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 28.07.04, 00:04 Elektronika i telekomunikacja na WATcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.acn.pl 28.07.04, 12:25 scjologia UW - wieczorowo Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 28.07.04, 14:28 Mamy Cię... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 28.07.04, 22:32 hehehe Tak Zwany ;) fajne mam fajki conie? ale nie będę tak pstrzyć po moim prawie ulubionym forum na czerwono Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 28.07.04, 22:36 Właśnie miałem napisać, żebyś pokasowała toto, bo wygląda jak forum moderacja w przypływie dobrego humoru tebe i maas. A tak w ogóle to gratulacje, choć skłamałbym, gdybym powiedział, że jestem zaskoczony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EnSa Re: UŚ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 23:34 Ja dostalam sie na UŚ na prawo i na politologie, na MISHu na UJocie mnie nie chcieli (ich strata :P). Gratuluje wszystkim studentom. A tym, ktorym sie nie powiodlo zycze szczescia za rok!!! PS. Aha, wybralam prawo :P Na politologie tez przyjdzie czas... PS2. Jakby jakis kolega/kolezanka z roku chcial/chciala pogadac - snorlax@polbox.com Odpowiedz Link Zgłoś
evolinda Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 03.08.04, 14:12 ja dostałam sie na biotechnologie na Politechnice wrocławskiej, ale coś nie jestem do niej przekonana;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: 80.51.95.* 04.08.04, 18:20 zarządzanie i marketing na Politechnice Wrocławskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szosti Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 22:08 Zostałem przyjęty na studia w Akademii Obrony Narodowej na wydziale Lotnictwa i Obrony Powietrznej kierunek: Lotnictwo Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka58 Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 07.08.04, 14:55 germanistyka UJ i UWr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala czarna Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.pl / 80.51.255.* 14.08.04, 10:03 Filologia polska, Uniwersytet Rzeszowski Odpowiedz Link Zgłoś
gosiunia610 Biologia UJ i Technologia Żywności AR w Krakowie 16.08.04, 14:00 I wybrałam biologię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
niltaurien Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 18.08.04, 14:49 Architektura na Politechnice Śląskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: 195.117.90.* 18.08.04, 23:29 oooo Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 19.08.04, 00:07 Gość portalu: Richelieu* napisała: > oooo To się nazywa rozwinięty komentarz. Nostalgia Cię dopadła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: 195.117.90.* 19.08.04, 00:37 nikt mnie nie dopadł, nikt mnie nie dopadł, szybko biegam a i obronić się potrafię Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 19.08.04, 00:45 Tak od rzeczy - chyba zacznę wpadać na forum moda, choć z wegetarianizmem to mimo wszystko przegrywa... [to się wyyyyyyyyytnie] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: 195.117.90.* 19.08.04, 01:19 oooo po jakich strasznych forach się rozłazisz, na forum moda nidy w życiu nie przepościłabym ani jednego razu, hihi. a forum wege, (ha, obeznany w ostanich świerszczach co w trawie) jest od czasu do czasu lepsze forum humorum niż cosmopolitan Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 19.08.04, 01:28 Cosmopolitan? Hmmm, to też będę musiał sprawdzić. Ale widzę, że obsada wege i mody jest w cześci pokrywająca się (np. Twoje ulubienice z liceum). Wege... Mam już tam idoli... [to się wyyyyyyyytnie] Odpowiedz Link Zgłoś
paula53 Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 20.09.04, 10:35 Stosunki Międzynarodowe UWr :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.09.04, 10:51 nigdzie... buhuhuuu... a to dlatego, ze chcialam koniecznie konkretny kierunek i nic innego i tylko tam zdawalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 15:21 Dostałam się na ekonomię i psychologię na UW i na SGH- wybrałam SGH. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś