Gość: martulka IP: *.akademiki.uni.torun.pl 03.03.14, 14:25 czy dam rade napisac mgr w 4 m-ce? ile wam to zajeło? własnie sie zabieram, juz mam plan, podstawowa literaturę, wiem o czym mam pisac. Proszę o powazne odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: praca mgr IP: *.akademiki.uni.torun.pl 04.03.14, 13:24 ktos? cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: praca mgr IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 05.03.14, 01:18 Sporo zależy od dziedziny, tematu i od promotora (np. tego, jak szybko sprawdza poszczególne rozdziały), ale myślę, że napisanie pracy w cztery miesiące (a nawet w krótszym okresie) jest jak najbardziej do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiajuraszek Re: praca mgr 06.03.14, 13:45 Znam osobę, która napisała pracę od A-Z przez miesiąc - razem z badaniami - ale wszystko zależy ile czasu chcesz na to poświęcić. Ja wolnym tempem napisałam swoja (100str) w ciągu pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: praca mgr IP: 31.133.22.* 07.03.14, 00:09 Moją drugą pracę w większości napisałam między kwietniem, a czerwcem, ale generalnie jej poziom nie był zbyt ysoki, a temat też nie był jakiś wyrafinowany. Natomiast pierwszą pracę pisałam w sumie dwa lata, ale były tam kilkumiesięczne przerwy. Moimzdaniem pisząc intenssywnie spokojnie napisze się w kilka miesięcy, więc zamiast pytać po prostu pisz. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Dużo zależy od promotora i jego wiedzy. IP: 82.160.125.* 01.04.14, 10:38 Spokojnie dasz radę. Pierwszą pracę magisterską pisałam pod ścisłym nadzorem promotora, który posiadał wiedzę i chęć pomocy. Drugą pracę pisałam w dużym stresie, ponieważ pytania do prowadzącej wywoływały tylko gniew i niechęć do jakiejkolwiek współpracy. Było mi trudno, ale dałam radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śliwka Re: praca mgr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.14, 11:13 Nic nie jest niemożliwe! Zależy od Twojej determinacji;] Jednak pisanie 24/24 strasznie męczy i może się to odbić na jakości pracy. Koleżanka podjęła dobry temat - promotor. Jeżeli bd systematycznie spr. Ci pracę i podpowiadać to zdążysz. Jeżeli nie - czeka Cię trudny orzech do zgryzienia. Jak będziesz pod kreską skorzystaj z pomocy profesjonalistów: www.pracedyplomowe.edu.pl/, wtedy na pewno Ci się uda:) Odpowiedz Link Zgłoś