sister_of_night 08.07.04, 19:27 hej! właśnie dostałam się na UJ na rosjoznawstwo. Bywa tu ktoś kto też się dostał? O co byliście pytani? PS. niewiecie ile kosztuje ubezpieczenie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wredna małpa Re: rosjoznawstwo IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.07.04, 19:53 rosjanoznawstwo jak juz misiu... i nie wiecie, a nie "niewiecie" ubezpieczenie kosztuje chyba 20 zl, powinno byc wszytsko na tablicy ogloszen gdzie wisza listy Odpowiedz Link Zgłoś
sister_of_night Re: rosjoznawstwo 08.07.04, 21:32 Gość portalu: wredna małpa napisał(a): > rosjanoznawstwo jak juz misiu... > i nie wiecie, a nie "niewiecie" > > ubezpieczenie kosztuje chyba 20 zl, powinno byc wszytsko na tablicy ogloszen gd > zie wisza listy cholera, a ja myślałam że zdaje jednak na rosjoznawstwo www3.uj.edu.pl/ISR/rosjoznawstwo/index17.htm dzięki za informację.... Odpowiedz Link Zgłoś
el_presidente666 wredna małpo, 08.07.04, 21:38 wszystko a nie "wszytsko" i chyba jednak rosjoznawstwo... nie ma to jak się poprzypieprzać. Odpowiedz Link Zgłoś
sister_of_night dzięki el_presidente666 08.07.04, 21:44 Mój pierwszy post i taki odzew ;) Aż się przestaszyłam :) Zawsze zwracałam większą uwagę na treść niż na formę i stąd moje błędy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil_inside OT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:54 Hmmm...Lubisz Depeche Mode? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil Re: OT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 17:47 Tak myślałam, wnioskuję z nicka :-)))) Ja też, ogromnie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sister_of_night Re: OT 09.07.04, 18:04 Gość portalu: devil napisał(a): > Tak myślałam, wnioskuję z nicka :-)))) Ja też, ogromnie. > Pozdr. No to super;) Bywasz na zlotach? Bo ja dopiero mam zamiar zacząć :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil Re: OT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 18:30 Nie bywam, bo na zlotach się tańczy dave-dance ;)))). Może kiedyś w Warszawie...Notabene, studiowałam kiedyś filologię rosyjską :) Odpowiedz Link Zgłoś
sister_of_night Re: OT 10.07.04, 17:09 hehe :D mi też dave dance nie wychodzi ale za to dobrze się bawię obserwując innych ;) Jak mi jeszcze powiesz że jesteś spod znaku barana i masz blond włosy to zacznę się zastanawiać czy przypadkiem nasze geny nie wykazują dużego podobieństwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil Re: OT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 22:31 nieee :D. Aż tak dobrze to nie jest. Filologii nie skończyłam i robię doktorat z bankowości :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: rosjoznawstwo 11.07.04, 01:47 Jaka jest istotna roznica miedzy rosjoznawstem a rusycystyka? Myslalam, ze na filologiach tez sie zajmuja kultura i historia danego kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
sister_of_night Re: rosjoznawstwo 13.07.04, 19:19 Więc o ile się orientuję filologia ukierunkowana jest na język, natomiast rosjoznawstwo - hmmm - słyszałam że początkowo miał być to kierunek kształcący dyplomatów;) Mam nadzieję że moja odpowiedź jest dla Ciebie J_u satysfakcjonująca :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś