Gość: Mariusz IP: *.devs.futuro.pl 24.07.04, 20:25 www.ankieter.pl/ankieta.php?id=2473&kod=29F306D6 ankieta niezbędna mi jest do napisania czesci praktycznej mojej pracy dyplomowej, z góry bardzo dziękuje, Pozdrawiam. Mariusz Musial +48506905471 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o. Re: prosze o wypełnienie ankiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 20:33 juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azi Re: prosze o wypełnienie ankiety IP: 195.116.133.* 24.07.04, 20:33 done ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: prosze o wypełnienie ankiety 24.07.04, 20:41 Jakiś błąd mi wyskoczył przy wysyłaniu. Nie spodobałem się programowi, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-85 Chcialem, ale sie nie udalo 24.07.04, 21:58 Wystąpił wewnętrzy błąd na serwerze systemu Ankieter Szczegóły błędu: Nieprawidłowe zapytanie do bazy danych: INSERT INTO Wypelnione (ID_Ankiety, DataWypelnienia, ID_Respondenta, IPHosta, ZostaloSekcji, Testowa, ID_ZmienneURL) VALUES (2473, '2004/07/24 21:58:23', NULL, '216.234.203.132', 1, 0, NULL) User 'arch4me_3' has exceeded the 'max_updates' resource (current value: 200) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx idiotyczne pytanie IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 24.07.04, 22:19 to pytanie o obsługę czy jest miła/fachowa/uprzejma/szybka według mnie /i na pewno nie tylko/ żadne z powyższych a ankieta jest tak skonstruowana że trzeba udzielić przynajmniej jednej odpowiedzi na to pytanie tym samym trzeba wybrać jakąś odpowiedzi a to prowadzi do zafałszowania wyników Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl moje ulubione pytanie 24.07.04, 22:36 "Jak często łączysz się Pan/ Pani z Internetem?" chyba sie czepiam.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: prosze o wypełnienie ankiety 24.07.04, 22:51 wypełniłam i ładnie mi się wysłało, bo jak widać zazwyczaj wysyła się nieładnie co do samej ankiety... oj nie jesteś socjologiem. A z tym, czy łączysz się pan, jak zauważyła madziara, przesadziłeś chopie. a poza tym ankiety konstruować można, jeśli poczytało się na ten temat to, owo i trochę więcej, bo wyniki takiej ankiety możesz sobie poczytać i wyrzucić do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: prosze o wypełnienie ankiety 25.07.04, 08:36 Wypełniłam :) Żaden błąd nie wyskoczył :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: prosze o wypełnienie ankiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 09:27 w sumie macie racje. utkwilo mi w pamieci pytanie o sklepy internetowe. mozna bylo wybrac tylko jeden. a jesli ja kupuje w dwoch? Odpowiedz Link Zgłoś
razielito Re: prosze o wypełnienie ankiety 25.07.04, 23:46 wypełniłem, chociaż ankieta kiepsko zrobiona... przyłączam się do zastrzeżeń innych socjologów na tym forum - w kwestionariuszu są błędy i to może wpłynąć na wyniki... pozdrawiam i życzę powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
kaiko84 Re: prosze o wypełnienie ankiety 25.07.04, 23:55 czy to aby na pewno jest do pracy dyplomowej ? na samym dole jest logo firmy Gemius, która zajmuje się badaniem interentu. czy oni tylko firmują tą stronę ? czy to dla nich badania ? a zresztą bez różnicy i tak strona nie działa :] Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: prosze o wypełnienie ankiety 26.07.04, 00:03 Ja już kiedyś tę ankietę widziałem... Zresztą nieważne, jest po prostu kiepska i tyle... Jakikolwiek by nie był jej cel, współczuję temu, kto będzie na jej podstawie chciał wyciągąć wnioski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olleek Re: prosze o wypełnienie ankiety IP: *.netten.pl 26.07.04, 00:25 to jest jakaś ściema...ostatnio wchodzac na onet i wirtualnemdia.pl pojawiła sie identyczna ankieta Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: prosze o wypełnienie ankiety 26.07.04, 10:06 Zobaczcie tutaj...: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=14438515&a=14438515 Ciekawe, że nagle wszyscy umieszczają ankiety w Internecie... Nowa moda, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: prosze o wypełnienie ankiety 28.07.04, 23:48 z ankietami w necie to bardzo dobra moda jeśli ankieta jest metodologocznie poprawna oczywiście. Wiem jak sama się męczyłam nie z napisaniem htmlowskiego programu z el. javy, bo to pikuś, ale z administratorem własnej lan, bo nie chciało mi się za chiny łączyć z serwerem w zakresie stron. Co do ankiet, jeśli chodzi o badanie korzystania ze sklepów internetowych to akurat fora są bardzo dobry miejscem choć napewno niewystarczającym. Na allegro funkcjonuje rówież forum, w większych sklepach też. Co do błędów niemetodologicznych a odnośnie samych pytań. Alegro uznałeś (to do autora ;) za sklep netowy bo następuje funkcja wygaszania pytań niedotyczących. A mimo tego, że w allegro funkcjonują bardzo dobrze właściciele hurtowni, czy handlowcy "wielkomasowcy", czy szczęściarze, którzy dobnrali się do likwidowanych przyzakładowych bibliotek, większość użytkowników to jednak drobni licytujący/sprzedający. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.zegarek do r.richelieu 28.07.04, 23:51 Ojej, to Ty jesteś babeczką? Myślałem, że facetem. Podobała mi się Twoja odpowiedź w moim wątku w forum Doktoranci, ale nie zdążyłem odpowiedzieć, bo mi wątek skasowali :( Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: do r.richelieu 29.07.04, 01:44 to odpowiedz teraz znaczy na to hm o ile pamiętam " jeszcze jeden, jeszcze jeden, i jeszcze raz aż ci przywali procesem o molestowanie" Odpowiedz Link Zgłoś
iwon_ka Re: prosze o wypełnienie ankiety 26.07.04, 13:29 Właśnie wypełniłam i wysłałam. Jakoś się udało. Mam nadzieję, że do czegoś ci to się przyda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś