Dodaj do ulubionych

prosze o wypełnienie ankiety

IP: *.devs.futuro.pl 24.07.04, 20:25
www.ankieter.pl/ankieta.php?id=2473&kod=29F306D6
ankieta niezbędna mi jest do napisania czesci praktycznej mojej pracy
dyplomowej, z góry bardzo dziękuje, Pozdrawiam. Mariusz Musial +48506905471
Obserwuj wątek
    • Gość: o. Re: prosze o wypełnienie ankiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 20:33
      juz.
    • Gość: Azi Re: prosze o wypełnienie ankiety IP: 195.116.133.* 24.07.04, 20:33
      done ;)
    • tak_zwany Re: prosze o wypełnienie ankiety 24.07.04, 20:41
      Jakiś błąd mi wyskoczył przy wysyłaniu. Nie spodobałem się programowi, czy co?
    • konrad-85 Chcialem, ale sie nie udalo 24.07.04, 21:58
      Wystąpił wewnętrzy błąd na serwerze systemu Ankieter

Szczegóły błędu:

Nieprawidłowe zapytanie do bazy danych:

INSERT INTO Wypelnione (ID_Ankiety, DataWypelnienia, ID_Respondenta, IPHosta,
      ZostaloSekcji, Testowa, ID_ZmienneURL) VALUES (2473, '2004/07/24 21:58:23',
      NULL, '216.234.203.132', 1, 0, NULL)

User 'arch4me_3' has exceeded the 'max_updates' resource (current value: 200)
    • Gość: xxx idiotyczne pytanie IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 24.07.04, 22:19
      to pytanie o obsługę czy jest miła/fachowa/uprzejma/szybka
      według mnie /i na pewno nie tylko/ żadne z powyższych
      a ankieta jest tak skonstruowana że trzeba udzielić przynajmniej jednej
      odpowiedzi na to pytanie
      tym samym trzeba wybrać jakąś odpowiedzi a to prowadzi do zafałszowania wyników
    • madziara_pl moje ulubione pytanie 24.07.04, 22:36
      "Jak często łączysz się Pan/ Pani z Internetem?"

chyba sie czepiam....
      ;)
      • madziara_pl chciałam pomóc ale błąd n/t 24.07.04, 22:39
    • r.richelieu Re: prosze o wypełnienie ankiety 24.07.04, 22:51
      wypełniłam i ładnie mi się wysłało, bo jak widać zazwyczaj wysyła się nieładnie

co do samej ankiety... oj nie jesteś socjologiem. A z tym, czy łączysz się pan,
      jak zauważyła madziara, przesadziłeś chopie.

a poza tym ankiety konstruować można, jeśli poczytało się na ten temat to, owo
      i trochę więcej, bo wyniki takiej ankiety możesz sobie poczytać i wyrzucić do
      kosza
    • jk Re: prosze o wypełnienie ankiety 24.07.04, 22:55
      wlasnie - znowu blad :/
      • chuda_w-w Re: prosze o wypełnienie ankiety 25.07.04, 08:36
        Wypełniłam :)
        Żaden błąd nie wyskoczył :)
        • Gość: o. Re: prosze o wypełnienie ankiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 09:27
          w sumie macie racje. utkwilo mi w pamieci pytanie o sklepy internetowe. mozna
          bylo wybrac tylko jeden. a jesli ja kupuje w dwoch?
    • razielito Re: prosze o wypełnienie ankiety 25.07.04, 23:46
      wypełniłem, chociaż ankieta kiepsko zrobiona...
      przyłączam się do zastrzeżeń innych socjologów na tym forum - w kwestionariuszu
      są błędy i to może wpłynąć na wyniki...
      pozdrawiam i życzę powodzenia...
    • kaiko84 Re: prosze o wypełnienie ankiety 25.07.04, 23:55
      czy to aby na pewno jest do pracy dyplomowej ? na samym dole jest logo firmy Gemius, która zajmuje się badaniem interentu. czy oni tylko firmują tą stronę ? czy to dla nich badania ? a zresztą bez różnicy i tak strona nie działa :]
    • tak_zwany Re: prosze o wypełnienie ankiety 26.07.04, 00:03
      Ja już kiedyś tę ankietę widziałem... Zresztą nieważne, jest po prostu kiepska i
      tyle... Jakikolwiek by nie był jej cel, współczuję temu, kto będzie na jej
      podstawie chciał wyciągąć wnioski...
      • Gość: olleek Re: prosze o wypełnienie ankiety IP: *.netten.pl 26.07.04, 00:25
        to jest jakaś ściema...ostatnio wchodzac na onet i wirtualnemdia.pl pojawiła
        sie identyczna ankieta
        • tak_zwany Re: prosze o wypełnienie ankiety 26.07.04, 10:06
          Zobaczcie tutaj...:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=14438515&a=14438515
          Ciekawe, że nagle wszyscy umieszczają ankiety w Internecie... Nowa moda, czy co?
          • r.richelieu Re: prosze o wypełnienie ankiety 28.07.04, 23:48
            z ankietami w necie to bardzo dobra moda jeśli ankieta jest metodologocznie
            poprawna oczywiście. Wiem jak sama się męczyłam nie z napisaniem htmlowskiego
            programu z el. javy, bo to pikuś, ale z administratorem własnej lan, bo nie
            chciało mi się za chiny łączyć z serwerem w zakresie stron. Co do ankiet, jeśli
            chodzi o badanie korzystania ze sklepów internetowych to akurat fora są bardzo
            dobry miejscem choć napewno niewystarczającym. Na allegro funkcjonuje rówież
            forum, w większych sklepach też.
            Co do błędów niemetodologicznych a odnośnie samych pytań. Alegro uznałeś (to do
            autora ;) za sklep netowy bo następuje funkcja wygaszania pytań niedotyczących.
            A mimo tego, że w allegro funkcjonują bardzo dobrze właściciele hurtowni, czy
            handlowcy "wielkomasowcy", czy szczęściarze, którzy dobnrali się do
            likwidowanych przyzakładowych bibliotek, większość użytkowników to jednak
            drobni licytujący/sprzedający.
            • jarek.zegarek do r.richelieu 28.07.04, 23:51
              Ojej, to Ty jesteś babeczką? Myślałem, że facetem. Podobała mi się Twoja
              odpowiedź w moim wątku w forum Doktoranci, ale nie zdążyłem odpowiedzieć, bo mi
              wątek skasowali :(
              • r.richelieu Re: do r.richelieu 29.07.04, 01:44
                to odpowiedz teraz
                znaczy na to
                hm o ile pamiętam
                " jeszcze jeden, jeszcze jeden, i jeszcze raz
                aż ci przywali procesem o molestowanie"
    • iwon_ka Re: prosze o wypełnienie ankiety 26.07.04, 13:29
      Właśnie wypełniłam i wysłałam. Jakoś się udało. Mam nadzieję, że do czegoś ci
      to się przyda.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka